Mam przeczucie, że Pani Olga Tokarczuk odbierze Lechowi Wałęsie palmę pierwszeństwa w kompromitowaniu rozumu i godności człowieka
#bekazlewactwa #kolorowaagitacja
Cześć Mireczki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To mój drugi „konkurs” na #rozdajo . W pierwszym z nich dwaj Mirasy otrzymali slota na równy rok do platformy Netflix. Tym razem mam dla was bezprzewodową klawiaturkę od Wireless Keyboard. Klawiaturka była używana przez ok. 2 tygodnie na urządzeniu Apple. Jej wartość waha się w granicach 70-100 zł.
No to jedziemy ( ͡º ͜ʖ͡º)
- zielonki mogą brać udział
- losowanie 20.11.2019 (wtorek) 21:00
- wysyłka poprzez paczkomat
#rozdajo #apple #windows #bluetooth
potwierdzam, że mirek pewny bo wygrałem u @Ragnar_xD: poprzednie rozdajo (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
btw jak oceniasz takie klawiatury w porownaniu z magic keyboard?
@Ragnar_xD: podasz jakieś szczegóły dot. tej klawiatury? Model? Polecasz? Wątpię, żebym wygrał, a muszę zamówić nową.
@Obywatel_Kondominium: @Riki_tiki_narkotiki: wyglada na taka ktora kiedys mialem... Aluminiowa obudowa , dziala na wszystkim co wspiera klawiatury na BT. Ogolnie spoko byla. Marka o ile pamiętam to TRUST czy jakos tak.
Mam przeczucie, że Pani Olga Tokarczuk odbierze Lechowi Wałęsie palmę pierwszeństwa w kompromitowaniu rozumu i godności człowieka
#bekazlewactwa #kolorowaagitacja
Kisne z tych ludzi co rano pierdolą się z jakąś skrobaczka przez 5 minut. Ja przed wyjściem zagotowuję wodę i nalewam w butelkę potem.wylewam na szyby i po 20 sekundach można jechać. Wiem Ameryki nie odkryłem i sposób stary jak świat. No chyba że skrobanie niektórym sprawia przyjemność to spoko skrobcie se xD #motoryzacja #zima
Hej mirasy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zapraszam do wzięcia udziału w #rozdajo - do wygrania dwa vouchery do Multikina na miejsca VIP i SuperVIP. Vouchery ważne we wszystkich Multikinach w Polsce, 7 dni w tygodniu.
Jeżeli nie chcecie polegać na szczęściu, zapraszam do kontaktu na priv. Koszt jednego vouchera to 16 zł, dostępne tylko 10 kodów, także spieszcie się ( ͡° ͜ʖ ͡°) pokaż całość