• Wykop.pl
  • Wykopalisko 483
  • Hity
  • Mikroblog
  • Szukaj
  • Dodaj
  • Zaloguj się
    • lub
    • Zaloguj przez Facebook
    • Nie masz konta? Zarejestruj się.

Mikroblog :

• wszystkie wpisy
    • aktywne
    • gorące dyskusje
    • ulubione
    •  
      Nordri 2 lata 9 mies. temu

+58

185 946 + 414 = 186 360

Ok, od razu zaznaczam, że to wynik mojego Niebieskiego :)
      Sam nie ma konta i zgodził się, żebym dodała w jego imieniu.
      414 km przejechał sam, całkiem sam! Udało się dopiero za trzecim razem - za pierwszym było koszmarnie gorąco, aż w pewnym momencie zrobiło się niebezpiecznie. Za drugim razem po ponad 300km wybuchła mu opona. Ale za trzecim razem się udało :):)
      Zaraz chyba pęknę z dumy :D

#rowerowyrownik #szosa

źródło: Przechwytywanie.PNG

+: Qacek512, RM_PL +56 innych
      • udostępnij
        • Facebook
        • Twitter
        • Link
      ‹ embed ›
      •  
        B.......t 2 lata 9 mies. temu

+8

@Nordri:

Bardzo ładny wynik pogratuluj.
        Ale proszę nie całujcie się bo to bardzo nie higieniczne.

+: Nordri, pani_doktor_od_arszeniku +6 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  

+11

@Black-Cat: Dzięki, przekażę, pogratuluję ale i tak ucałuję - po tylu latach razem nasze bakterie przybijają sobie piątki na spotkanie ;)

+: rissah, PrzegrywomSznur +9 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        patrol798 2 lata 9 mies. temu via iOS

+1

@Nordri: zazdroszczę Ci takiego niebieskiego

+: Nordri
        • udostępnij
          • Link
      •  
        rissah 2 lata 9 mies. temu

+2

@Nordri: elegancko. Pogratuluj niebieskiemu. Na upały i odwodnienie niech uważa, szczególnie na długich samotnych trasach

+: Nordri, pani_doktor_od_arszeniku
        • udostępnij
          • Link
      •  

+1

@rissah: Dzięki, pogratuluję! On bardzo rozsądny jest w tych sprawach i właśnie bardzo zwraca uwagę na nawodnienie/dostarczenie kalorii. Każda dłuższa trasa jest planowana, analizowana właśnie pod tym kątem - żeby było przyjemnie i bezpiecznie.

+: rissah
        • udostępnij
          • Link
      •  

0

@patrol798: Cóż mogę powiedzieć :)
        Sama sobie zazdroszczę.

• udostępnij
          • Link
      •  
        rokee 2 lata 9 mies. temu via Android

+1

Na pewno w Warszawie ma jakiegoś pieroga na boku a ty się głupia cieszysz, że masz niebieskiego sportowca-wyczynowca

+: Nordri
        • udostępnij
          • Link
      •  
        tusk 2 lata 9 mies. temu via Mój Wykop (Android)

+2

@Nordri: Ja w tym roku zrobiłem 130km i miałem kryzys przy końcu, to nie mogę sobie wyobrazić jakim dzikiem rowerowym jest twój niebieski. Szacun dla niego.

+: Nordri, L.........e
        • udostępnij
          • Link
      •  

0

@rokee: Nie ma to jak miłe słówko :D
        Owszem, ma pieroga w Warszawie i powiem Ci że tego pieroga znam od lat. Ba, nawet od urodzenia.
        A na południu ma rodzinę, a tak się składa, że ten pieróg przyjechał razem z nim na południe (samochodem) bo jechaliśmy po bąbelki. I spotkaliśmy się na trasie na obiad, więc nawet w połowie drogi był ten pieróg! Omujborze.jpg
        A i owszem cieszę się że sportowca-wyczynowca. Ma chłopak pasje, dzięki którym się rozwija i jest w dobrej formie fizycznej i psychicznej. A jeszcze bardziej mnie cieszy, że możemy jeździć razem.

• udostępnij
          • Link
      •  

+2

@tusk: Jest dzikiem, jest. Ale jest też świadom, że dużo pracy przed nim.
        W przyszłym roku chciałby max dystans na Tour de Silesia (ja to się na setkę przejadę :D). I chciał Piękny Wschód albo Zachód. I widzę, że myśli o Wiśle 1200.
        Jest wytrzymały i silny i zdeterminowany, chociaż na jeżdżenie czasu mało.
        A Twój kryzys ze 130 doskonale rozumiem, bo sama taki przeszłam nie raz i nie dwa. Moje to max 200km i tylko dzięki Niebieskiemu, bo mnie pociągnął.
        Nie każdemu pisane są długie dystanse. Ot robić tyle, żeby samemu się z tym dobrze czuć.

