Kiedyś to było #przegryw #heheszki #spierdolenie #humorobrazkowy #seks #starwars
Najnowsza mapa Tureckich operacji w Syrii oraz Iraku.
Dzień 13 Listopada 2019.
Pełny Format Mapy:
https://pbs.twimg.com/media/EJRYm0SXYAAu2ll?format=jpg&name=4096x4096
#wojna #turcja #turcjawsyrii #syria #bliskiwschod #mapa #irak #kurdistan #kurdowie
@Konflikty-na-swiecie: jak wygląda sytuacja w Iraku z turkami oni tam rzeczywiście kontrolują te ziemie czy mają tam tylko swoje bazy?
@Konflikty-na-swiecie: Kojarzę że chyba z rok już temu była o tym mowa, ale potem było cicho więc uznałem że to był fejk news. Jak to w ogóle możliwe? Wtedy Irak i USA się nie wkurwiły?
Kiedyś to było #przegryw #heheszki #spierdolenie #humorobrazkowy #seks #starwars
Właśnie opłaciłem koledze przejazd z #poznan do #olsztyn na blablacar do dupy która widział raz w życiu na ruchanie xD Dojedzie do niej o 3 w nocy xDdd Dajcie plusa młodemu ogierowi żeby mój hajs mu w lędźwiach poszedł xD #podrywajzwykopem #przegryw #wygryw i w moim przypadku #betabankomat xDddd
Witam. Dzisiaj zapraszam na nieco krótszą wykreślankę - a będzie to wykreślanka Coca-Coli. Ale dziś skupimy się tylko i wyłącznie na coli, dostępnej w Polsce (bo czym byłby nadchodzące święta bez Coca-Coli). Także - zasady jak zawsze te same - głosujecie na najgorszą coca-colę z zestawienia. Do dzieła. pokaż całość