• Wykop.pl
  • Wykopalisko 397
  • Hity
  • Mikroblog
  • Szukaj
  • Dodaj
  • Zaloguj się
    • lub
    • Zaloguj przez Facebook
    • Nie masz konta? Zarejestruj się.

Mikroblog :

• wszystkie wpisy
    • aktywne
    • gorące dyskusje
    • ulubione
    •  
      jutokintumi 2 tyg. temu via Android

+62

Byłem w #mediaexpert i jakiś typek sprawdzał swój telewizor, który kupił przez Internet. Nagle zerka na ścianę i mówi "O to ten sam model tylko za 1800 zł a ja kupiłem wczoraj na stronie sklepu za 1600 zł..." No i o dziwo ziomek z obsługi miał rigcz i powiedział, że tak wygląda blakfrajdej w Polsce i że prawdziwe promocje to są w Stanach. Nawet trochę szkoda mi obsługi bo widać, że ściągnęli ich wszystkich, plus nawet dorzucili ochroniarzy jakby miało się tam odpierdalac niewiadomo co, a oni mogą jedynie świecić oczami przed klientami.

Kurwa 2019 r. prawie każdy przed zakupem droższego sprzętu, wbije model w wyszukiwarkę i widzi, że chuj a nie promocja. Co oni myślą, że jak nakleja na wszystkim naklejkę "blackfriday" to nikt się nie kapnie? Szkoda strzelić ryja.

Przynajmniej kupiłem dzisiaj u Niemca #xboxone z 3 grami, za 79 euro ( ͡º ͜ʖ͡º)

#mediaexpert #blackfriday #bekazpodludzi #polska

+: Azai, Sekundynian +60 innych
      • udostępnij
        • Facebook
        • Twitter
        • Link
      ‹ embed ›
      •  
        zaloz_konto23 2 tyg. temu

+3

@jutokintumi: w Niemczech jest to samo dzbanie, tylko w USA blackfriday to blackfriday

+: korpoRator, grooocik +1 inny
        • udostępnij
          • Link
      •  
        PNEUMA40 2 tyg. temu

+25

Komentarz usunięty przez autora

+: LukasDiesel, unluckySeniQ +23 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        LukasDiesel 2 tyg. temu

+3

@zaloz_konto23: usuń konto

+: LewackiKrul, Mis_Kudlacz +1 inny
        • udostępnij
          • Link
      •  
        BShKF 2 tyg. temu

+2

@jutokintumi: Niby sa porównywarki cenowe, ale okazuje się, że nadal wiele ludzi o nich nie wie, nie chce lub nie umie używać. I właśnie takie osoby są targetem sklepów. Trzeba jednak przyznać, że w morzu fejkowych promocji da się wyrwać też jakieś realne, ale są to zwykle rabaty rzędu 10-15% a nie legendane 90%

+: Bartex16, Rifez
        • udostępnij
          • Link
      •  
        krol_bolu 2 tyg. temu

0

@jutokintumi: Kupilem dzisiaj dwa telefony w tym sklepie i musialem zamowić, ze strony z odbiorem bo w stacjonarce roznica byla okolo 120 zeta na sztuce

• udostępnij
          • Link
      •  
        Florentino 2 tyg. temu

0

@BShKF: dokładnie, z porównywarek to nie wiem czy 30% kupujących korzysta. Reszta wiedzę czerpie z gazetek i reklmam tv. Nawet nie wspominam o testach benchamrkowych... Kupowałem rok temu w euro telewizorek i podchodzi do sprzedawcy typ z kobitą i dzieciakami pytając o dobry tv do 2 tys. XD No to sprzedawca podrapał się po głowie i polecił im 55 calowego TLC za 1800 (Panie, to 4K!) czyli to co im wybitnie nie schodzi. Gość wziął i podziękował za fachową poradę

• udostępnij
          • Link
      •  
        PyzaLivestream 2 tyg. temu

0

Komentarz usunięty przez autora

• udostępnij
          • Link
      •  
        furiadimare 2 tyg. temu via Wykop Mobilny (Android)

0

@jutokintumi: Xbox All digital??

• udostępnij
          • Link
      •  
        Wujekstach69 2 tyg. temu via Android

0

@jutokintumi dej link do tego niemca

• udostępnij
          • Link
      •  
        Vladimis 2 tyg. temu

0

Przynajmniej kupiłem dzisiaj u Niemca #xboxone z 3 grami, za 79 euro

@jutokintumi: To ci chyba jedyna uciekła przed tym 79, mają lepsze oferty ale nie aż takie dojebane

pokaż spoiler No i #falszywyrozowypasek

• udostępnij
          • Link
      •  
        Vegann 2 tyg. temu

+1

@jutokintumi: Potwierdzam, też kupiłem, była za 102, z kodem z żabki wychodzi 92, super promocja ( ͡° ͜ʖ ͡°)

+: AiWaN
        • udostępnij
          • Link
      •  
        mercedes_amg 2 tyg. temu

0

Ludzie lubią być ruchani, ja ostatnio wyrwałem tanio kompa od chłopaczków co składają sami, sklep w bloku wynajęty lokal od wspólnoty wiec koszt małe, to i dobre ceny oferują, of course z netu ich wyczesałem.
        A sieciówki bulą grubą kasę za wynajem, za pracowników, za reklamą itd. Niech się pierdolą.

