Mamy sobotę 4:56, trzeźwe osoby plusują, a najebusy śpią dalej i budzą się o 12 z kacem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gownowpis
ja rozumiem, że cztery gole w meczu, że jakieś 25 już ma w tym sezonie. no ale jezu XD z crveną zvezda? XDDD
poza tym:
1.pierwsza z karnego xd
2. druga z metra po jakiejś kopaninie w polu karnym
3. trzecia po babolu bramkarza (serio na takim poziomie dać się tak wyprzedzić napastnikowi?)
4. tu trzeba przyznać, zajebiste podanie prostopadłe, ale niewykorzystanie tego to byłby kryminał.
ja wiem, trzeba docenić, że dochodzi do tych sytuacji i je wykorzystuje. no ale stawianie roberta na równi z messim czy ronaldo to kpina. ja rozumiem, że polactwo lubi szukać awaryjnego bohatera, no ale proszę was xddd top 3 złotej piłki? #mecz #pilkanozna #ligamistrzow #lm #sport #bayernmonachium #lewandowski
@niejestemrudy: a no tak, 6 bramek Ronaldo w tym sezonie, strzelone Leverkusen, Napoli, Veronie, SPAL, Bolognie, Genoi to jest kurwa mistrzostwo świata xD
@niejestemrudy: zgadzam się że Messi w ogórkowej lidze hiszpańskiej i Ronaldo szybujący w dół z liczbami w lidze nie mają podejścia do lewego. Btw 7tagów do przemyśleń, ładnie ładnie xD
ronaldo strzela w lepszej lidze
@niejestemrudy: ma 6 goli, Lewy ma 2 gole z Tottenhamem, 2 z Dortmundem to te gole już są więcej warte od tych bramek Ronaldo a jeszcze nie wspomniałem o 23 golach Roberta xD Na przestrzeni ostatnich lat to raczej każdy się zgadza, że Mesii i Ronaldo to TOP, ale że Ronaldo na chwilę obecną jest lepszy to raczej nie, można jeszcze dyskutować na przestrzeni całego roku.
@niejestemrudy: no barcelona to narazie w europie nawet ze Slavią u siebie nie wygrywa, więc byłbym ostrożny w tym stopniowaniu xD bo porównywania realu do kogokolwiek w tym sezonie nie skomentuje XD
@niejestemrudy: Polecam odwiedzić Reddit i grupy związane z piłką. Tam Lewego bardziej szanują niż na rodzimym Wykopku.
@niejestemrudy: slaba zarzutka, zdradziles sie piszac ze ronaldo obecnie jest lepszy i tak niz lewy xD
ronaldo to obecnie nie jest nawet top10 na swiecie, w top20 pewnie byloby ciezko go upchnac.
@niejestemrudy: widziałem z Interem i Slavią, jak Socciedad kiedykolwiek wywalczy chociaż remis, w spotkaniu z takim Interem to pogadamy. Jak już tak brać pod uwagę poczynania w sezonie, to powinieneś Lipsk postawić nad Realem. Przecież Lipsk gra świetnie, a Real poza indywidualnymi wyskokami trójki HBB, nie ma sobą nic do zaprezentowania w tym sezonie.
no ale proszę was xddd top 3 złotej piłki?
@niejestemrudy: przecież on już był w top3 a teraz jest jeszcze lepszy.
@niejestemrudy: Dobra zobaczymy, co ten twój wielki Real pokaże. Bo zapewne w 1/8 trafią już na Lipsk, zawsze im losują teoretycznie najsłabszy możliwy zespół w play offach;> Tylko, że tym razem obskoczą wpierdziel. Podwójna korona.. Śmiechu warte. Już PSG wyjaśniło tego twojego zidane'a, nie mówiąc o Brugge czy w lidze chociażby Majorce XD. Lipsk zdemolował takie Mainz, będące na poziomie Majorki. No ale co się dziwić fanbojowi XD.
@Perlo no to proszę, wymień mi dziewiętnastu piłkarzy lepszych, niż Ronaldo
@niejestemrudy: Ronaldo Messi to topka piłkarzy jednak w tym sezonie nie pokazują niczego specjalnego.
