XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
#neuropa #bekazkatoli #bekazprawakow #heheszki #humorobrazkowy #nauka #gimboateizm
Z LGBT+ TO JAK Z NIELEGALYMI IMIGRANTAMI
Pamiętam jedną sondę uliczną ze Szwecji. Pierwsze pytanie, czy powinno się przyjmować nielegalnych imigrantów. Wszyscy ochoczo odpowiadali tak, tak, tak. Przy drugim pytaniu skwaśniały im miny - to kiedy jesteście gotowi ich przyjąć do swoich domów?
I z popierającymi LGBT+ jest podobnie. Jednym z najnowszych trendów jest domaganie się - w imię równości - większej ilości dzieci do adopcji dla LGBT+, kosztem par hetero. I ciekaw jestem jakby zadać pytanie tym poplecznikom marszów równości, czy byliby chętni oddać swoje dziecko parze nieheteronormatywnej?
#lgbt #imigranci #bekazlewactwa #bekazlgbt #neuropa #4konserwy #sondaz #polska #szwecja #swiat #teczowypiatek
czy byliby chętni oddać swoje dziecko parze nieheteronormatywnej?
@adam-antoszewski: a to dzieci do adopcji oddają pary, które chcą je wychowywać? xD
@adam-antoszewski: co za idiotyczna logika, podejrzewam że gdyby spytać ludzi czy popierają istnienie sierocińców, większość też by odpowiedziała że tak, ale nie chcieliby oddać swoje dziecko do sierocińca xD
@adam-antoszewski: Ja oczywiście nie mam nic przeciwko ich dewiacjom, ale od państwa to niech oni się...
@adam-antoszewski: ale rodzice, którzy wychowują swoje dzieci nie muszą martwić się komu je oddadzą xD
@adam-antoszewski:
No właśnie wedle tych najnowszych pomysłów, to niekoniecznie mogliby mieć wiele do powiedzenia w tej kwestii.
O czym ty piszesz ? XD
@adam-antoszewski: bardzo dobre porównanie, zarówno w jednym jak i drugim przypadku drugie pytanie nie ma sensu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
#neuropa #bekazkatoli #bekazprawakow #heheszki #humorobrazkowy #nauka #gimboateizm
A z racji Mikołaja robimy przedpremierowe szybkie #rozdajo dla Was drogie Mirabelki i Mirki (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) Bo już są !!! Nasze klawiatury mechaniczne SAVIO Tempest RX Outemu BLUE/RED/BROWN po lifcie, które za jakiś czas pojawią się w sprzedaży.
Zasady?
- zaplusuj tego posta
Zielonki w drodze wyjątku mogą brać udział - zwycięzcę pokaż całość