¯\(ツ)/¯
Przykro mi to pisać, ale niestety - nie ma już wartościowych mężczyzn...
#rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #seks #przegryw
@BloodyMassacre26: A właśnie, że są (。◕‿‿◕。) ale to zależy jakie kto sobie wartości ceni
@BloodyMassacre26: usiadz mi na mordzie to pokaze moja wartosc.
pokaż spoiler a tak na serio dzisiejsze relacje damsko meskie to chlew osrany gownem.
@BloodyMassacre26: jezeli facetow w relacji z Toba interesuje tylko seks to myslisz ze jest cos nie tak z facetami a nie Toba?
Dla faceta bzykac sie z Toba spoko, ale widocznie pogadac juz nie ma o czym. Ciesz sie ze chociaz seks ich interesuje albo zacznij byc interesujaca osoba.
To moze kogos nawet zainteresujesz jako osoba, a nie bedzie chcial uprawiac seksu
@BloodyMassacre26: uderz pięścią w stół, weź zimny prysznic, porzuć swoją toksyczną osobowośc i idź pobiegaj ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@BloodyMassacre26: Po prostu jesteś w 80% populacji damskiej polującej na 20% mężczyzn i tyle. Takich jak ty mogą mieć co weekend inną.
@BloodyMassacre26:
Miłość
Wierność
Wsparcie
Docenienie wnętrza a nie ciała
Potrzeba bliskości i wsparcia od drugiej osoby a nje samo ruchanie
Spędzanie fajnie czasu
Akceptacja
Pomoc
Wzajemność
Wdzięczność
Kultura osobista
Altruizm
Przecież to co drugi facet może ci to dać, ale jest tu jeden brak logiki.
Sorry, ale nie, każdy człowiek w pierwszej kolejności zwraca uwagę na wygląd, bez rozróżnienia na płeć, ale pomińmy to.
Albo źle szukasz albo coś ściemniasz.
Zawsze jest jakiś problem
@BloodyMassacre26: w tym co napisalas jest cala masa watkow do pociagniecia, ale nie bede Ci za darmo robil psychoanalizy.
Sprobuj sie zajac czyms czym zajmuja sie ludzie z charakterem.
Żagle, narty, tenis...
Czyms co wymaga wytrwalosci i charakteru, tam poznasz mase facetow.
@BloodyMassacre26: Ile wzrostu i wagi? Jeśli w normie, to może masz jakieś dyskwalifikujące wady typu krótkie włosy?
@BloodyMassacre26: To ze faceci CI mowia ze cos im nie pasuje to nie znaczy ze mowia szczerze. Po prostu Cie splawiaja, kobiety robia tak samo. Zbuduj z kims szczera relacje to szczerze Ci powie na koncu co mu nie pasowalo.
Interesujesz sie ludzmi i nie wiesz kiedy oni klamia?
Ludzie klamia zawsze kiedy druga osoba niezaakceptuje prawdy.
Nie chce im sie mierzyc z Twoim wybuchem zlosci wiec wola powiedziec cos co zniesiesz lepiej i zniknac
@BloodyMassacre26: to ile masz lat dziewczę w końcu jak tutaj piszesz ze studiujesz a innym wątku piszesz że koniczy tobie się (termin przydatności)?
@BloodyMassacre26: Tu nadal brakuje szczegółów. Ja widzę wielu fajnych facetów, a jednak ich nie widzisz.
@BloodyMassacre26: bo moze nie potrzebuje nianki tylko partnerki ktora ma swoje pasje, treningi, rozwija sie w jakiejs branzy i ma plany na przyszlosc, kariere, zamierza zdobyc jakas pozycje spoleczna?
@BloodyMassacre26:
Ale ja widzę xd to ja jestem dla nich niewidoczna
Musiałbym cię lepiej poznać i zobaczyć jak żyjesz, żeby coś z tego wyciągnąć.
@BloodyMassacre26 zapytaj któregoś czy przypadkiem Twojego konta na wypok nie przestalkował ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@BloodyMassacre26: Taka lokalizacja (nie)sławnego #whereareallgoodmen, autor : samotna #madka po 30 ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■.
@BloodyMassacre26: Nie widzę na liście Seku i preferencji, a także wyglądu min. 8/10, żeby wstydu nie było w towarzystwie ¯\_(ツ)_/¯.
