#internet #memy #wykop
Koncowka 2019
Wszyscy normalni ludzie z pokolenia lat 90.
spierdalają z Internetu. Ograniczają kontakt z nim do absolutnego minimum. Porzucają smartfony
Zaczynają tworzyć rodziny i budować stabilne zycie. wiem to z autopsji.
Mam dwie koleżanki które do niedawna byly typowymi Julkami z Insta to jak pojawily im się dzieci to skasowaly konta bo tu cytuje "W pewnym momencie jeśli jesteś normalny to wyrastasz z takich rzeczy jak dzielenie się twoim życiem z losowymi osobami zabieganie o uwagę obcych osób"
Meanwhile ludzie po 20 bawiący się dalej w jebawki, wykopki, czany
OK BOOMER OK COOMER OK ZOOMER
CRINGE CRINGE BASED BASED CRINGE CRINGE
NK RZULTA HEHE JAN PAT 2
INCEL INCEL
KROPKUJCIE
EJ CHŁOPAKI CZEMU NIE MOGĘ MIEC STABILNEGO
ZYCIA ANI PARTNERKI? TO NIE WINA TEGO ŽE NIE
WYCHODZĘ Z POKOJU CAŁY DZIEN TO NIE WINA
PIWNICZENIA ANI BRAKU ZAINTERESOWAN
HEHE WALE WIADRO ALE SMIESZNY MEMIX
@KingaM: ale wiesz, że można mieć 30 na karku i nadal być śmieszkiem poza kontrolą? I wcale nie mówię o oglądaniu patostreamów.
@KingaM Może i założenie rodziny nie bardzo idzie w parze z pokazywaniem dupy na insta, ale nie widzę nic złego w ogarnianiu wypoka, chociażby w pracy ¯\(ツ)/¯
@KingaM: Czyli jednym słowem te osoby z lat 90 odcinające się od wszystkiego zaczynają zamieniać się w beton jak każdy starszy człowiek.
@Elec: @Danicen: @AryanWonderBoi: nie nazwał bym to odcinaniem, raczej po prostu są tym znudzone, mają już jakieś pieniądze mogą sobie pozwolić na ciekawsze wykorzystanie czasu, hobby. Jak by nie patrzeć "smieezkowanie" to fajna i w sumie darmowa rozrywka ale dosyć prymitywna.
@AryanWonderBoi: jak za hajsem to racja, jak idą w jakieś ambitniejsze rozrywki które im dają cos dla nich lepszego to czemu nie.
@Radus:
ciekawsze wykorzystanie czasu
hobby
a była mowa o zakładaniu rodziny i (zapewne) płodzeniu bąbelków xd no w choooj ciekawe
@KingaM: Robią to, bo wypinaly dupę na instagramie tylko po to, żeby upolować chada i trochę wstyd przed dzieciakiem jak dorośnie za takie foty. Nie mieszaj w to normalnych ludzi co wstawiają sobie fajne fotki z wyjazdów i potrafią korzystać z dobrodziejstw internetu z umiarem, a nie albo 12h przed kompem albo kompletne zero asceza.
Zresztą czemu ci starsi którzy wcześniej tak żyli przez wiele lat a teraz z tego rezygnują są twoim zdaniem spoko a młodsi którzy żyją tak samo jak ci starsi w ich wieku to zjeby twoim zdaniem? Hipokryzja.
@KingaM: boję się tego, kocham tę cząstkę mnie, która każe mi się uzewnętrzniać w internetach
Instagram to życie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@KingaM: odpierdol sie od mojego czasu wolnego, bede grał w gierki, szerował memy i chlał browara ile będe chciał, nie po to pracuje żeby ktoś mi dyktował jak mam żyć
W pewnym momencie jeśli jesteś normalny to wyrastasz z takich rzeczy jak dzielenie się twoim życiem z losowymi osobami zabieganie o uwagę obcych osób
@KingaM: Jak się jest normalnym to nigdy się tego nie robiło.
Mam dwie koleżanki które do niedawna byly typowymi Julkami z Insta
pojawily im się dzieci
@KingaM: "pojawiły" im się dzieci. POJAWIŁY...
Różne rzeczy widziałem w życiu, ale madkowania "by proxy" to jeszcze nie spotkałem: przypisywanie komuś pozytywnych cech dlatego, że zaszły w ciążę. Jeszcze przez przypadek.
Meanwhile ludzie po 20 bawiący się dalej w jebawki, wykopki, czany
@KingaM: tu masz rozwiązanie na Twoje boleści: https://www.wykop.pl/ludzie/usun/KingaM/
Przepisz kod z obrazka i jesteś wolna.
@auinette no dla mnie rodzina i kaszojad są ciekawsze od kolejnej gierki czy wykop.ru a na wszystko mam czas
@KingaM: Witam serdecznie.
Potwierdzam że tak jest, i nic nie poradzę że mam mentalnie 15 lat i lubię siedzieć na vipok.ru
pokaż spoiler PS. Usuń konto
Stałem się obiektem drwin w firmie.
Otóż pewnego dnia jeden z "kolegów" z działu spotkał mnie w sklepie i zapytał czy mieszkam w okolicy. Podałem orientacyjnie gdzie a ten do mnie "a to tam gdzie ci najbiedniejsi mieszkają". Zrobiło mi się bardzo przykro choć mam już 30 lat. Ci "znajomi" z działu to typowe dynamiczne korposzczury. Powiem szczerze, że kiedy już pokaż całość