Córeczka o imieniu Rychu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#rychu #rychupeja #heheszki #humorobrazkowy
@Platinii Nie warto z reguły, prawie zawsze rozmiary się nie będą zgadzać, a materiał pozostawia dużo do życzenia. Dwa razy zamawiałam bluzy raz dostałam coś co bardziej przypominało worek niż Blue a za drugim razem coś co miało być ala poliestrem plus bawełna ale nie rozciagalo się nawet XD ja bym się bała jednak zamawiać więcej stamtąd
@Platinii no kwestia na Ali jest taka że masz np dwie bluzy które na obrazku są takie same ale jedna za 200 zł a druga za 30. Teorytycznie mówiąc to oczywiste że ta za 30 będzie gorsza i rzeczywiście tak jest. Ale problem w tym ze nie masz gwarancji że ta za 200 będzie lepsza bo nikt takich nie kupuje i prawie nigdy nie mają recenzji z obrazkami
Generalnie co ja sugeruje
1. Patrz na tabele rozmiarów i materiał. Niezwykle ważna kwestia, ważniejsza niż gdziekolwiek indziej
2. Patrz w opinie i szukaj opinii że zdjęciami. Jak produkt nie ma opinii ze zdjęciami to nie możesz mu ufać. Ja zaufalam i pozalowalam. Najlepiej się dowiedzieć "wprost" od innego konsumenta, ale opiniom bez zdjęć nie ufam bo byle producent z alt acc może taka opinie wystawić. Jeśli bluza czy inny ciuch ma opinie ale bez zdjęć to można kupić przy niskiej cenie ale naprawdę niskiej przy większej niż 35-40 nie ma co ryzykować
@Platinii: Ja zamówiłem teraz 3 pary spodni i bluzę. Na zdjęciu mega spoko ale się okaże jak przyjdą.
Córeczka o imieniu Rychu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#rychu #rychupeja #heheszki #humorobrazkowy
Tata Roksany Węgiel ma na insta nick stworca_roxie (-‸ლ)
#cringe #januszcore #roksanawegiel #roxie