Byłem w oddziale NBP wpłacić 8,75 kg bilonu ( ͡° ͜ʖ ͡°) (poprzedni wpis tutaj). W puszce było dokładnie:
pokaż spoiler 2550 monet
pokaż spoiler czyli
pokaż całość
Cześć! Szukam programu/aplikacji do monitorowania czasu pracy i prostego zarządzania zespołem.
Praca w mojej firmie polega na tym, że jest kilka brygad 5-6 osobowych na czele których stoi brygadzista. Brygady pracują w różnych miejscach. W danym programie chciałbym stworzyć bazę wszystkich pracowników, po czym brygadzista codziennie dodawałby osoby (np. poprzez kliknięcie w aplikacji na telefonie) które wchodzą w skład jego zespołu oraz ich czas pracy. Ponadto dobrze by było dodać funkcję jaką pełnił pracownik danego dnia.
#praca #produktywnosc #zarzadzanie #zarzadzanieprojektami
Najprostsze i darmowe rozwiązanie, które przychodzi mi do głowy to Planner od Microsoftu (masz apki na wszelkie możliwe urządzenia) lub z podobnych to Trello. To odpowiedziałoby na Twoje potrzeby przypisywania osób do brygad/miejsc. Silos/Bucket może być traktowany jak nr brygady, a Zadania/Taski jako pracownicy (możesz bardzo dużo szczegółów dopisywać i dodawać do tasków), których możesz danego dnia przenosić do odpowiednich silosów (brygad). Nie wiem co dokładnie potrzebujesz w kwestii czasu ich pracy ale coś da się wymyślić tam pewnie. :)
@Artvr_Geni lub jeśli nie znajdziesz niczego co ostatecznie będzie pasować to można napisać spersonalizowaną
Byłem w oddziale NBP wpłacić 8,75 kg bilonu ( ͡° ͜ʖ ͡°) (poprzedni wpis tutaj). W puszce było dokładnie:
pokaż spoiler 2550 monet
pokaż spoiler czyli
pokaż całość
Śmieszne bo prawdziwe
#devops #testowanieoprogramowania #programowanie #programista15k #gamedev
Oto niegdysiejszy wypokowy milicjant (z całym szacunkiem dla porządnych funkcjonariuszy MO), który broni ustawy zabraniającej odmowy mandatu.
Szkalujesz plusujesz
#sierzantbagieta #humorobrazkowy #heheszki #bekazprawakow #bekazpisu # pokaż całość