Mirki i Mirabelki,
szczególnie Ci którzy byli obecni na ostatniej imprezie #wykoparty w #trojmiasto
Dziś mamy następującą propozycje na kolejne #trojmiejskiewykoparty, jeszcze w tym roku (ʘ‿ʘ)
Może pamiętacie poprzednią edycję z 2018 - klip podsumowujący?
Chcielibyście bawić się w tym samym lokalu co poprzednio?
Mówimy oczywiście o Centrum Rozrywki Strefa Zoltar, przypominamy ze jest on w #gdynia
Dajcie jakoś znać, może być + może być komentarz.
Proponujemy jedyny możliwy termin,
a mianowicie 7 września (sobota). Godziny rozpoczęcia i zakończenia imprezy jeszcze ustalamy.
Negocjujemy też ze sponsorami... także jeżeli macie jakieś propozycje fajnych atrakcji i nagród dla uczestniczących w imprezie zapraszamy do kontaktu w wiadomości PW.
spamtag
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
#trojmiejskiewykopparty #trojmiejskiewykoparty #coevent #gdansk #sopot #gdynia #trojmiejskiewykopiwo #wykoppiwo #wykopiwo
sprawdź inne imprezy na wykoparty.pl
uprzedzamy że jeszcze nie ma możliwości zapisów na obecnie planowaną edycję
Podoba Ci się działanie Coevent, lubisz imprezy i chcesz więcej promocji - aby być na bieżąco musisz obserwować profil na wykop, a aby wiedzieć wszystko no to również na facebook.
Jesteśmy na początkowym etapie rozwoju i każda łapka w górę bardzo pomaga (。◕‿‿◕。) aby zdobyć dodatkowy rozgłos.
Wołam zainteresowanych (129) z listy trojmiejskiewykopiwo
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
pokaż spoiler @IrvinTalvanen @nowik @Out0fControl @Bladi89 @parasolki @Zkropkao_Na @pozzytywka @VeryApe @PanKtos @kyudo @Marmite @Cavaron @Czerw2 @Adammik @Saashaa @sower @cabis @hrbmx @Tryglav @ncpnc @kto_ma_potrzymac_dwie_dychy @Splot @susi33 @bgonzo @Roballo @pavel_ @gorfag @kluen @Dezzerter @faun69 @CoconutPirate @rhys @Kristof7 @Etykieta @Wyrewolwerowanyrewolwer @Marpop @HEADHuNtErtcz @bananNowy @cofko @WOiOwnik @qwerter @eisen @PatelniaDoMieleniaMiesa @yneb @jrider @nicdwarazy @zkandal @baryla94 @catch @prawyczek
pokaż spoiler @samozuo @mam_krowy @donteatthefish @llorT @Dzikushvili @urodziwyKutak @jedrekk @queenmorrison @centyliard @MagicKrzysztof11 @Zayaweczka @KwartylTrzeci @Fevx @piotrow @Laaq @wykopiwosz @KapitanKopytko @Zataok @Repcakos @siepet @alhakeem @Nowa-ja @boso_ale_na_rowerze @1994 @4833478 @goromadska @Spiszka @LubieKiedy @Peperomia @Awkward_Tit @DarkSoulxx @Andylon @Polinik @kaloszer @TheRahr @niemasprawy @madziaa @Vengard @tofik949 @HansVonGrooBer @positiveVibe @qwarqq @seeksoul @cubexxx @Nihomme @smileplease @rumcajs666 @RevangE @mefistofiel @ChoondZ
pokaż spoiler @sp0q @netefre @darkdancerr @PanAmericana @philosophy @Polewam @Qardius @kamillus @usbc @zawadzsky @klebsiella @wielki_wodzu_wioski @wytrzzeszcz @CoolCake @niewieszocb @pawelczixd @przedstawiciel_skrajnego_centrum @theexitest @RonnieO @Akayari @Hobbajt1 @AloneShooter @losmarineros @piorek_upiorek @PowerfulTransistor @Berkas @GKC__ @flashcoff @pizmakcorleone
Wołam zainteresowanych (146) z listy Śląskie Wykop Piwo
pokaż spoiler @gorush @Zydomasoneria @Stopa_Stefana @t12t12 @gaily @cheft @n3xo @MasterSoundBlaster @MiszczJoda @Meow20 @UowcaTroli @Peter_Mountain @kubskypyt @kruko0 @janek_kos @matarzyna @Minister_Braku_Kultury @File_not_found @JestemZSosnowca @imo0mfg @Jormungand @Blondroll @burbur @ArcziMiszcz @Pasztetowa @St4chu564 @arrent @Gamec @malyskrzat @isiowa @izka715 @Rzuku @kosiara25 @slavas @bylejaka @dr_Batman @busz_menka @Sat222 @moonlisa @umiarkowany_ekstremista @tmekuu @profesor_chaos @Komandor_Adama @polish95 @ZaczynamOdNowa @lukas2401 @jrider @udgz @Tavir @Sather