@niejestemrudy: vinicius i rodrygo xD hattrick z ogorkami to tyle co pokazal. Valverde to najwiekszy plus jak do tej pory, ale to za malo. Bale jest w swietnej formie, ale wiadomo ze opluł real. Cos tam sie Real rozwija, ale daleki bylbym od wreczania im jakiegokolwiek pucharu
@ksaler czegoś takiego było mi trzeba. zero argumentów, tylko wyzwiska.
@niejestemrudy: gdzie tu widzisz wyzwiska? No chyba, że to polactwo, którego sam używasz w swoim poście xD
Jeśli chcesz argumentów: skoro strzelanie bramek w klarownych sytuacjach jest takie proste, to czemu Lewemu wychodzi, a innym niekoniecznie?
1.pierwsza z karnego xd
No i? Karnego też strzelać trzeba umieć :) A Lewy napierdala je perfekcyjnie i zazwyczaj nie do obrony
2. druga z metra po jakiejś kopaninie w polu karnym
Kopanina? Zwykła dobitka - trzeba umieć się znaleźć w takiej sytuacji w polu karnym.
3. trzecia po babolu bramkarza (serio na takim poziomie dać się tak wyprzedzić napastnikowi?)
Przecież to jest kapitalna brama. Ty widzisz babol bramkarza, ja widzę Lewego na pełnej k, który wyprzedza bramkarza. Serio, ciężko tu winić bramkarza, raczej obrońcę, który zostawia Lewemu tyle miejsca, żeby ten dopadł do piłki.
4. tu trzeba przyznać, zajebiste podanie prostopadłe, ale niewykorzystanie tego to byłby kryminał.
Niewykorzystanie to byłby kryminał, ale Lewy to wykorzystał, więc po co w ogóle taka uwaga? Skoro to wykorzystał, to czemu to deprecjonować?
Kurde, ja rozumiem, że nie było tutaj bramy, gdzie Lewy sam robi akcję, przebiega pół boiska, i wali nie do obrony. Ale przecież nie zawsze musi tak to wyglądać i deprecjonowanie tych 4 bramek to dla mnie kwintesencja polactwa. Pozdrawiam. Dariusz Szpakowski.
@niejestemrudy: To może inaczej
Lewandowski w tym sezonie strzelił tyle bramek co cała drużyna Man United w lidze i pucharach
pokaż spoiler kleisz już że to w pizdu dużo czy jeszcze niekoniecznie?
@niejestemrudy Ten sam genialny Vinicius, który gdy przychodzi do oddania strzału kopie się po głowie? Ten sam Vinicius, którego kibice już podważają i piszą, że z gościa nic nie będzie? Ten sam Vinicius, o którym mówi się że lada chwila poleci na wypożyczenie, bo nie jest w stanie wygryźć buntownika Bale'a i Lucasa Vasqueza?
no to proszę, wymień mi dziewiętnastu piłkarzy lepszych, niż Ronaldo
@niejestemrudy: na bank mogę wymienić 10 i wszyscy będą jego kolegami z drużyny. Ronaldo w Juventusie jest cieniem samego siebie, stopuje akcje, nie wraca( Dybala wczoraj cofał się po piłkę do obrony!), to jego skakanie nad piłką chuja daje drużynie, o wolnych nawet nie ma co się rozpisywać. Gdyby Sarri miał jaja, Ronaldo spokojnie ostatnie 5 spotkań zaczynałby z ławki. Krystyna jest w tym sezonie jednym z gorszych piłkarzy Juventusu. Mam nadzieję, że odejdzie po sezonie, bo nie mogę na gościa patrzeć jak się męczy, przez co cierpi drużyna. Typ nie zasługuje na żadne nagrody w tym momencie. W tamtym sezonie jego przejście dało kopa Juve, ale w tym równie dobrze mogą grać bez Ronaldo.
@niejestemrudy: człowieku, ale niech to nawet będzie west brom 1 zawodnik zdobywa tyle bramek co cały zespół
żeby była jasność. ja nie mówię, że lewy jest słaby, ale stawianie go w ścisłym topie to jest żart jakiś xd
o nie, jest upośledzony
Mamy sobotę 4:56, trzeźwe osoby plusują, a najebusy śpią dalej i budzą się o 12 z kacem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gownowpis
Włączyłam program z Korwinem, żeby się pośmiać, a czuje jedynie żenadę. Jeśli ktoś naprawdę wierzy w to, że on jest inteligentny to naprawdę mi go żal, bo sam musi być jeszcze glupszy XD
#korwin #konfederacja #bekazprawakow #neuropa