Kochani patrzcie kto mi odpisał.
#chwalesie #maklowicz #cytatywielkichludzi
@LuxEtClamabunt: potwierdzam. Gdzie te czasy z targami hobby, planszówkami i retro z prawdziwego zdarzenia?
@LuxEtClamabunt: Za rok może być ciekawie o ile pokażą zapowiadane PS5, ale z roku na rok PGA coraz gorzej wygląda. Najlepsza część chyba tam to GIC jak kogoś to ciekawi i indyki
@nowik1492: indyki byly spoko, jak zresztą co roku. A w tym roku może nawet lepsze. Ale PGA jako całość uboższe i zwyczajnie gorsze. Nie znalazłem switchera. Cyberpunk - chociaż nie jestem nim zupełnie zainteresowany - nie był jakoś eksponowany. Mój ulubiony lol był prawie nieobecny. Produkcje nintendo były wg mnie nudne (ale słyszałem jak ktoś wyrażał dokładnie przeciwną opinię - ze to najlepsze od lat stoisko). O hobby już pisałem.
Na specjalny akapit zasługuje gastronomia, bo to jakaś totalna kpina.Jak by było tylko drogo, to mógłbym powiedzieć, że wszędzie jest drogo. Ale na PGA było dodatkowo obrzydliwe to jedzenie. W najlepszym przypadku - niesmaczne.
Ale za rok i tak przyjadę. Klimat jest i tak fajny, można chwilę pograć w tytuły, na które w domu bankowo bym nawet nie spojrzał i na sprzęcie, którego nigdy bym nie kupił. Czasem wpadnie jakiś pamiątkowy fant. Przyjemny sposób na spędzenie soboty, nawet mimo staczania się tej imprezy.
@nowik1492: przeszedłem demo takiej fajnej gry, której nazwy niestety nie pamiętam. Side-scroller, w którym musiałem iść do światła, żeby się naładować, wtedy zyskiwałem taki cień, który umiał atakować. Ogólnie bardzo przyjemnie się sterowało i chyba ta gra mnie przekonała do pada od xboksa, którego do tej pory nie cierpiałem.
Udało mi się też wygrać w grze, w ktrórej trzeba było programować, ale to było definitywnie za proste. A w samej grze definitywnie pomyślałbym nad wygodniejszym ui.
Kochani patrzcie kto mi odpisał.
#chwalesie #maklowicz #cytatywielkichludzi
Robił już ktoś eksperyment społeczny ale na #linkedin? Zrobić jakiś fake profil Chada Thundercocka, który jest jakimś mega kozakiem developerem i wyrywać rekruterki? xD zobaczyć do czego są zdolne xD
10 plusów i robię xD
#tinder #programowanie #chad #blackpill