• Wykop.pl
  • Wykopalisko 312
  • Hity
  • Mikroblog
  • Szukaj
  • Dodaj
  • Zaloguj się
    • lub
    • Zaloguj przez Facebook
    • Nie masz konta? Zarejestruj się.

Mikroblog :

• wszystkie wpisy
    • aktywne
    • gorące dyskusje
    • ulubione
    •  
      Platinii 1 mies. temu via Wykop Mobilny (Android)

0

Jak wygląda sprawa z ubraniami w Ali? Warto, nie warto czy loteria..
      #aliexpress #ubrania

• udostępnij
        • Facebook
        • Twitter
        • Link
      ‹ embed ›
      •  
        Ave3ry 1 mies. temu via Android

+1

@Platinii Nie warto z reguły, prawie zawsze rozmiary się nie będą zgadzać, a materiał pozostawia dużo do życzenia. Dwa razy zamawiałam bluzy raz dostałam coś co bardziej przypominało worek niż Blue a za drugim razem coś co miało być ala poliestrem plus bawełna ale nie rozciagalo się nawet XD ja bym się bała jednak zamawiać więcej stamtąd

+: Platinii
        • udostępnij
          • Link
      •  

0

@Ave3ry: kurde masakra, bluz maja wiele, na jedną dużą ochotę mam, a i wiadomo jakie ceny tam są, może lepiej doświadczyć na własnej skórze, a nuż się uda...

• udostępnij
          • Link
      •  
        Ave3ry 1 mies. temu via Android

+2

@Platinii no kwestia na Ali jest taka że masz np dwie bluzy które na obrazku są takie same ale jedna za 200 zł a druga za 30. Teorytycznie mówiąc to oczywiste że ta za 30 będzie gorsza i rzeczywiście tak jest. Ale problem w tym ze nie masz gwarancji że ta za 200 będzie lepsza bo nikt takich nie kupuje i prawie nigdy nie mają recenzji z obrazkami

Generalnie co ja sugeruje

1. Patrz na tabele rozmiarów i materiał. Niezwykle ważna kwestia, ważniejsza niż gdziekolwiek indziej
        2. Patrz w opinie i szukaj opinii że zdjęciami. Jak produkt nie ma opinii ze zdjęciami to nie możesz mu ufać. Ja zaufalam i pozalowalam. Najlepiej się dowiedzieć "wprost" od innego konsumenta, ale opiniom bez zdjęć nie ufam bo byle producent z alt acc może taka opinie wystawić. Jeśli bluza czy inny ciuch ma opinie ale bez zdjęć to można kupić przy niskiej cenie ale naprawdę niskiej przy większej niż 35-40 nie ma co ryzykować

+: Platinii, Green81
        • udostępnij
          • Link
      •  
        Prespekt 1 mies. temu

0

@Platinii: Ja zamówiłem teraz 3 pary spodni i bluzę. Na zdjęciu mega spoko ale się okaże jak przyjdą.

• udostępnij
          • Link
      •  

+1

@Prespekt: Mam nadzieję, że produkty będą takie jak na zdjęciach :D Ofc. daj znać jak przyjda, pewnie 2tygodnie ale chciałbym wiedzieć co i jak.

+: Prespekt
        • udostępnij
          • Link
      •  

0

@Ave3ry: bluza 23zł, kupiona 180 razy, 3 zdjęcia, wnioskując teraz to co napisałaś to teoretycznie nie warto.. Jak ja nie lubię tak pisać, loteria że masakra :D

• udostępnij
          • Link
      •  
        SVP1 1 mies. temu

+1

@Ave3ry: do patrzenia na materiał zawsze radzę dodać spytanie o to sprzedawcy.
        Ile juz razy pytałam o koszulkę podpisaną jako „cotton”, a sprzedawca wyjeżdżał z „it’s modal/polyester” ( ͡° ͜ʖ ͡°)

• udostępnij
          • Link
      •  
        Green81 1 mies. temu via Wykop Mobilny (Android)

