• Wykop.pl
  • Wykopalisko 323
  • Hity
  • Mikroblog
  • Szukaj
  • Dodaj
  • Zaloguj się
    • lub
    • Zaloguj przez Facebook
    • Nie masz konta? Zarejestruj się.

Mikroblog :

• wszystkie wpisy
    • aktywne
    • gorące dyskusje
    • ulubione
    •  
      AnonimoweMirkoWyznania 3 tyg. temu

+5

#anonimowemirkowyznania
      Czołem mirki, zawsze mi pomagaliscie w potrzebie i teraz znowu mam problem którego nie umiem sam rozwiązać.

Tl:dr dziewczyna pocslowala innego kolesia na wyjeździe, sama się przyznała i mówi że zrobi wszystko żebym jej wybaczył a ja nie wiem co robić

Do mojej paczki (8osob) wspólna znajoma wprowadzila swojego znajomego. Koleś wydawał się w porządku i każdy chciał go lepiej poznać więc nie dziwilo mnie ze moja dziewczyna z nim rozmawia. Nie miałem też powodów do zazdrości bo cały czas mówiła że jest we mnie zakochana.

W pewnym momencie wyjechałem na 2 tygosnie do miejsca w którym nie za bardzo był zasięg i mój kontakt z dziewczyna ograniczył się do telefonów raz na parę dni. Z nich dowiadywalem się że moja paczka robi imprezy i wszyscy chodzą na nie z tym nowym kolesiem i że raz moja dziewczyna została z nim sama na dyskotece. Powiedziałem jej ze to przesada i ma tak więcej nie robić. Przeprosiła mnie i obiecała że to się więcej nie powtórzy.

Następnie nastąpił wyjazd integracyjny politechniki na który pojechała ona, jej przyjaciółka i ten koleś. Ja jestem studentem uniwerka więc nie miałem opcji się z nimi zabrać. Miała wrócić po 2 dniach ale po jednym dniu napisała mi że jest straszna stypa i po imprezie wraca do miasta. Przyjechała i wszystko było ok.

Ostatnio przyznała mi się z płaczem że na tym wyjeździe jak była pijana i jej przyjaciółka poszła spać to podszedł do niej ten koleś, zaczęli gadać i wyszło tak że się pocałował. Pocałunek trwał tylko chwilkę po czym od razu się odepchneli. Stwierdzili że to było głupie i że nikomu o tym nie powiedzą. Dziewczyna nie wytrzymała i mi się wygadala. Powiedziała też że to chyba przez to że jej nie słuchałem i mnie nie było jak mnie potrzebowała, ale strasznie tego żałuję i wie że zrobiła źle.
      Kazalem jej zablokować typa, pokazać mi ich rozmowy i przyrzec ze to było wszystko co razem robili. Zrobiła to bez zająkniecia. Powiedziałem że potrzebuję czasu na przemyślenie co robić więc siedzę sam w domu, cierpię i nie mam pomysłu co dalej. Kocham ją ale nie wiem czy mogę jej zaufać. Z jednej strony sam pocałunek to nie jest jakiś wielki deal ale cała emocjonalna otoczka mnie zabija. Ona teraz cały czas pisze ze mnie kocha i nie chce mnie stracić z powodu tej głupoty, wydaje się zdeterminowana żeby walczyć o związek. Ja kocham ją ale jestem ciągle smutny i nie wiem co robić. Jakieś pomysły?

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
      Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
      Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
      Dodatek wspierany przez: Nie siedź w domu w ferie i w wakacje

+: Lefu, Puchalke0309 +3 innych
      • udostępnij
        • Facebook
        • Twitter
        • Link
      ‹ embed ›
      •  

0

Zaplusuj ten komentarz, aby otrzymywać powiadomienia o odpowiedziach w tym wątku. Kliknij tutaj, jeśli chcesz skopiować listę obserwujących

• udostępnij
          • Link
      •  
        jadalny_kasztan 3 tyg. temu

+51

@AnonimoweMirkoWyznania: było na wykopie tyle razy, następnym razem użyj opcji szukaj.

+: HarvestRain, Bonetti +49 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        AryanWonderBoi 3 tyg. temu

+5

@AnonimoweMirkoWyznania: Dunno bro, odpowiedz sam sobie czy odzyskasz do niej zaufanie. Bo do tego się to sprowadza. Jeśli tak to nie ma o czym dyskutować. Jeśli masz wątpliwości, to będzie w tym momencie toksyna która będzie wyżerała ciebie, a później może i związek.