@zly_ogryzek: Widać ma brak w urodzie i narzeka jak tag przegryw na genetykę ( to akurat rozumiem (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) ), ale nie chcę się do tego przyznać i zniżyć do ich poziomu. Typowa #logikarozowychpaskow aka obłuda ¯\_(ツ)_/¯.
@CuckCuckKlan: jest dość młoda i liczy na najlepszy wybor genetycznie, pogłębiający się rozczerowanie ONS z Chadami i zbliżający się mur, zmusi ją do rozpatrzenia kandydatów z piwnicy. Działa za każdym razem.
@BloodyMassacre26 komplementy związane z tematami do rozmowy. Po prostu albo jestem dla nich koleżanką i tyle
Czyli krótko mówiąc - jesteś brzydka. Popracuj nad wyglądem, siłownia, dieta, mycie twarzy i zębów codziennie
@BloodyMassacre26 168 i 68 kg. Kobieto schudnij, ja bym sie z takim wielorybem wstydził na mieście pokazac i do lozka NA PEWNO bym z takim waleniem nie poszedł.
@BloodyMassacre26 Te 30% które się boją przez redpill to jest potencjalne 30% wartościowych osob, więc teza z tytułu niekoniecznie jest prawda. Tu musisz podziękować innym kobietom.
Tylko głupi nie staje się ostrozniejszy z każdym kolejnym błędem, więc to że się boją oznacza że mają muzg.
@kakuter dokladnie tak. Ostatnio bylo znalezisko o Marcinkiewiczu co musi alimenty bylej zonie placic. Po prostu malzenstwo nie daje ZADNEJ zalety facetom poza smiesznymi ulgami podatkowymi. Daje natomiast OGROM obowiazkow i wad.
@MsChokesondick: przekonaj zwierzęta żeby były ludzmi, marudzić jest bardzo łatwo i nic to nie kosztuje
@zly_ogryzek: przekonać się też nie da. Zwierzęta musialyby na własnej skórze się przekonać, że ich zezwierzęcone poglądy to błędny wynik frustracji i nieodpowiedniego towarzystwa.
@BloodyMassacre26: aha bo z jednej strony mówiłaś że
Jesteś stara kobieto(slang wykopków na r.paski, a z innej ze studiujesz to myślałem ze masz ponad 30 lat.
Dzięki za sprostowanie i wyjaśnienie.
No to życzę powodzenia na studiach i szerokiej drogi w życiu. Drogą połówkę pewnie znajdziesz.
Z innej beczki jesteś moją rówieśniczką. Chociaż jestem od ciebie starszy o 3 miesiące xD
@zly_ogryzek watpie aby Chady byly zainteresowane grubymi (168 cm i 68 kg) wiec pewnie nikt jej nie chce (nie dziwię się) i żali się, że nie ma juz wartosciowych facetow ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@programista1992: Nie ogarniam jak można tak mało ważyć. Jestem 2 razy cięższy, no ale w końcu 186 cm i #niebieskipasek (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■).
@programista1992: Taktyczka - nie chce żeby ją porwali (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■). Ciekawe czy na włosy farbowane na jakiś fikuśny kolor ( ͡° ͜ʖ ͡°)?? @BloodyMassacre26 .
168 i 68 kg. Kobieto schudnij, ja bym sie z takim wielorybem wstydził na mieście pokazac i do lozka NA PEWNO bym z takim waleniem nie poszedł.
@programista1992: wstawaj, zesrałeś się
> nie każdy lubi grubaski.
@programista1992: BMI w normie, wiec nie ma tragedii, nie rozumiem więc dlaczego każesz jej schudnąć. Cieszymy się wszyscy, że nie lubisz grubasek/grubasków ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@janiszewski152 jak normę BMI podniosa deukrotnie to nagle grubaski przestana byc grube? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@BloodyMassacre26: nie kazdy trafia od razu na tego jedynego/jedyną. Nie ma lepszej metody na udany związek niż metoda prób i błędów ¯\_(ツ)_/¯ Jak jest za dużo jest tych "błędów" to pora zastanowić się co się robi nie tak
Miłość
Wierność
Wsparcie
Potrzeba bliskości i wsparcia od drugiej osoby a nje samo ruchanie
Spędzanie fajnie czasu
Akceptacja
Pomoc
Wzajemność
Wdzięczność
Kultura osobista
Altruizm
i nadwagę w pakiecie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@BloodyMassacre26:
@BloodyMassacre26: Przykro mi to napisać ale nie ma już wartościowych kobiet
pokaż spoiler poza moją.
