jak już będę sławnym aktorem to pierwszym dziesięciu plusujacym i być może reszcie jak będą fajni wyślę przelew na 100 zł (w piątek mam przesłuchanie w teatrze i mam się umówić z panem na casting do roli)
Dziś Hades skończył właśnie pół roku ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ #koty #kot #zwierzaczki #zwierzeta #mainecoon #pokazkota #smiesznekotki
@MrSosza: też się obawiałem bieli ale jakoś daje radę, poza tym że na każdym ciemnym ubraniu ją widać.
@raven4444: @MrSosza:
Ten Twój biszkoptowy kot identyczny co nasz XD Nasze są z tej samej hodowli, a różnica wieku rok. Różne charaktery, kotka starsza to taka hrabina i nie bardzo lubi pieszczoty, sama przychodzi kiedy chce - i to najczęściej tylko do mnie. Kocurek na samym początku pieszczota niesamowita, zwłaszcza do mojej narzeczonej - leżał na niej i przy niej. Potem miał dwie operacje (entropia obu oczu) i stał się tchórzem :/ Bywało, że codziennie do weta jeździliśmy, więc mega stresował się chłopak.
Oba koty co najwyżej się tolerują, a wymagania co do zabaw mają ogromne i bardzo szybko się nudzą. No i strasznie dużo kłaków.
@MrSosza: Na początku roku, najpierw entropia jednego oka. Operacja, i w ciągu tygodnia widzimy, że z drugim okiem zaczyna się robić to samo. I kolejna operacja. Charakter może zmieni się tak jak mówisz, bo u tej hrabiny zauważamy, że czasami bardziej towarzyska jest.
Jest prawie 4 rano, postanowiłem popełnić zemstę. Ten siersciuch zawsze budzi mnie około 9 drąc się w nieboglosy, jak pomimo to nie wstanę to zaczyna po mnie chodzić. Teraz to ja go obudziłem mówiąc do niego i co chwilę tykam go palcem. Niech chociaż raz poczuje jak to jest ( ͡° ʖ̯ ͡°).
Myślicie że zrozumie i przestanie? #pokazkota #koty