Pamiętacie jak konserwy pisały że mają znajomego geja, żeby uwiarygodnić swoje tezy o homoseksualizmie?
To już wyższy level ( ͡° ͜ʖ ͡°):
#neuropa #bekazprawakow #bekazkatoli #heheszki #humorobrazkowy #lgbt #homoseksualizm #4konserwy
@wykop @moderacja
Duplikat jest na głównej
z Biedroniem
a użytkownik @DomPerignon
sam wcześniej wykopał i założył duplikat
Znalezisko duplikat
https://www.wykop.pl/link/5235311/gdzie-sa-te-hotele-sklepy-i-restauracje-o-ktorych-mowi-biedron-dowody/
oryginalne znalezisko
https://www.wykop.pl/link/5233585/robert-biedron-w-polsce-sa-sklepy-restauracje-i-hotele-do-ktorych-nie/
#polityka #neuropa #4konserwy #neuropa #moderacjacontent #duplikat #wykop
@Lukardio: Po prostu obaj dostali ten sam skrypt od partii do wykonania i się zajebali, że jeden z nich taska już wykonał. Powinni zainwestować w lepszy system do obsługi zgłoszeń propagandowych xD
@lakukaracza_: hahahah ^^ ty, ale że co? Mam się teraz bać? hahahah mam z domu nie wychodzić teraz? hahaha czytaj wyżej, żaden duplikat, jak masz problem z logiką to... w sumie masz problem i tyle :) Szkoda, że minusika hahah nie możesz mi podać :D:D:D takie "akysz" w prawaka hehe
@lakukaracza_: problem w tym, że zanim zawracasz tyłek modom, a pewnie przejmie to 'ulubiony' nmM, to zastanów się, czy to duplikat, moje uzasadnienie masz wyżej, jak już pisałem
@DomPerignon: W ten sposób można by dodać jeszcze ze 10 znalezisk o tym samym. Wałkujesz temat by był gorący i tyle, dla mnie duplikat i spam.
@lakukaracza_: no popatrz a jak byly dymy w sejmie to jedne dymy i milion znaleziska na ten temat. oczywiste fejki też¯\_(ツ)_/¯
Pamiętacie jak konserwy pisały że mają znajomego geja, żeby uwiarygodnić swoje tezy o homoseksualizmie?
To już wyższy level ( ͡° ͜ʖ ͡°):
#neuropa #bekazprawakow #bekazkatoli #heheszki #humorobrazkowy #lgbt #homoseksualizm #4konserwy
Prezenty kupione? ( ͡º ͜ʖ͡º) Chyba pora na przedświąteczne #rozdajo
Wśród plusujących dzisiaj losuję 1 osobę która będzie mogła sobie wybrać dowolną rzecz do 60zł z mojej strony przesyłkę oczywiście opłacam.
Dodatkowo gdy wpiszecie kupon "usuń konto" macie -10% na zakupy u mnie + pokaż całość
Szybko się poddała XDD
#heheszki myślę że też trochę #thebestofmirko i #logikarozowychpaskow ( ͡º ͜ʖ͡º)