Czym spawać cienką blache?
#spawanie #pytaniedoeksperta #kapitanbomba #pracaspawaczamnieprzeistacza
Często przegryw skupia się na swojej niezarysowanej dziecięcej budowie szczęki i braku widoczności kości policzkowych.
Jednak jeszcze jednym bardzo ważnym elementem twarzy są oczy i nie mówię tu o kolorze. Większość modeli, fotomodeli i chadów ma oczy łowcy(hunter eyes) , a większość przegrywów oczy ofiary(prey eyes)
Przypadek? Nie wydaje mi się. Co z tym można zrobić w celu poprawy? Nic.
#przegryw #blackpill #rozowepaski #podrywajzwykopem #logikarozowychpaskow #seks #zwiazki
@ChamskoCytuje: przed odwiedzeniem pierwszy raz wykopu myślałem że to duże oczy są fajne a jest odwrotnie xd
@ChamskoCytuje: no o tym już się dawno dowiedziałem xd mama mnie od zawsze oklamywala xd dobrze ze chociaż nie mam szczęki incela xd ja na pewno bym tego nie zrobił ale myślę tak sobie ze łatwo to operacyjne możnaby zmienić wystarczy mocniej ściągnąć powieke..
@ChamskoCytuje: gdzies w sieci krazy jak lochy aprobuja ten poglad i za przyklad podali Jareda Leto z ktorego mialy beke ze ma takie smieszne oczy i aby zakryc spierdolenie chodzi w okularach i zapuscil brode. A mowa o typie milionerze z social proofem i groupies.
@ChamskoCytuje: W takim razie przegryw powinien być słodkim i kobiety powinny go obściskiwać jak tego pieska u góry.
@ChamskoCytuje: Dobry content. Sam zamierzałem, zrobić wpis o terenie wokół oczu, i jak on wpływa na atrakcyjność. Widzę, że mnie ubiegłeś. Chociaż mogę napisać trochę dłuższy artykuł :D
Czym spawać cienką blache?
#spawanie #pytaniedoeksperta #kapitanbomba #pracaspawaczamnieprzeistacza
Znasz to uczucie gdy kończy się w tobie dziewczyna, a zaczyna kobieta?
Gdy wzburzone hormony wydzielane przez gruczoły gotując się i wrząc uderzają w dolne partie twojego ciała by z tyłu wybuliło ci dupe tworząc z niej potężną broń do uwodzenia samców, a z przodu zalało cię nieokiełznanym ciągle cieknącym śluzem pozostawiającym codzienne plamy pożądania na bieliźnie? Od tej chwili on tam pokaż całość
Mirki ktoś z was samodzielnie pogłębiał bieżnik? Mam opony w słabym stanie a słyszałem, że da rade samemu wyciąć bieżnik ale trochę się cykam bo nigdy tego nie robiłem.
#samochody #motoryzacja