+1

@Platinii: tak jak @Ave3ry piszę komentarze że zdjęciami i tabele rozmiarów jakie umieszcza sprzedawca (normalnie noszę XS, u Chińczyków zamawiałam ubrania od XS do XL i wszystkie były ok). Im więcej ocen tym lepiej, jak wie się jak szukać można znaleźć dużo tanich perełek

• udostępnij
          • Link

Gorące dyskusje ostatnie 12h

dudi-dudi 6 godz. temu

+877

Córeczka o imieniu Rychu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
      #rychu #rychupeja #heheszki #humorobrazkowy

odpowiedzi (53)

PanEpileptyk 7 godz. temu

+1422

#heheszki #humorobrazkowy #pajaki

odpowiedzi (24)

Cinoski 5 godz. temu

+883

Tata Roksany Węgiel ma na insta nick stworca_roxie (-‸ლ)
      #cringe #januszcore #roksanawegiel #roxie

odpowiedzi (20)

• pełna lista

Wykopalisko

• Oliwka z Torunia ma glejaka! Pomóż jej w walce o życie! Oliwka z Torunia ma glejaka! Pomóż jej w walce o życie! 98
    • Różal potraja stawkę za wydanie zwyrodnialca, który katował i zakopał psa Różal potraja stawkę za wydanie zwyrodnialca, który katował i zakopał psa 94
    • Noblistka Szymborska tak pisze o śmierci Stalina... Noblistka Szymborska tak pisze o śmierci Stalina... 146
    • Mumia dinozaura znaleziona w Kanadzie Mumia dinozaura znaleziona w Kanadzie 29
    • WikiLeaks odc.3: szokujące manipulacje OPCW dotyczące ataku w Dumie WikiLeaks odc.3: szokujące manipulacje OPCW dotyczące ataku w Dumie 63
    • Nękał kolegę w szkole. Po 20 latach odnalazł go i przeprosił Nękał kolegę w szkole. Po 20 latach odnalazł go i przeprosił 66
    • 160 lat temu urodził się Ludwik Zamenhof, twórca języka esperanto 160 lat temu urodził się Ludwik Zamenhof, twórca języka esperanto 78
    • Najstarszy człowiek w Australii robi na drutach sweterki dla rannych pingwinów Najstarszy człowiek w Australii robi na drutach sweterki dla rannych pingwinów 64
    • 60-metrowy dom za 30 tysięcy złotych. Opolski start-up ma na niego przepis 60-metrowy dom za 30 tysięcy złotych. Opolski start-up ma na niego przepis 108
    • YT przyznaje się do supresji niezależnych mediów YT przyznaje się do supresji niezależnych mediów 81

Reklamy Google

Przydatne linki

• Idea Wykopu
    • Regulamin
    • Reklama
    • Blog
    • Polityka prywatności
    • Informacja o cookies
    • Pomoc i FAQ
    • Kontakt
    • Archiwum
    • Ranking użytkowników
    • Osiągnięcia
    • Tagi
    • Dodatki
    • Dla programistów
    • Wykop Poleca
    • Quiz
    • Zamów koszulkę
    • wykopane
    • wykopalisko
    • komentarze

Chmura tagów

hardware humor internet technologia rozrywka nauka programowanie software sztuka 4konserwy ciekawostki ekonomia europa finanse gospodarka gruparatowaniapoziomu hahard heheszki historia konfederacja kultura medycyna motoryzacja muzyka pieniadze polityka polska prawo samochody sport swiat usa wojsko wydarzenia zainteresowania zdrowie

Drogi Wykopowiczu

w załączonym linku do Polityki Prywatności przypominamy podstawowe informacje z zakresu przetwarzania danych osobowych dostarczanych przez Ciebie podczas korzystania z naszego serwisu. Zamykając ten komunikat (klikając w przycisk “X”), potwierdzasz, że przyjąłeś do wiadomości wskazane w nim działania.

Polityka plików cookies

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.