Włącz atom, wyłącz Putina.
Niemieccy "eko-aktywiści" zorganizowali happening jako wyraz poparcia do powrotu energii z elektrowni atomowej.
pokaż całość
Razem stworzyliśmy piękną historię mirko (。◕‿‿◕。) Jedziemy dalej? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Dodałem także na główną, żeby zmobilizować tych którzy nie korzystają z mirko a mają tu konto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli ten wpis osiągnie 32768 plusów, dodam go jeszcze raz z podwojoną ilością Czarnobiałkowów i kolejną niespodzianką ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poprzedni wpis
#czarnobialkow
@rosucho: ten serwis tego szweda to chyba furory nie robi
@Felonious_Gru to chyba ty byłeś( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wytrzzeszcz jeszcze pytanko, wygooglowalem ten wpis ale nie rozumiem kontaktu, jaki gruby szwed, chodzi o tenisa?
@wytrzzeszcz: https://www.wykop.pl/wpis/1607039/jakos-ten-serwis-mega-tego-grubego-niemca-z-nowej-/
Oszukalem cie z tymi komentarzami
@Polska5Ever: 32 tyś to już nie bardzo realne, trzeba by głównie zaangażowac tych, co konta mają tylko do #rozdajo. Obstawiam, że nie da rady w 24h zdobyć 32, ale może po tamtym czasie owszem
@Polska5Ever taka wielka grafika że jak otworzyłem to mi appkę wywaliło:)
PS. Mode śpią że nie spadłeś z rowerka?
Mode śpią że nie spadłeś z rowerka?
@SebaD86 nie dostanie bana. Jest aprobata samego m__b, zgłoszenia odrzucone.
@Polska5Ever: mówili 8k będzie ciężko, mówili 16k niemożliwe a tu elo 16k w pięć godzin, kurwa jedziemy, to tylko drugie tyle
@Polska5Ever: Jeszcze drugie tyle XD gdyby moderacja usunęła wszystkie multikonta po tej akcji to pewnie tez padłby rekord zbanowanych kont w jednym dniu
@SnakesSpiders: pewnie białkow już przekalkulował, że tą akcję da się zamienić na szekle, temu plus a nie ban :)
@Barto_: Nie ma co... Trzeba podbić do oporu. W teorii jest około 700000 kont więc bardzo możliwe że te 32k pęknie
podwojoną ilością
@Polska5Ever:
podwojoną liczbą. Czarnobiałki są policzalne. Z trudem, ale jednak policzalne ;)
http://wittamina.pl/ilosc-czy-liczba/
@Polska5Ever: Znalazł sposób na bicie rekordów plusów, atencyjne #rozowepaski go nienawidzą! [ZOBACZ JAK TO ZROBIŁ]
fajna sprawa rozwinąć listę wszystkich którzy zaplusowali obrazek :)
@Obiektywny_Obsrywator: fajnie, tylko skąd wziąć jeszcze 13tys?
mówili 8k będzie ciężko
@Anty_Chryst: jak był pierwszy wpis to nie wierzyłem w tę akcję. Jak było już 8K to wiedziałem że dadzą radę (nie dałem plusa), jak było 16K to wiedziałem że się uda i sam plusa dałem, teraz martwię się czy uda się zebrać tylu użytkowników.
@Anty_Chryst: nie obstawiam nic bo może studenci albo inne nocne mirki wrócą od rodziców do mieszkania (albo jak powiedział mój kolega po 2 tygodniu mieszkania w akademiku wrócą ze wsi do domu) ogarną kolację i siądą do mikrobloga, Ci co wieczór spędzą ze sobą jutro rano w autobusie/pociągu/metrze/tramwaju sprawdzą gorące i doplusują... Trole co życia nie mają założą multikonta, jeśli moderacja pójdzie spać to też doplusują... Tu może wszystko się spełnić.
@notoelo: Słabo idzie bo wpis spadł już z 12-godzinnej listy aktywności. Po 24 bez przypominania na mirko i głównej w pewnym momencie to stanie.
@Kardom: bez gorących 24h to wiadomo, że przepadło, ale 12h lista aktywności? C O? Pomysły architekta mirko mnie nawet po tylu latach zaskakują XD
@notoelo: No jak wchodzisz na mirko na zakładkę gorące dyskusje (tak to właściwie się nazywa) to masz 3 przedziały czasowe: 6,12 i 24 godziny. Domyślnie jest ustawione 12 godzin toteż wówczas są największe szanse na dostanie plusów.
odkrył jeden dziwny sposób na zdobycie P O T Ę Ż N E J ilości plusów [zobacz jak to zrobił] ( ͡° ͜ʖ ͡°)
TO JEST JUŻ KONIEC, I NIE BĘDZIE NICZEGO.
Przy okazji dowiedzieliśmy się ile +/- jest użytkowników na wykopie.
@Polska5Ever gratuluję, bo rekord jest tak czy siak.
@Terki: Mówiłem by udostępnić o 13:00, czyli po południu, by jeszcze jutro w pracy zobaczyli.
Kto w niedziele rano przegląda mirko?
@Polska5Ever: I nie udało sie wbić ( ͡° ʖ̯ ͡°) Pozdrawiam wszystkich co brali udział w tej szalonej zabawie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Polska5Ever: Paliwo się wyczerpało, może uda się wbić jeszcze 24k, ale na tym będzie koniec. Piękna to była akcja, nie zapomnę jej.
@Polska5Ever: 23242 plusów i koniec. A potem dziwią się, że Korwin taki popularny na wykopie, a progu nie przekracza (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Włącz atom, wyłącz Putina.
Niemieccy "eko-aktywiści" zorganizowali happening jako wyraz poparcia do powrotu energii z elektrowni atomowej.
pokaż całość
Plusujących zawołam jak spłacę, może będzie jakieś rozdajo z tego powodu¯\_(ツ)_/¯
#kredythipoteczny #nieruchomosci
Podobno cena wynajmu hulajnogi elektrycznej u mnie w wojewódzkim to 36pln/h, to już bardziej opłaca się wynająć polaka i na jego garbie jeździć ehh
#przegryw