• Wykop.pl
  • Wykopalisko 415
  • Hity
  • Mikroblog
  • Szukaj
  • Dodaj
  • Zaloguj się
    • lub
    • Zaloguj przez Facebook
    • Nie masz konta? Zarejestruj się.

Mikroblog :

• wszystkie wpisy
    • aktywne
    • gorące dyskusje
    • ulubione
    •  
      suqmadiq2ama 3 tyg. temu via iOS

+30

#konin #policja #przestepczosc #czarnyhumor #gry

źródło: IMG_6650.PNG

+: KrwawyPacyfista, SonyKrokiet +28 innych
      • udostępnij
        • Facebook
        • Twitter
        • Link
      ‹ embed ›
      •  
        papaj_21_37 3 tyg. temu

0

@suqmadiq2ama: o co kaman?

• udostępnij
          • Link
      •  

+3

@papaj_21_37: Policjant zastrzelił typka uciekającego z nożyczkami a running with scissors to developer postala

+: SonyKrokiet, iAmTS +1 inny
        • udostępnij
          • Link
      •  
        papaj_21_37 3 tyg. temu

0

@suqmadiq2ama: o, nie słyszałem o tej akcji xd

• udostępnij
          • Link
      •  
        pogromca_idiotow 3 tyg. temu

+2

@suqmadiq2ama: nie uciekającego z nożyczkami, tylko próbującego dźgnąć policjanta nożyczkami. Nie przeinaczaj biegu wydarzeń.

+: Kezcliw, Yanekk99
        • udostępnij
          • Link
      •  

0

@pogromca_idiotow: Nie myl biegu wydarzeń z zeznaniami policjanta, w toku śledztwa wyjdzie i tak że sam sie postrzelił w plecy kilka razy.

Serio logiczne ci sie wydaje że ktoś wychodzi z nożyczkami na spacer po to żeby potem uciekać przed strzelającym policjantem i się na niego z tymi nożyczkami rzucić z powodu jednego worka przy sobie?

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@pogromca_idiotow: Tutaj nie ma nic o dźganiu policjanta tylko o uciekaniu, niezatrzymywaniu się na stój, oddanym strzale i czynnościach badających przekroczenie uprawnień

https://www.tvp.info/45324996/policjant-zastrzelil-mezczyzne-wyciagnal-duze-nozyczki

• udostępnij
          • Link
      •  
        pogromca_idiotow 3 tyg. temu

+6

@suqmadiq2ama: A co w tym jest takiego nieprawdopodobnego? Policja przeważnie użera się z debilami, którzy nie pojmują konsekwencji swoich czynów. Zdarzało się, że przez policją spierdalał gość, który pił piwo. Nie był poszukiwany, nic nie zrobił poważnego, dostałby mandat albo i nie. Ale jak do niego podeszli to zaczął spierdalać, potem nawet nie był w stanie wytłumaczyć czemu. Dla mnie ta sytuacja z dźganiem policjanta nożyczkami, to jest norma. To jest proza życia wśród patoli. Sam się nieraz spotykałem z tym, że jechał typek (na oko z 15 lat) z siekierką schowaną za kurtką. Drwalem nie był, miał tak o, dla zasady, jakby trzeba było komuś zajebać. Widocznie mało w życiu widziałeś, skoro dla ciebie to takie nieprawdopodobne.

+: Kezcliw, heihachi1 +4 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  

0

@pogromca_idiotow: Jak dla mnie to go postrzelił przypadkowo w trakcie pościgu a teraz jest sraczka i obgryzanie paznokci.

Nie ma takiej substancji na świecie po której na stój bo strzelam przestaniesz uciekać i rzucisz się na policjanta z bronią atakując go nożyczkami. Wiem bo uciekałem - idzie sie zesrać a usain bolt to ciota tak wyrywasz przed siebie.