@BloodyMassacre26: zależy jakie to jest to 68kg. Bo możesz mieć 168 ale załóżmy ostro trenować na siłowni i wazyc te 68 i będzie zajebista sylwetka, a możesz też ważyć 68 ale nie ma tam mięśni, a jest tam tłuszcz i woda ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Bmi ani waga nie ma co się aż tak sugerować - lustro powie prawdę.
Można mieć 168 i ważyć nawet i 55kg, ale jeśli praktycznie nie ma tam mięśni i jest to taka flakowata sylwetka z tłuszczem tu i ówdzie, to też nie wygląda fajnie.
@TestoDepot z tego co wiem to ona nie ćwiczy na siłce tak jak my. Inaczej by o tym wspomniała więc zaryzykuje stwierdzenie, ze to ulaniec. Kurde w historii świata nie było niższych wymagań wobec kobiet (nie być grubasem) a są kobiety które nawet tego nie chcą/potrafią spełnić (-‸ლ)
@programista1992: są tacy co lubią grube.
Sam mam takiego znajomego, gość nieźle wygląda, a umawia się na ruchanie z grubaskami, a mógłby normalnie ze szczupłymi fajnymi.
Ja się go pytam czemu to on mówi że po prostu lubi takie i chuj, tak jak ja np lubię wysokie, to on grube ( ͡° ͜ʖ ͡°).
@TestoDepot ( ಠ_ಠ) mi się podobają szczupłe wysportowane fitnessiary. Płaski brzuch, umięśniona wysportowana pupa mmmm.... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@programista1992: dla mnie nie, ale dla niego to nie wiem, w moim wieku on jest to różnie może być (21) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@TestoDepot a nie bedzie mu przeszkadzać, że to feministka i mizoginistka? (Tak się to pisze? W sensie kobieta która nienawidzi mezczyzn)
w moim wieku on jest to różnie może być (21)
@TestoDepot: mmm 21 najlepsze, ja bym brała ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@programista1992: mizoandryczka* ( ͡° ͜ʖ ͡°). A tego to już nie wiem, zapytam przy najbliższej okazji.
@PannaYa: mmm usiądź mi na twarzy skarbie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Sory, ex miała kompletnego faceta a ja mam mieć z uszkodzoną psychiką by go naprawiać
powiedział że "dla ex się bardzo poświęcał i gówno z tego wyszło, więc nie zamierzał popełnić tego błędu drugi raz"
@BloodyMassacre26:
Każdy z was ma rację, na twoim miejscu bym się zachował tak jak ty, a na jego miejscu bym się zachował tak jak on ¯\_(ツ)_/¯
Co się stało że odkopujesz posty z 2 tygodni?
@BloodyMassacre26: odkopujesz wpisy sprzed 2 tyg XD?
Poza tym nie chodziło o mnie, tylko o mojego koleżkę, który akurat z div nie korzysta ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@BloodyMassacre26: Z mózgiem nie idziesz do łóżka. Co mi po mózgu partnerki jesli nie bede jej pozadal seksualnie?
@BloodyMassacre26: Wyjdź z wykopu bo zrobią z ciebie wariatkę.
pokaż spoiler Wait ......
pokaż spoiler Już zrobili (╯︵╰,)...
@BloodyMassacre26:
a tak serio to masz jakis tam swoj zamkniety swiat i bardzo mozliwe ze poznajesz tam samych beznadziejnych facetow (whatever jaka Ty jesets, bo
pokaż spoiler tak w skrocie:
robisz projekcie (pschologia), uogólniasz zaleznosci miedzy ludzmi do kazdego (swojego przypadku), masz niskie
poczucie wlasnej wartosci, "siedzisz w domu", nie jestes zbyt towarzyska "mam kilku znajomych", NIE jestes ! wysportowana, NIE RUCHASZ
#przegryw
)
co nie znaczy ze jak ruszysz dupe do innego swiata, poznasz inne towarzstwo to tam nie bedzie ani Twoich zjebanych znajomych ani (Ciebie... poki co) Czyli sami zajebisci ludzie i ciekawi faceci tez
@BloodyMassacre26: a tak serio to glownie jestes niewysportowana, poilcz jeszcze i podaj fat %... do tego nie masz zadnego statusu. Fajnie ze masz ambicje, kazdy jakies ma... nie masz zadnego zawodu ani zadnej pozycji. Mieszkasz ze starymi? Na magisterce to juz moglabys byc specjalista gdybys ostro cisnela
@BloodyMassacre26: tez mialem takich ludzi na studiach. Bo studiowalem informatyke. Po prostu idz sama na impreze i tyle. Ja wiekszosc znajomych, zwlaszcza dziewczyn poznalem na imprezach i trzymam sie tlyko z nimi... a nie jakimis zamulaczami z pracy i studiow
@BloodyMassacre26: tak samo ludzie sami podrozuja po swiecie, mniej wiecej zaczynaja w Twoim wieku bo zauwazaja ze znajomi wiezcnie nie moga, nie maja czasu itp itp...
