Dziś zakupiłem olejek cbd 5% na nerwice/wkurw.
Po 21 dniach złożę relacje czy pomogło. Mam nadzieję, bo jak stowe przejebie to się wkurwie.
#cbd #konopie
Kolejny protest pracowników wrocławskiego MPK przeciw decyzjom prezesa Krzysztofa Balawejdera, bliskiego współpracownika prezydenta Jacka Sutryka. Tym razem chodzi o wydane przez prezesa polecenie, by kierowcy i motorniczowie jeżdżąc przez Wrocław przyjmowali od pasażerów prezenty mikołajkowe dla niewidomych i niesłyszących dzieci. Pracownicy MPK się buntują: to narażanie nas i pasażerów na niebezpieczeństwo. - Nie wiemy przecież, co tak naprawdę jest w paczkach - tłumaczą. Przypominają przy tym, jak przed trzeba laty jeden z pasażerów autobusu linii 145 zostawił w nim paczkę z ładunkiem wybuchowym. Kierowca błyskawicznie wyniósł ją na przystanek - tam eksplodowała. Biegli orzekli później, że gdyby bomba wybuchła w autobusie, zabiłaby wiele osób.
https://gazetawroclawska.pl/bunt-w-mpk-prezes-kazal-zbierac-paczki-kierowcy-nie-chca/ar/c1-14602005
#wroclaw #mpkwroclaw
Kolejny protest pracowników wrocławskiego MPK przeciw decyzjom prezesa Krzysztofa Balawejdera, bliskiego współpracownika prezydenta Jacka Sutryka. Tym razem chodzi o wydane przez prezesa polecenie, by kierowcy i motorniczowie jeżdżąc przez Wrocław przyjmowali od pasażerów prezenty mikołajkowe dla niewidomych i niesłyszących dzieci. Pracownicy MPK się buntują: to narażanie nas i pasażerów na niebezpieczeństwo.
@Tommy__: I bardzo dobrze, myślałem że kierowcy i motorniczowie mają raczej inny zakres obowiązków, ale widać jakiś prezesik z nadania o tym nie wie; może powinien się skonsultować z poprzednimi prezesami, skoro i tak wykazuje się zupełnym brakiem kompetencji?
Tym razem chodzi o wydane przez prezesa polecenie, by kierowcy i motorniczowie jeżdżąc przez Wrocław przyjmowali od pasażerów prezenty mikołajkowe dla niewidomych i niesłyszących dzieci.
@Tommy__: co to za idiotyczny pomysł
@Tommy__: Tego prezesa należy przewieźć w jeden dzień wszystkimi możliwymi liniami transportu publicznego we Wrocławiu.
Może coś dotrze do niego.
Kierowca błyskawicznie wyniósł ją na przystanek - tam eksplodowała. Biegli orzekli później, że gdyby bomba wybuchła w autobusie, zabiłaby wiele osób
@Tommy__: Jak sprawdzisz jakiekolwiek informacje o tym wydarzeniu to dowiesz się że nic nie eksplodowało. Zaczęło się dymić i w sumie tyle, aferę zrobili żeby przepchnąć ustawę o inwigilacji obywateli i tyle.
@Tommy__: nie jestem z Wrocławia, ale: co? To brzmi niedorzecznie
W ogóle to czytając Mirko i tag o waszym mieście ciągle łapie się za głowę, jakoś nie do wiary że u was te tramwaje tak tego ten ( ͡° ͜ʖ ͡°) jak to się dzieje xDD
Aczkolwiek zawsze wrocławskie mirki poprawiają mi humor xD pozdrawiam cieplutko
@Magadanka @PanPrezes_PL: Patrząc na korki, jakie się formują w godzinach szczytu, to MPK jest szybszą alternatywą. Przy okazji masz pełen kalejdoskop emocji, od żula do wykolejenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A na poważnie, tramwajem do pracy jadę 10 min, na uczelnię 15. Autem zajęłoby to spokojnie pół godziny. W ciągu dwóch lat nie wypadłem z torów, parę razy zaliczyłem dzień pieszego pasażera, żul się zdarzył kilkanaście razy. Gorzej, że czasami tramwaj/autobus nie przyjedzie, mimo że na tablicy jest pokazany.
Siema wariaty, dzisiaj z okazji Mikołajek robimy wam małe #pixelxmas ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kubek 3d #batman z #dccomics rozlosujemy wybierając jednego z plusujacych (ʘ‿ʘ)
Zaś plakat z Harley poleci do osoby która wstawi najlepszego mema którego wybierze specjalna komisja, czyli my ᕙ( • ‿ • )ᕗ
Tylko proszę bez żadnych pokaż całość
Gry w które każdy musi kiedyś zagrać. Tak zwane klasyki. Ja zaczynam.
Mafia I
#gry #steam #pcmasterrace #playstation #xbox