@Szynk44: rzeczywiście, stoją zawsze obok siebie i na pierwszy rzut oka nie ogarnąłem kto jest centralnie na środku
@Puszkoslaw: poczekaj na anhi mordo, przez pierwsze kilka-kilkanaście sekund jest padaka XD
@DostalemBana: tego samego dnia co wbilam 100 i zabilam pierwszego demona robilam tez anni xD nie dedłam tylko dlatego, ze byl z nami jakis 200ed, ktory rzucil mas resa XD
@Puszkoslaw: ehh zapomni człowiek o tibijce a tu walnie posta taki i wraca chęć by to pobrać ;3
@levusek1992 generalnie ja tez, aczkolwiek 2k4 to był czas w ktorym byl najwiekszy bum na tibie, stad tak skojarzylem, bo mnostwo ludzi wlasnie z tych okresow moze miec takie wspomnienia;p
@Puszkoslaw: A proszę ja was wczoraj zrobiłem pierwszy raz w życiu Annihilatora i porównam to do zabicia Demon Skeletona z Tibii 7.6. Mimo wszystko gratuluje :D Spadło coś?
Bardzo mocno ubolewam nad tym, że większość użytkowników wykopu popiera aborcję.
Ja wiem, że na wykopie jest dużo złych rzeczy. Np. tag #przegryw - ludzie, którzy nienawidzą kobiet.
Różnica jest taka, że tak naprawdę nikomu z tego powodu nie dzieje się krzywda. W Polsce nie było żadnego "Beta Uprisingu". Podobnie nie było ani jednego pokaż całość