pokaż spoiler @katuluu @R039 @wielka_glowwa @gorzka @pinkspiider @Mustafek @owcaa @ReginaPhalange @Talar_ @mkcvxpu @banan90 @Zsan @cofko @ScaRRyMaN @RobaxX @MrBates @Rakal @hutman @inercja @Oppai @bylejaki @Judasz_ @Chcesz_Pomarancze @Saute @Svoboda @demoglobalniehiperanalnie @AvantaR @idol89 @GrabkaMan @Spratus @dreamy @rudolfweigl @czarna__jagoda @Szymrok @NieNajgorzej @kiedysbylamzamila @Ranger @Lewitujacy_Judasz @zielonacebula @kesnall @rajdi @ptr_ @Huehehue @Marpop @Lapidarny @Tereferyfa @mr-nobody @szymonl @tiris @Rosanemable
pokaż spoiler @cebulotron @Karmazyn @Belsen @Gr1mek @Wozyack @Kumin @Tajnyciula @Sam_w_domu @Nie_umre_za_ciebie @kura @cubus-o @koxok @artexus @VoMax @easy_rider_ @pchomrower @dumlix @Hasiomaszkietnik @stachol @cakeven @Adastam @Phillippus @Zyko @Gromonn @d0t3r @TurboTapir @Sekundynian @Niebadzsmokiem @sasukeyokai @mull @artur_mich @Bonzo_Bonzalez @NyanNyan @Krx_S @Danieru @ZlodziejBilonownic @a5d4f1 @ryxxk @piatydzienmiesiaca @Angel_of_death @WuDwaKa @BoomerTime @anemiczna_ @Ichaerbledd @FTNewbie @Igristoje
@saute @bagiennaszujka @MasterSoundBlaster @idol89
Wołajcie tam swoje miniony. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
pokaż spoiler @BzdziagwaLujka
@Jormungand Muszę przemyśleć sprawę bo miałem jedna rzecz w tym terminie już ale sprawa jest rozwojowa ( ͡º ͜ʖ͡º)
Wołam zainteresowanych (109) z listy wroclawskiewykoppiwo
pokaż spoiler @Wozyack @luktuc @Szab @stassma @Jimmyjim @Dziki_Bigos @idol89 @BostonGeorge @giebeka @jakosdajerade @PepeXD @sambarumba @MasterSoundBlaster @hipotrofia @Saute @onionspirit @GoodDzob @TurlacZ @gorush @kwiatencja
@Jormungand: Ja jestem za stary. W środę @elektroda dała mi wyjściowe - wciąż jestem zmęczony. Pół urlopu zmarnowane na kaca...
@elektroda_topliwa: Możemy pojechać, ty pójdziesz balować(na trzeźwo, chyba, że chcesz mleko modyfikowane serwować) a ja zostanę z Basią :-)
@elektroda_topliwa: To myśl szybko, bo to nie lada ekspedycja i trzeba nocleg dobry znaleźć zawczasu ;-)
Proponujemy jedyny możliwy termin, a mianowicie 7 września (sobota).
@COEVENT: lipa straszna ale nie mogę, szkoda :-(((
poczekam na jakiś event w październiku/listopadzie
@klebsiella ciekaw jestem jaka delegacja pojedzie z południa Polski, bo nie wiem ile dni urlopu wypisać xD
@Jormungand: No ja bym jechal nie wiem jak reszta totez pozwole sobie zawolac: @cherrycoke2l @kwiatencja @darlig-jente @jakosdajerade @krave @PiTcA @BzdziagwaLujka
@SzaraSara: Hej Sara, a to przypadkiem Ty jesteś taką fajną Panią, która jeździ ciapongiem? Tez chyba jestes z DW ?
@Jormungand bierzcie jak najwiecej, zapakujcie sebe tez, zebym miala z kim pić jak cos xD
@senseiharanaoko napisze ci usprawiedliwienie, albo zgłoś nieprzygotowanie (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
zapakujcie sebe tez, zebym miala z kim pić jak cos xD
@klebsiella: Panie @szymonl jest Pan wołany do tablicy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Saute no, wywołuje do tablicy, akurat we wrześniu rok szkolny sie zaczyna, takze uwaga (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@klebsiella: @Jormungand: jeszcze nie wiem o co chodzi ale nie mam planow na urlop wiec moge przyjechac ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@COEVENT: <notuje w kajeciku>
@Jormungand: no co, ja nie pojadę!? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Sytuacja z #odra pokazuje jak kartonowym państwem jesteśmy.
Przez ostatnie lata cofnęliśmy się do lat 90-ych. Mamy kradzieże katalizatorów, otwarcie biedaszybów, nasilenie kradzieży, zwiększone bezprawie Januszexów. Róbta co chceta ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#smutnazaba #bekazpisu
Idzie facet brzegiem Odry.
Widzi faceta klęczącego i pijącego wodę z rzeki.
Spacerowicz woła:
- Co pan robi? Niech pan nie pije! Otruje się pan, chemikalia i odpady!
- Was? Ich verstehe nicht!
- Powoli, bo zimna.
#odra