• Wykop.pl
  • Wykopalisko 541
  • Hity
  • Mikroblog
  • Szukaj
  • Dodaj
  • Zaloguj się
    • lub
    • Zaloguj przez Facebook
    • Nie masz konta? Zarejestruj się.

Mikroblog :

• wszystkie wpisy
    • aktywne
    • gorące dyskusje
    • ulubione
    •  
      kaczka192 2 tyg. temu via Android

+4

@wykoPAKA Kochani, z przyczyn osobistych musiałem usunąć stare konto i teraz nie mogę wziąć udziału w zabawie, a jest to moim małym pragnieniem od zeszłych świat, gdzie poraz pierwszy oglądałem relacje z waszej zabawy... Czy możecie przyjąć mnie do zabawy pomimo za krótkiego stażu? Bardzo mi zależy, już nawet mam karton i pomyśl na prezent ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ #wykopaka

+: mateusz-zahorski, ActiZ +2 innych
      • udostępnij
        • Facebook
        • Twitter
        • Link
      ‹ embed ›
      •  
        josedra52 2 tyg. temu

0

@kaczka192: Dzięki za info, zgłoszone multikino.

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@josedra52 przecież je usunąłem sam i założyłem nowe, tak można cd

• udostępnij
          • Link
      •  
        josedra52 2 tyg. temu

+1

@kaczka192: A to ok

+: kaczka192
        • udostępnij
          • Link
      •  
        wykoPAKA 2 tyg. temu

+1

@kaczka192: Obserwuj nas - jeśli coś się zmieni w kwestii wymagań, będziemy o tym informować.

+: kaczka192
        • udostępnij
          • Link
      •  

0

@wykoPAKA ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ

• udostępnij
          • Link

Gorące dyskusje ostatnie 12h

mleko23 6 godz. temu

+1022

# pokazmorde ze znanym bożyszczem wykop.pl

odpowiedzi (37)

s7e0n5g1a 4 godz. temu

+381

To ja ¯\(ツ)/¯

odpowiedzi (15)

ufoludek-zkosmosu 7 godz. temu

+173

odpowiedzi (8)

• pełna lista

Wykopalisko

• Wydawcy lokalni publikują artykuły „Tygodnika Zamojskiego” zablokowane przez sąd Wydawcy lokalni publikują artykuły „Tygodnika Zamojskiego” zablokowane przez sąd 71
    • USA FAA doskonale wiedziała po pierwszej katastrofie Boeinga 737 o zagrożeniu. USA FAA doskonale wiedziała po pierwszej katastrofie Boeinga 737 o zagrożeniu. 51
    • Jak być rycerzem? Jak być rycerzem? 148
    • TVP zestawia Gretę Thunberg z Hitlerem, Stalinem i Putinem TVP zestawia Gretę Thunberg z Hitlerem, Stalinem i Putinem 9
    • Prof. Kozak: gorączki nie ma już 80 proc. osób chorujących na grypę Prof. Kozak: gorączki nie ma już 80 proc. osób chorujących na grypę 47
    • Norweski rząd przyznaje islamistom 100k na przekształcenie kościoła w meczet Norweski rząd przyznaje islamistom 100k na przekształcenie kościoła w meczet 30
    • Finał #MeToo. Weinstein bez kary, symboliczne odszkodowanie Finał #MeToo. Weinstein bez kary, symboliczne odszkodowanie 58
    • Jak znamy znaki drogowe Jak znamy znaki drogowe 92
    • Rząd odkłada dopłaty do aut elektrycznych Rząd odkłada dopłaty do aut elektrycznych 74
    • Śmieszek Jimmy Kimmel trolluje współpracowników swoim woskowym klonem. Śmieszek Jimmy Kimmel trolluje współpracowników swoim woskowym klonem. 67

Reklamy Google

Przydatne linki

• Idea Wykopu
    • Regulamin
    • Reklama
    • Blog
    • Polityka prywatności
    • Informacja o cookies
    • Pomoc i FAQ
    • Kontakt
    • Archiwum
    • Ranking użytkowników
    • Osiągnięcia
    • Tagi
    • Dodatki
    • Dla programistów
    • Wykop Poleca
    • Quiz
    • Zamów koszulkę
    • wykopane
    • wykopalisko
    • komentarze

Chmura tagów

hardware humor internet technologia rozrywka nauka programowanie software sztuka 4konserwy ciekawostki ekonomia europa film finanse gospodarka hahard heheszki historia konfederacja kultura medycyna motoryzacja muzyka pieniadze polityka polska prawo rosja samochody swiat usa wojsko wydarzenia zainteresowania zdrowie

Drogi Wykopowiczu

w załączonym linku do Polityki Prywatności przypominamy podstawowe informacje z zakresu przetwarzania danych osobowych dostarczanych przez Ciebie podczas korzystania z naszego serwisu. Zamykając ten komunikat (klikając w przycisk “X”), potwierdzasz, że przyjąłeś do wiadomości wskazane w nim działania.

Polityka plików cookies

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.