+: tusk, Siepa
        • udostępnij
          • Link
      •  
        solimoes 2 lata 9 mies. temu

0

@Nordri: gratuluję wyniku chłopakowi i nie to że mam ból dupy ale zmień się na niebieski pasek, psujesz statystyki innym różowym które faktycznie same wykręcają kilometry, też znam kogoś kto przejechał 200, 300, 400, 500, tak że ten

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@solimoes: nie muszę chyba zmieniać na niebieski pasek? To była jednorazowa akcja, wszystkie pozostałe kilometry które dodałam są moje. I wszystkie następne będą moje.
        Jeśli to problem jakikolwiek, to można te kilometry policzyć (ktoś to robi?) za moje, bo wielu, wielu swoich treningów nie dodałam. I te 400 by się uzbierało z palcem w nosie.

• udostępnij
          • Link
      •  
        dymel 2 lata 9 mies. temu

+2

@Nordri: a ja nie zgadzam się z @solimoes: - IMO nie musisz zmieniać paska na niebieski. ALE jeżeli to nie Ty przejechałaś to nie powinnaś tego wrzucać, psujesz staty na rr.adammik.eu . Jeżeli ktoś chce się tym pochwalić to niech osobiście ze swojego konta wrzuci.

+: solimoes, elady1989
        • udostępnij
          • Link
      •  

0

@dymel: ok ok. Biję się w piersi. Nie wiedziałam, że ktoś to zlicza.
        Tak jak napisałam, to była jednorazowa sprawa i więcej tak nie zrobię.
        Dzięki za uświadomienie (。◕‿‿◕。)

• udostępnij
          • Link

Gorące dyskusje ostatnie 12h

Michal9788 9 godz. temu

+784

#codziennynosacz edycja druga 26/?
      W komentarzach są jeszcze dwa do plusowania. ( ͡º ͜ʖ͡º)
      #nosacz #janusz #nosaczsundajski #polak #malpapolak #humorobrazkowy

odpowiedzi (5)

PIAN--A_A--KTYWNA 8 godz. temu

+880

#humorobrazkowy #bekazpisu @blisko_kebab

odpowiedzi (21)

mickpl 5 godz. temu

+833

Gdyby proces Johnny Depp kontra Amber Heard odbywał się w Polsce to właśnie bylibyśmy po pierwszym posiedzeniu, na którym kolejny termin byłby wyznaczony na 2024 rok, który zostałby odroczony, bo prawnik Amber wysłałby L4.

#johnnydepp #amberheard #prawo #proces #afera #sady

odpowiedzi (11)

• pełna lista

Wykopalisko

• Czołówka programu W starym kinie 1967 1999 Czołówka programu W starym kinie 1967 1999 42
    • Bomfunk MC's - Freestyler Bomfunk MC's - Freestyler 69
    • Henry Kissinger na liście "wspólników zbrodni przeciwko Ukrainie" Henry Kissinger na liście "wspólników zbrodni przeciwko Ukrainie" 42
    • Szukam mieszkania 165m2 za 408 tys, może też być 75m2 za 160 tys Szukam mieszkania 165m2 za 408 tys, może też być 75m2 za 160 tys 86
    • Typowy dzień na siłowni Typowy dzień na siłowni 128
    • Kate Moss zeznała, że JOHNNY DEPP nigdy nie zepchnął jej ze schodów.... Kate Moss zeznała, że JOHNNY DEPP nigdy nie zepchnął jej ze schodów.... 85
    • Śląsk Wrocław mistrzem Polski w koszykówce! Śląsk Wrocław mistrzem Polski w koszykówce! 32
    • Wjazd na przejazd, gdy po jego drugiej stronie nie ma miejsca na zatrzymanie się Wjazd na przejazd, gdy po jego drugiej stronie nie ma miejsca na zatrzymanie się 87
    • Rosyjscy żołnierze z poboru masowo giną w Ukrainie Rosyjscy żołnierze z poboru masowo giną w Ukrainie 48
    • Zaskakujące ubarwienie włosów Zaskakujące ubarwienie włosów 91

Reklamy Google

Przydatne linki

• Idea Wykopu
    • Regulamin
    • Reklama
    • Blog
    • Polityka prywatności
    • Informacja o cookies
    • Pomoc i FAQ
    • Kontakt
    • Archiwum
    • Ranking użytkowników
    • Osiągnięcia
    • Tagi
    • Dodatki
    • Dla programistów
    • Wykop Poleca
    • Quiz
    • Zamów koszulkę
    • wykopane
    • wykopalisko
    • komentarze

Chmura tagów

hardware humor internet technologia rozrywka nauka programowanie software sztuka bekazpisu ciekawostki ekonomia europa finanse gospodarka gruparatowaniapoziomu heheszki historia inflacja katolicyzm kosciol kultura motoryzacja pieniadze polityka polska prawo rosja ruskimir samochody sport swiat ukraina wojna wykop zainteresowania

Drogi Wykopowiczu

w załączonym linku do Polityki Prywatności przypominamy podstawowe informacje z zakresu przetwarzania danych osobowych dostarczanych przez Ciebie podczas korzystania z naszego serwisu. Zamykając ten komunikat (klikając w przycisk “X”), potwierdzasz, że przyjąłeś do wiadomości wskazane w nim działania.

Polityka plików cookies

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.