Ona wróciła bo była stypa, czy dlatego że wyszło jak wyszło z tym gościem? ( ͡º ͜ʖ͡º)

+: hoszin, Lefu +3 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        PanHeniek45 3 tyg. temu

+73

Powiedziała też że to chyba przez to że jej nie słuchałem i mnie nie było jak mnie potrzebowała, ale strasznie tego żałuję i wie że zrobiła źle.

@AnonimoweMirkoWyznania: xDDDD

Najebałam się i poleciałam w ślinę z typem ale to Twoja wina!

+: Niedobry, Atalas +71 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        Homodoctus 3 tyg. temu

+5

@AnonimoweMirkoWyznania:

źródło: sd.keepcalms.com

+: Zeotares, czachson +3 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        TestoDepot 3 tyg. temu

+12

@AnonimoweMirkoWyznania: pożegnaj się z panią lekkich obyczajów, bo na pewno się nie skończyło tylko na tym, a jeśli nawet to bardzo niedługo skoczy się na czymś więcej

+: eligiusz_niewiadomski, rinq0k +10 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        eligiusz_niewiadomski 3 tyg. temu

+7

@AnonimoweMirkoWyznania: niestety kolego - ta relacja jest od razu do zakończenia, nie ma co nawet tego rozwijać.

+: rinq0k, Szkalownik +5 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  

+14

@PanHeniek45: No. Logika kobiet jest w takim przypadku porażająca. Niestety - młody i wrażliwy chłopak sie na takie gowno bardzo często nabierze...

+: Kadej, MPTW +12 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        PanHeniek45 3 tyg. temu

+7

@eligiusz_niewiadomski: Ja nie mogę tego pojąć swoim umysłem dlaczego jest takie odwracanie kota ogonem, usprawiedliwianie się iż jest się szmulą.

+: MPTW, Szkalownik +5 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        InterferonAlfa_STG 3 tyg. temu

+3

@AnonimoweMirkoWyznania: za pierwszym razem jej wyszło to próbuje dalej. Kary też na pewno nie dostała żadnej :)

+: Szkalownik, Akirra +1 inny
        • udostępnij
          • Link
      •  

0

@PanHeniek45: to po prostu cecha kobiet

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@InterferonAlfa_STG: a jaka dasz kare? Do kąta postawisz?

• udostępnij
          • Link
      •  
        Daleki_Jones 3 tyg. temu

+3

@AnonimoweMirkoWyznania: oddaj mu dziewczynę

+: cukrowydamian, Akirra +1 inny
        • udostępnij
          • Link
      •  

+4

@eligiusz_niewiadomski: a jakie kary dają różowe paski? Będę oschły, pójdę z kolegami na kawalerski, będę potrzebował czasu żeby to przemyśleć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
        Do tego jakąś perwera na kolanach kiedy moje spodnie grzeją kostki
        Typowi można kontrolnie wjebac

+: Szkalownik, NukeOps +2 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  

+2

@InterferonAlfa_STG: jemu wjebac? za co? :D

+: Ortofenylofenolan_sodu, and-wisdom-to-know-the-difference
        • udostępnij
          • Link
      •  

+16

@eligiusz_niewiadomski: wiesz co bądź co bądź to nie jest jakiś tam losowy typek, bo wtedy rzeczywiście nie było by za co. Tylko ich niby nowy ziomek w ekipie. Także za usiłowanie pocałunku na dziewczynie opa powinien od niego dostać wpierdol i bilet z tej ekipy.
        Ale op nie ogarnia ani swojej dupy ani tej ekipy także życzę mu dużo powodzenia bo się przyda

+: siea01, MPTW +14 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  

+1

@eligiusz_niewiadomski: skończy się tak że ani dupy ani ekipy nie będzie... Ale jak to mówił Dario "Trzeba wejść w prawdę"
        https://youtu.be/8kRDok8dh0Q

+: Mirek007
        • udostępnij
          • Link
      •  
        siea01 3 tyg. temu

+1

@AnonimoweMirkoWyznania: Jak mówi,że się tylko chwile całowali to pewnie tak naprawdę ją ruchał xD olej suke

• udostępnij
          • Link
      •  
        baal80 3 tyg. temu

+7

Przykro mi, zasilacz z czarnej listy - temat do zamknięcia.