Potem kiedy wstawiasz zdjecia to zawsze pisza ze tym razem to juz na pewno gdzies z Toba poleca.... i tak co kilka miesiecy sami pisza xD
@BloodyMassacre26:
na publicznej imprezie. Idziesz do baru albo klubu i tam jest masa otwartych ludzi. Tam znajdziesz PRZECIWIENSTWO( nudnych, sflaczałych, z depresją, domatorów, z kijem w dupie, niespontanicznych i takich, dla których moje pokazanie radości to "dziecinność".)
@BloodyMassacre26: jeszcze z doswiadczenia Ci powiem ze laski to maja zajebiscie latwo w klubach... Bo ja zazwyczaj chodze sam (teraz to i tak juz mam mase znajomych na miejscu ktorzy i tak niezaleznie przychodza), ale kiedys mialem farta i mialem obrotona kolezanke zanim znalazla sobie chlopaka... No i tak latalismy razem, w mieszanej parze latwo sie wyrywa ;)
I ona zawsze pierwsze co robila to po przyjsciu szukala laski ktora przyszla sama i doklejala nia do nas ;)
Zauwazylem ze takie laski alfa czesto tak robia, wiec po prostu idziesz i szybko znajdziesz towarzystwo
@BloodyMassacre26: idz do jakiegos sensownego klubu z muzyka elektroniczna, tam sa najciekawsi i najbardziej otwarci ludzie. W klubie studenckim to mozesz miec taka sytuacje jak na studiach
@BloodyMassacre26: to idz do byle jakiego klubu i pytaj o to ludzi. Temat bardzo aktualny i kazdy sie chetnie wypowie
@BloodyMassacre26: o ile to nie jest zagraniczny slang to z dedukcji i własnej wiedzy nt języka, świata, ludzi...?
Tyle, ze to nie byl zaden slag. Muzyka to taki temat na ktory kazdy ma duzo do powiedzenia, zwlaszcza w klubie muzycznym. Kogokolwiek nie zapytasz to zacznie sie produkowac w nieskonczonosc o to gdzie jest dobra muzyka i jaka wg niego to jest, kto taka gra, gdzie jej mozna dobrze posluchac (kto ma jakie naglosnienie)... dalej temat zawsze schodzi na to gdzie ludzie przychodza,
@BloodyMassacre26: troche dystansu. Nie umiesz sobie znalezc chlopa, ani znajomych czyli jednak cos jest na rzeczy
@BloodyMassacre26: W sumie to dobrze wiem o czym mowisz, w Twoim wieku tez mialem taki problem.
I tez sobie wkrecalem ze to moze moja wina, ze nie otacza mnie tylu ludzi co kiedys...
Moim rozwiazaniem bylo przeprowadzenie sie do centrum i chodzenie samemu na imprezy / jezdzenie samemu na wyjazdy zorganizowane. Czesto po imprezach robilem tez afterki, bo do mnie blisko.
Chcesz miec rozrywkowych znajomych to idz na imprezy. Tam sie kreca ludzie ktorzy chca czegos wiecej od zycia i jak zauwazasz przewaznie dobrze sobie radza
@BloodyMassacre26: myślisz że na wyjeździe z biurem podróży gdzie jest lista uczestników z pełnymi danymi ktoś Cię zgwałci i pójdzie prosto do więzienia bo jesteś taka niesamowita i nie będzie mógł wytrzymać? ( ͡º ͜ʖ͡º)
#cotusieodpierdala #ornitologia #gowno
Miruny co za pojebana akcja. Co tu się odjebało to ja nie wiem. Ptak wleciał mi przez okno, nasrał mi na laptopa. Chwilę się na mnie patrzył i zdechł.