#heheszki #humorobrazkowy #feels #memy (╥﹏╥)
@boulderdash: ja bym jednak zaczął od dobrej defekacji, gdyż regularny stolec jest podstawą dobrego samopoczucia.
@gumpa_bobi: dokładnie, najpierw kupa, potem stek, popić piwem (ale nie kurwa takim zimnym) i potem dopiero się brać za ruchanie
@boulderdash: Zakładając, że dodamy jeszcze kreskę koksu, podaje idealną kolejność:
1. R U C H A N I E
2. Wódka
3. Stek
4. Kreska
5. Piwerko
@flo0666: piszesz tak bo na zewnątrz jest podobna temperatura do tej, które ma piwo na tym zdjęciu. Jakby na zewnątrz była temperatura taka jak mają te cycki to inaczej byś patrzył na to zmrożone piwo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@boulderdash: zaczynam od steka, nie będę jadł zimnego.
Piwerko takie zmrożone, po jedzeniu będzie akurat do wypicia.
Laska może poczekać, świat się nie zawali( ͡° ͜ʖ ͡°)
@boulderdash: normalnie, najpierw bzykanie, potem ugasić pragnienie browarem, a na koniec uczta. Jak to w życiu. Innej kolejności nie widzę.
@shakerrti1: Brutus nie klam!! nowy dzien zacyzna sie od 00 00 XD a na bank cos sie znajdzie na pw jak ta wudke pisales czy cos ze pijesz
@boulderdash: sponsorowane zdjęcie... coraz więcej tego na wykopie, już zaczyna być to irytujące ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@boulderdash: Piwo o takiej temperaturze, raz ze nie ma smaku, dwa mozesz tylko sie rozchorowac. Ludzie czesto myla zmrozenie piwka z tym co widzimy na obrazku. Piwo w zaleznosci od gatunku ma rozne temperatury, w ktorych powinno byc serwowane, temperatura zblizona 0 wcale nie jest dla piwa dobra. Dla lagerow takich jak heineken na zdjeciu powinna oscylowac w granicy 5-7 stopni, pozdro mirasy.
@boulderdash: glupie pytanie. To proste:
Ruchasz (niekoniecxnie raz) - robisz sie glodny
Jesz by zregenerowac sily
Popijasz od czego chce Ci sie jeszcze bardziej
Znowu ruchasz
#heheszki #humorobrazkowy #feels #memy (╥﹏╥)
Dziękuję ci kolego bardzo za te paczkę choć mam kilka zarzutów ;)
Po kolei:
- Haribo! - strzał w dziesiatke! Widzę że załapałem aluzje z opisu o misiach hehe. Uwielbam
- czekolada Milka - kolejny plus! Nie ma smaczniejszego słodycza od mlecznej Milki
- power bank. Nawet nie chce wiedzieć ile kosztował ale widać że solidny sprzęt i napewno się przyda! Dziękówa
- pokaż całość
Typowa #p0lka
#heheszki #humorobrazkowy #przegryw #czarnyhumor