+: Spodniegdziekupic, Szkalownik +5 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  

+1

uca$h: Nic nie zrobisz. Możesz wybaczyć ale już nie zaufasz. Jedyna opcja to się rozstać na koleżeńskiej stopie. Popełniła błąd, może z następnym tego błędu nie popełni. Teraz będzie mogła się na legalu zabrać za tego nowego typa.

Zaakceptował: Eugeniusz_Zua

+: Kadej
        • udostępnij
          • Link
      •  
        Golibroda 3 tyg. temu

+5

@AnonimoweMirkoWyznania: Olej tą karynę ziomek, nie dość że cię zdradziła z jakim typem (nie wiadomo czy na pocałunku się skończyło) to jeszcze próbuję część winy zrzucić na ciebie XDDD

+: Ortofenylofenolan_sodu, Zych0l +3 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        Ortofenylofenolan_sodu 3 tyg. temu via Wykop Mobilny (Android)

+2

@AnonimoweMirkoWyznania: nie chce mi sie czytac calego
        Nie wybaczaj bo nastepnego nie pocaluje tylko wyrucha
        No ale wiadomo na 90% jestes p0lskim cuckiem bez godności
        Ja swoja kopnalem w dupe za samo pisanie z gosciem a ty sie o pocalunku zastanawiasz xD
        Przy czym ja nienawidzę kurestwa + sobie nowa ogarne w przeciagu miesiąca

+: Lucider5, Mirek007
        • udostępnij
          • Link
      •  

0

@InterferonAlfa_STG:

Typowi można kontrolnie wjebac

Oho nieruchający seba idiota i cuck w jednym detected

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@Ortofenylofenolan_sodu: moze jednak przeczytaj cale ;)

• udostępnij
          • Link
      •  

+1

@InterferonAlfa_STG: czemu chcesz bic niewinnych ludzi i karać ich za kurestwo baby z którą jestes?

+: eligiusz_niewiadomski
        • udostępnij
          • Link
      •  

+4

@Ortofenylofenolan_sodu: mordo przeczytalbys to bys zrozumial. W zyciu bym nie bil losowego typa za to ze jakas dupa do ktorej mam pęd byla na niego chetna i dostepna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
        OP ma inna sytuacje, bo ten typ wkleja mu sie na dobre w ekipe, udaje ziomka. I jezeli OP cokolwiek dowodzi w tej grupie to powinien sie z niej pozbyc tego osobnika

+: Pietter, Sidusoida +2 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  

+2

@InterferonAlfa_STG: xD przestan pierdolic
        Ja bym mu wodke kupil i podziekowal za pokazanie na jaka szmate marnuje czas

Zreszta chuj mnie to obchodzi jak OP ma takie rozkminy to już potwierdzone, że jest cuckiem
        Dla kazdego myslacego faceta sprawa jest tutaj oczywista no ale dla zakochanego pieska beta to rozkmina na 2 tygodnie i tarzanie sie po podłodze z rozpaczy zamiast szukania wiernej laski

+: NukeOps, Akirra
        • udostępnij
          • Link
      •  

0

@InterferonAlfa_STG: ty sie moze obracasz w jakims patologicznym srodowisku gdzie ludzie sie biją żeby rozwiązać problemy ale skonczy sie tak ze OP dostanie w morde, wyjazd z ekipy a laska go rzuci bo wtedy bedzie miała pretekst

• udostępnij
          • Link
      •  

+3

@Ortofenylofenolan_sodu: bez tego i tak sie tak skonczy, wiesz o tym ? :)

+: Ortofenylofenolan_sodu, Pietter +1 inny
        • udostępnij
          • Link
      •  

0

@Ortofenylofenolan_sodu: dla mnie to on moze mu w szachy wpierdolic, chodzi o manifest

• udostępnij
          • Link
      •  
        kerim_mirek 3 tyg. temu

+3

@AnonimoweMirkoWyznania: Mireczku, przykro mi to pisać, ale ona okłamuje Cię na 100%. W najlepszym przypadku zrobiła mu gałę, w najgorszym walił ją bez gumy i brała z tyłka do buzi 乁(⫑ᴥ⫒)ㄏ Miras, trzymaj się i olej tę Karynę!

