• Wykop.pl
  • Wykopalisko 551
  • Hity
  • Mikroblog
  • Szukaj
  • Dodaj
  • Zaloguj się
    • lub
    • Zaloguj przez Facebook
    • Nie masz konta? Zarejestruj się.

Mikroblog :

• wszystkie wpisy
    • aktywne
    • gorące dyskusje
    • ulubione
    •  
      JavierDaY 1 tydz. temu via Wykop Mobilny (Android)

+7

Ale denerwujące jest to, że w sprawie śmierci patusa z Konina gazety piszą stopień i imię policjanta. Wystarczy 3 min żeby znaleźć policjanta na FB, a później jego rodzinę...
      Pochodzę z okolic Konina i znam kilku policjantów z tego rejonu, szkoda mi tego, że zrobiła się taka nagonka na tego chłopaka kilka lat starszego ode mnie (policjanta ofc)
      #policja #konin #patologiazewsi #zalesie

+: Ulany_Utopiec, Yanekk99 +5 innych
      • udostępnij
        • Facebook
        • Twitter
        • Link
      ‹ embed ›
      •  
        pogromca_idiotow 1 tydz. temu via Android

+2

@JavierDaY związek zawodowy się za to zabrał bo też ich to poruszyło. Ja bym media pozywał na jego miejscu.

+: JavierDaY, BANANx69
        • udostępnij
          • Link
      •  

0

@pogromca_idiotow: pomijając to że stonoga udostępnił jego dane, ale gdyby stonoga tego nie zrobił to nie powinny media podawać jego stopnia, imienia i pierwszej litery nazwiska, bo wystarczy wejść w jakiś artykuł o świecie policji i da się znaleźć takiego człowieka od razu ( ͡° ʖ̯ ͡°)

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@JavierDaY myślę że jak związek zawodowy pomoże to odszkodowanie ładne może policjant przytulić

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@pogromca_idiotow: Też mi się tak wydaje, w Wlkp trochę się płaci na te związki, wiem, że w Małopolsce czy w łódzkim jest kilka złotych mniej, ale już lepiej dmuchać na zimne. Orientujesz się może czy związki pomagają również osobom co nie płacą miesięcznie im pieniędzy? Bo jakoś nigdy się nad tym nie zastanawiałem jak to działa

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@JavierDaY nie mam pojęcia szczerze mówiąc

• udostępnij
          • Link
      •  
        eARLq3 1 tydz. temu

+2

@JavierDaY: Zgadzam sie z toba, udostepnienie danych i nagonka na policjanta, powinny miec miejsce dopiero po wyroku skazujacym!
        ( ͡° ͜ʖ ͡°)

+: dioxyna, dm0wsk1
        • udostępnij
          • Link
      •  
        Maro88z 1 tydz. temu via Wykop Mobilny (Android)

0

@JavierDaY: statutowo mają obowiązek pomagać również nie zrzeszonym, natomiast mniej się przykładają ;)

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@Maro88z: a to nawet nie wiedziałem, bo kiedyś miałem dylemat czy płacić czy nie

• udostępnij
          • Link

Gorące dyskusje ostatnie 12h

johnkashtan 6 godz. temu

+394

odpowiedzi (5)

Mescuda 4 godz. temu

+630

odpowiedzi (38)

Kaerl 8 godz. temu

+328

odpowiedzi (2)

• pełna lista

Wykopalisko

• Islamista pochodzenia ukraińskiego planował zamach na galerię handlową Islamista pochodzenia ukraińskiego planował zamach na galerię handlową 93
    • Szwecja: Włożył pistolet do ust 7-latka. Ojciec zatrzymany za probę obrony Szwecja: Włożył pistolet do ust 7-latka. Ojciec zatrzymany za probę obrony 65
    • Wojna Idei zniknął z Youtube, bo... ustawił kiepskie hasło xD Wojna Idei zniknął z Youtube, bo... ustawił kiepskie hasło xD 69
    • Średniowieczny jarmark i świąteczne atrakcje na zamkach tuż obok granicy Polski Średniowieczny jarmark i świąteczne atrakcje na zamkach tuż obok granicy Polski 45
    • Skandal! Austriacy sprzedają działki w obozie koncentracyjnym Skandal! Austriacy sprzedają działki w obozie koncentracyjnym 171
    • Mężczyzna chciał zdetonować samochód pułapkę w Polsce Mężczyzna chciał zdetonować samochód pułapkę w Polsce 47
    • PiS oferuje fuchę życia. Zarobki? 114 tys. zł miesięcznie PiS oferuje fuchę życia. Zarobki? 114 tys. zł miesięcznie 42
    • Aktywiści PETA znakują się gorącym żelazem. Aktywiści PETA znakują się gorącym żelazem. 95
    • Władze USA przez 18 lat ukrywały prawdę o Afganistanie. "Osama się śmieje" Władze USA przez 18 lat ukrywały prawdę o Afganistanie. "Osama się śmieje" 41
    • Datek na kościół oburzył parafian z Kościelnika Datek na kościół oburzył parafian z Kościelnika 6

Reklamy Google

Przydatne linki

• Idea Wykopu
    • Regulamin
    • Reklama
    • Blog
    • Polityka prywatności
    • Informacja o cookies
    • Pomoc i FAQ
    • Kontakt
    • Archiwum
    • Ranking użytkowników
    • Osiągnięcia
    • Tagi
    • Dodatki
    • Dla programistów
    • Wykop Poleca
    • Quiz
    • Zamów koszulkę
    • wykopane
    • wykopalisko
    • komentarze

Chmura tagów

hardware humor internet technologia rozrywka nauka programowanie software sztuka 4konserwy ciekawostki ekonomia europa film finanse gospodarka hahard heheszki historia kultura medycyna motoryzacja muzyka pieniadze policja polityka polska rosja samochody sport swiat usa wojsko wydarzenia zainteresowania zdrowie

Drogi Wykopowiczu

w załączonym linku do Polityki Prywatności przypominamy podstawowe informacje z zakresu przetwarzania danych osobowych dostarczanych przez Ciebie podczas korzystania z naszego serwisu. Zamykając ten komunikat (klikając w przycisk “X”), potwierdzasz, że przyjąłeś do wiadomości wskazane w nim działania.

Polityka plików cookies

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.