@Spajkodron3000: biedny blahaj... Czym sobie zasluzyl zeby byc rzuconym na pozarcie przez blabladora??(╯︵╰,)
@Spajkodron3000: Mój ma nosorożca, ale jest o połowę mniejszy od Twojego (pies w sensie nie nosorożec)
Jak tylko wyciągam go z szafy* to grzecznie siedzi i czeka aż mu pozwolę się bawić, jak zezwolę to na pełnej rzuca się na niego tak, że hamuje go tylko ściana.
Co do bałaganu to tak, ale przynajmniej jakbym był świadkiem wypadku z urwanymi kończynami to spokojnie dam radę przyszyć
*jakbym go nie chował w szafie to by mi rozniósł mieszkanie
@Spajkodron3000 boże jak ja dobrze znam ten wzrok, u mnie w domu identyko jest z owczarkiem colie, ma cały koszyk pluszakow I od czasu do czasu nosi któregoś a jak dostaje nowego to jest szał i taki wzrok, przynosi i wciska żeby jej zabrać, a jak chcesz zabrać to wyrywa :D i ten wzrok xd
@murdoc: @ZmianaZycia: Chyba nie mieliście psów Przyjaciele :-D
Tak jak @Spajkodron3000 pisze – psy mają to do siebie, że z każdej rzeczy, którą dostają, wyciskają tyle radości, ile tylko się da, właśnie jak by to znów był „najlepszy dzień ever” :-)
@kkrzysi0: gdzie takiego mniejszego (mam dużego ;D ) kupić i ile kosztuje? Bo nie widziałem w ikei takiego mniejszego, plus na ich stronie nie ma. Taki mały byłby jeszcze lepszy!!
@kkrzysi0: o matko, dzięki wielkie stary, nawet nie wiesz jak bardzo!!! Muszę go mieć :D :D: D: :D najlepsza maskotka ever :)
#tramwaje #lodz #ciekawostki
kiedyś pamiętam z 10 lat temu był taki chłopak w łodzi (miał wtedy 14 lat) o którym było głośno w całej Polsce który skonstruował pilot na podczerwień którym zmieniał zwrotnice i dzięki temu wykolejał tramwaje. Zawsze jechał tramwajem który wykolejał, podobno był ponad przeciętnie mądry pokaż całość