+: Lillygsxr, olaf-olsen +1 inny
        • udostępnij
          • Link
      •  
        and-wisdom-to-know-the-difference 3 tyg. temu

+2

@AnonimoweMirkoWyznania:

Boze, co za klasyka gatunku.

"Ona byla pijana, on byl przystojny. Od slowa do slowa i skonczyla na fiucie".

I jeszcze to chomikowe-racjonalizowanie i blame-shifting "Powiedziała też że to chyba przez to że jej nie słuchałem i mnie nie było jak mnie potrzebowała".

Temat jasny i zamkniety, ale cos dodam w ramach pobudzenia szarej tkanki.

Najlojalniejszy pracownik to taki, ktory zchranil robote, ale dostal druga szanse. Laska jest mloda i glupia. Wierzy w glupoty (jak to, ze facet "chcial tylko przyjsc na kawe i pogadac") i robi glupie rzeczy. Czy pozbywac sie mlodego psa, ktory zalatwil swoja potrzebe na nowy dywan?

Jezeli masz wrazenie, ze laska jest inteligentna (bo tylko takie sa wartosciowe), to rozwaz druga szanse. Ale wypomnij jej to chomikowe-racjonalizowanie i opisz jak dzialaja Don Juani. Powiedz jej, ze to jej robota, zeby splawiac lamusow, ktorzy do niej startuja lub ktorzy z nia flirtuja. Jezeli tego nie bedzie robic, to znikasz bez pozegnania.

Oczywiscie, w ramach kary, przez tydzien codziennie rano goracy kubek kakao oraz fellatio.

Swoja droga, to jest przepiekne jak latwe sa mlode pijane laski. Pysznosci.

W przeciwnym razie, wiadomo: w ciagu tygodnia jestes w stanie sobie zalatwic 5 nowych lasek. Konwencjonalna madrosc ludowa mowi: "Zawsze lepiej zaczac nowy zwiazek niz probowac ratowac zepsuty".

Baju, Mirek.

+: kubakw, Ortofenylofenolan_sodu
        • udostępnij
          • Link
      •  
        bezbekpol 3 tyg. temu

+5

Ostatnio przyznała mi się z płaczem że na tym wyjeździe jak była pijana i jej przyjaciółka poszła spać to podszedł do niej ten koleś, zaczęli gadać i wyszło tak że się pocałował. Pocałunek trwał tylko chwilkę po czym od razu się odepchneli.

@AnonimoweMirkoWyznania: Tak było, nie zmyślam. To nie jest pierwszy lepszy, przypadkowy typ, którego poznała w klubie i po pijaku się przelizała. Emocjonalnie to już dawno dorabiała ci rogi i niestety taka jest natura ludzkich szmat. Wiedziała, że gość jej się podoba, to jeszcze bliżej go dopuściła, aż w końcu doszło do fizycznego zbliżenia. Nie chcę ci też wkręcać, że na bank się z nim przespała, ALE... sam pocałunek na 99% nie wyglądał tak, jak ci to opisała xD Dwoje napalonych na siebie ludzi, ciągnie ich do siebie, nadchodzi ten moment na który obydwoje czekali, a zachowują się jak przedszkolaki? Kurwa, nie bądź naiwny xD

Osobiście nie sądzę, że doszło do czegoś więcej. Jednak przespanie się z kimś to poważny krok i zazwyczaj taka osoba wysyła sygnały. Ty nim dostałeś prosto w ryj. Przykro mi to mówić, ale raczej dalsze kroki to może być kwestia czasu.

Uprzedzając pierdolenie o wybaczeniu i błędach, błędem mogłoby być to, o czym napisałem wcześniej. Ktoś się napierdoli i przeliże w klubie. Tak, jest to zdrada, tak, jest to kurestwo wobec partnera, ale nie jest to świadome. Natomiast to co laska OPa odjebała, to świadome ciągnięcie czegoś, co wiedziała że jest złe, aż się oparzyła. Ja osobiście bym takiej lasce już więcej nie zaufał i tyle. Albo ktoś ma jakieś zasady albo nie.

+: Ortofenylofenolan_sodu, eligiusz_niewiadomski +3 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        Namarin 3 tyg. temu

+3

Powiedziała też że to chyba przez to że jej nie słuchałem i mnie nie było jak mnie potrzebowała

@AnonimoweMirkoWyznania: Kurwa jakie to typowe szlaufowe pierdololo. Obwiń faceta za swoje słabości.

