@MG78 wyszedł super. Od dawna testujemy różne przepisy na langosze i prawie zawsze coś jest nie tak. Tym razem wszystko zadziałało. Ciasto delikatne, elastyczne. Po usmażeniu chrupiące i miękkie w środku, ale dobrze wysmazone, bez zakalca. Super przepis. Jednak ja dodałem nieco więcej cukru - moim zdaniem właśnie ten cukier daje charakterystyczny smak langoszowi.
Mirki, sprawdźmy kto jaki miał wóz na pierwszą furę. Ja zacznę, fiat Punto 2 fl. Zasady są proste, wrzucasz pierwszy swój samochód, a jak już jest to zamiast tego dajesz plusa ( ͡º ͜ʖ͡º)
w załączonym linku do Polityki Prywatności przypominamy podstawowe informacje z zakresu przetwarzania danych osobowych dostarczanych przez Ciebie podczas korzystania z naszego serwisu. Zamykając ten komunikat (klikając w przycisk “X”), potwierdzasz, że przyjąłeś do wiadomości wskazane w nim działania.
Polityka plików cookies
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.