Zauważ że nikt nie mówi o dwóch strzałach tylko jednym, zatem wyciągając broń w trakcie pościgu postrzelił go ostrzegawczym

Około godz. 10 usłyszałam głośny huk, tak jakby zderzyły się dwa samochody – opowiada mieszkanka bloku przy Wyszyńskiego Aleksandra Janicka. Przyznaje jednak, że nie widziała samego zdarzenia.

• udostępnij
          • Link

Gorące dyskusje ostatnie 12h

Lililijka 6 godz. temu

+362

#humorobrazkowy #heheszki

odpowiedzi (6)

homesick_alien 5 godz. temu

+488

jak już będę sławnym aktorem to pierwszym dziesięciu plusujacym i być może reszcie jak będą fajni wyślę przelew na 100 zł (w piątek mam przesłuchanie w teatrze i mam się umówić z panem na casting do roli)

. . . kliknij, aby rozwinąć obrazek . . .

odpowiedzi (43)

Freakz 5 godz. temu

+182

Każdy z nas tutaj przeżywa jakąś wewnętrzną tragedię

odpowiedzi (16)

• pełna lista

Wykopalisko

• Polska na drugim miejscu pod względem wzrostu gospodarczego Polska na drugim miejscu pod względem wzrostu gospodarczego 179
    • Kobiety uzależnione od alkoholu – płacą za swój nałóg najwyższą cenę Kobiety uzależnione od alkoholu – płacą za swój nałóg najwyższą cenę 121
    • Sądny dzień rosyjskiego sportu.Wykluczenie na 4 lata? Sądny dzień rosyjskiego sportu.Wykluczenie na 4 lata? 109
    • Pierwszy dzień jazdy na suwak. I od razu mocne nagranie xD Pierwszy dzień jazdy na suwak. I od razu mocne nagranie xD 91
    • Mężczyźni stanowią większość ofiar przestępstw. Mężczyźni stanowią większość ofiar przestępstw. 99
    • Egzaltacja dziennikarki Wprost - autentyk Egzaltacja dziennikarki Wprost - autentyk 97
    • Woda butelkowana to jedno z największych oszustw. Dlaczego się na nie... Woda butelkowana to jedno z największych oszustw. Dlaczego się na nie... 85
    • Chiński reaktor termonuklearny - czy to koniec problemów ludzkości z energią? Chiński reaktor termonuklearny - czy to koniec problemów ludzkości z energią? 92
    • Niszczył samochody. Pech chciał, że jednym z nich była Tesla, która go nagrała Niszczył samochody. Pech chciał, że jednym z nich była Tesla, która go nagrała 72
    • Nie dał się zaprowadzić na śmierć w Katyniu. Zastrzelił enkawudzistę i podjął... Nie dał się zaprowadzić na śmierć w Katyniu. Zastrzelił enkawudzistę i podjął... 13

Reklamy Google

Przydatne linki

• Idea Wykopu
    • Regulamin
    • Reklama
    • Blog
    • Polityka prywatności
    • Informacja o cookies
    • Pomoc i FAQ
    • Kontakt
    • Archiwum
    • Ranking użytkowników
    • Osiągnięcia
    • Tagi
    • Dodatki
    • Dla programistów
    • Wykop Poleca
    • Quiz
    • Zamów koszulkę
    • wykopane
    • wykopalisko
    • komentarze

Chmura tagów

hardware humor internet technologia rozrywka nauka programowanie software sztuka 4konserwy ciekawostki ekonomia europa film finanse geopolityka gospodarka hahard heheszki historia konfederacja kultura medycyna motoryzacja muzyka pieniadze policja polityka polska rosja samochody sport swiat usa zainteresowania zdrowie

Drogi Wykopowiczu

w załączonym linku do Polityki Prywatności przypominamy podstawowe informacje z zakresu przetwarzania danych osobowych dostarczanych przez Ciebie podczas korzystania z naszego serwisu. Zamykając ten komunikat (klikając w przycisk “X”), potwierdzasz, że przyjąłeś do wiadomości wskazane w nim działania.

Polityka plików cookies

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.