+: TestoDepot, Ortofenylofenolan_sodu +1 inny
        • udostępnij
          • Link
      •  

+1

@bezbekpol: w punkt. Ona do tego dążyła.

• udostępnij
          • Link
      •  
        Kadej 3 tyg. temu

0

@AnonimoweMirkoWyznania: Nawet jak skończyło się "tylko" na pocałunku to po wybaczeniu najprawdopodobniej ona się nie zmieni, to zawsze zaczyna się tak niewinnie a ona będzie sobie pozwalać na coraz więcej.

• udostępnij
          • Link

Gorące dyskusje ostatnie 12h

Granat556 9 godz. temu

+239

Psychoterapeuta: Zdjęcie nie może boleć, nie bój się

Zdjęcie:

------------------------------------------
      #heheszki #budownictwo #dom #januszearchitektury

odpowiedzi (27)

cheeseandonion 9 godz. temu

+488

#tegosieniespodziewalem #rosja #gif #cheeheszki

GFY

odpowiedzi (16)

ShadyTalezz 9 godz. temu

+367

to zaszło za daleko xDDD
      #rap #tvpis #wiadomosci

odpowiedzi (33)

• pełna lista

Wykopalisko

• How dare you Greta? Gość nagrał film ile opakowań z plastiku jest w Tesli Grety How dare you Greta? Gość nagrał film ile opakowań z plastiku jest w Tesli Grety 182
    • Weganka influencerka jadła przez 30 dni tylko mięso i produkty zwierzęce Weganka influencerka jadła przez 30 dni tylko mięso i produkty zwierzęce 210
    • Jan Śpiewak: działanie sądów przypomina sytuację z państw autorytarnych Jan Śpiewak: działanie sądów przypomina sytuację z państw autorytarnych 173
    • Polak, który niemal wywołał wojnę domową w RPA Polak, który niemal wywołał wojnę domową w RPA 96
    • To człowiek udomowił człowieka. Tak straciliśmy kły i zachowania aspołeczne To człowiek udomowił człowieka. Tak straciliśmy kły i zachowania aspołeczne 127
    • Amerykańska lewica po raz kolejny z rakiem. Muka symbolem białej supremacji Amerykańska lewica po raz kolejny z rakiem. Muka symbolem białej supremacji 100
    • Czy wiesz, że choinka jest symbolem pogańskim? Czy wiesz, że choinka jest symbolem pogańskim? 78
    • Ulice i kamienice: świat luksusu na ul. Foksal w Warszawie | GOOD IDEA Ulice i kamienice: świat luksusu na ul. Foksal w Warszawie | GOOD IDEA 73
    • Największy i najcięższy samogłów znaleziony przez człowieka na świecie. Największy i najcięższy samogłów znaleziony przez człowieka na świecie. 66
    • Jak zrobic nowe lampy do CITROEN C5 Jak zrobic nowe lampy do CITROEN C5 95

Reklamy Google

Przydatne linki

• Idea Wykopu
    • Regulamin
    • Reklama
    • Blog
    • Polityka prywatności
    • Informacja o cookies
    • Pomoc i FAQ
    • Kontakt
    • Archiwum
    • Ranking użytkowników
    • Osiągnięcia
    • Tagi
    • Dodatki
    • Dla programistów
    • Wykop Poleca
    • Quiz
    • Zamów koszulkę
    • wykopane
    • wykopalisko
    • komentarze

Chmura tagów

hardware humor internet technologia rozrywka nauka programowanie software sztuka 4konserwy ciekawostki ekonomia europa finanse gospodarka hahard heheszki historia konfederacja kultura medycyna motoryzacja muzyka neuropa pieniadze polityka polska prawo samochody sport swiat usa wojsko wydarzenia zainteresowania zdrowie

Drogi Wykopowiczu

w załączonym linku do Polityki Prywatności przypominamy podstawowe informacje z zakresu przetwarzania danych osobowych dostarczanych przez Ciebie podczas korzystania z naszego serwisu. Zamykając ten komunikat (klikając w przycisk “X”), potwierdzasz, że przyjąłeś do wiadomości wskazane w nim działania.

Polityka plików cookies

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.