170217 + 411 = 170 628
Jako, że ostatnie 300 km na strzał weszło mi całkiem sprawnie, to czemu by nie spróbować podjąć 400? Szybkie rysowanko trasy, dogadanie szczegółów z panem @fenter, kontrola pogody i po pracy dzida nad morze. Bardzo przyjemna, ciepła nocka, poranek już z 200km na liczniku. Mimo braku snu bardzo przyjemna jazda, zachwyciło mnie warmińsko-mazurskie i będę próbowała tam jeszcze w tym roku wrócić.
Jak to mawiał klasyk - żeby jeździć, trzeba jeździć! I pomyśleć, że ledwo 2 lata temu zaczynałam od 60km na równiku!
#rowerowyrownik #400km (nr 1) #bajkowadziewczyna #rower
Jako, że ostatnie 300 km na strzał weszło mi całkiem sprawnie, to czemu by nie spróbować podjąć 400
@edicsson: Jako, że ostatnie 400 km na strzał weszło mi całkiem sprawnie, to czemu by nie spróbować podjąć 500 :D
Gratuluję i życzę powodzenia w sobotę!
@edicsson: po przejściach ale endorfin tyle masz że uśmiech nie schodzi więc jest OK! A ja co do roweru to wolę unikać asfalt a i tak morda się cieszy jak zaczynam kręcić :)
@edicsson: z jaką prędkością średnia jeździsz? Ostatnio zrobiłem 60km z średnia 28km/h i ledwo wróciłem przez połowę trasy z wiatrem w pysk xD
@edicsson: Gratulacje!!! miałam przyjemność z Tobą raz jechać wczesną wiosną do Łęczycy z Łodzi! Pozdrawiam i szacun ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@edicsson warmińsko-mazurskie jest ok ale zostało jeszcze wiele do zrobienia w kwestii dróg no i obecnie pełno dzbanów za kierownica bo sezon urlopowy w pełni.
@edicsson: pykło ( ͡° ͜ʖ ͡°) miedzy innymi dzięki czytaniu takich wpisów jak Twój i innych rowerowych świrów na wykop, motywuje że może i ja dam radę? i sprawia frajdę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@edicsson: następnym razem jak będziesz jechać przez Ostróde to daj znać. Podrzuce domowa kanapkę żeby do maca nie zjeżdżać xD
@edicsson: gratulacje życiówki i kolejnych rekordów ( ͡° ͜ʖ ͡°). Dziękuję raz jeszcze za towarzystwo. Do następnego!
@edicsson warmińsko-mazurskie jest ok ale zostało jeszcze wiele do zrobienia w kwestii dróg no i obecnie pełno dzbanów za kierownica bo sezon urlopowy w pełni.
@Twierdziel: a to się miło zaskoczyliśmy chyba. Trasa by @edicsson była głównie po drogach wojewódzkich, a ruch malutki i asfalt naprawdę bez powodów do narzekań. Nawet górki udało się odnaleźć!
@fenter z roku na rok jest lepiej ale są kawałki że dziura na dziurze. Najgorzej na powiatowych bo wojewódzkie poprawili bo ludzie grozili że wyjdą i będą blokować drogi. Fajnie że trafiliście na dobre asfalty. Górek jest sporo na mazurach ale @metaxy mówił że u niego to dopiero są górki. @radoslaw-szalkowski chyba miał #olsztyn odwiedzić to @edicsson możesz z nim tripa zrobić.
@edicsson: wiedziałem że takie kobiety istnieją, nie poddawałem się gdy mi wmawiano że to mit. Teraz jeszcze żeby trochę bliżej taka mieszkała 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
She's gonna do it again ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#przegryw #p0lka #bekazrozowychpaskow
Węgrzy wprowadzają dyskryminację w Polsce celowo.
https://www.wykop.pl/link/6675989/węgrzy-wprowadzają-dyskryminację-cenową-dla-nie-węgrów
pokaż całość