• udostępnij
          • Link
      •  
        PanHagrid 2 tyg. temu

0

Kurwa 2019 r. prawie każdy przed zakupem droższego sprzętu, wbije model w wyszukiwarkę i widzi, że chuj a nie promocja

@jutokintumi: co

• udostępnij
          • Link
      •  
        Matus20095 2 tyg. temu via Android

0

@jutokintumi gdzie ogarnales promo, bo na pepperze chyba nie było?

• udostępnij
          • Link
      •  
        jutokintumi 2 tyg. temu

0

@Matus20095: @Vegann: @Vladimis: @Wujekstach69: kumple wygasło dosłownie przed chwilą, wisiało cały dzień na pepperze ( ͡° ʖ̯ ͡°) https://www.pepper.pl/promocje/xbox-one-s-1tb-all-digital-minecraft-sea-of-thieves-fortnite-wysylka-przez-posrednika-dla-nowych-klientow-ottode-208783

• udostępnij
          • Link
      •  
        Vegann 2 tyg. temu

0

@jutokintumi: Akurat ja kupowałem na Amazonie, była chyba taka sama cena plus dostawa na wtorek co jest strasznie spoko

• udostępnij
          • Link

Gorące dyskusje ostatnie 12h

igrek97 6 godz. temu

+408

odpowiedzi (27)

depcioo 3 godz. temu

+1105

#hajto #przypominajka

odpowiedzi (8)

Megasuper 11 godz. temu

+806

Mireczki zapraszam do zabawy. Mam taką paczke w której może być wszystko zaczynając od gówna na PS4 kończąc. Plusujesz - bierzesz udział w losowaniu.

odpowiedzi (24)

• pełna lista

Wykopalisko

• Weganka influencerka jadła przez 30 dni tylko mięso i produkty zwierzęce Weganka influencerka jadła przez 30 dni tylko mięso i produkty zwierzęce 294
    • Wyłowili z rzeki magnesem pistolet z tłumikiem. Wrzucili go z powrotem do wody.. Wyłowili z rzeki magnesem pistolet z tłumikiem. Wrzucili go z powrotem do wody.. 38
    • Marcin Dubieniecki wśród zatrzymanych przez CBA. Chodzi o wątek w SKOK Wołomin Marcin Dubieniecki wśród zatrzymanych przez CBA. Chodzi o wątek w SKOK Wołomin 46
    • Wizja przyszłości z filmu "Rzeczy, które nadejdą" (1936) Wizja przyszłości z filmu "Rzeczy, które nadejdą" (1936) 35
    • CO TAM MORDO CO U CIEBIE CO TAM MORDO CO U CIEBIE 48
    • Kraków. Wigilia dla bezdomnych i potrzebujących. Przedstawiciela kurii brak Kraków. Wigilia dla bezdomnych i potrzebujących. Przedstawiciela kurii brak 111
    • Erdogan chce uznać ludobójstwo rdzennych mieszkańców ameryki Erdogan chce uznać ludobójstwo rdzennych mieszkańców ameryki 8
    • Próba zablokowania reaktywacji pociągów do Bielawy Próba zablokowania reaktywacji pociągów do Bielawy 77
    • Zabójstwo 17-latka w Kołobrzegu. Trwa pościg za nożownikiem Zabójstwo 17-latka w Kołobrzegu. Trwa pościg za nożownikiem 36
    • Inflacja coraz wyższa Inflacja coraz wyższa 23

Reklamy Google

Przydatne linki

• Idea Wykopu
    • Regulamin
    • Reklama
    • Blog
    • Polityka prywatności
    • Informacja o cookies
    • Pomoc i FAQ
    • Kontakt
    • Archiwum
    • Ranking użytkowników
    • Osiągnięcia
    • Tagi
    • Dodatki
    • Dla programistów
    • Wykop Poleca
    • Quiz
    • Zamów koszulkę
    • wykopane
    • wykopalisko
    • komentarze

Chmura tagów

hardware humor internet technologia rozrywka nauka programowanie software sztuka 4konserwy ciekawostki ekonomia europa finanse geopolityka gospodarka hahard heheszki historia konfederacja kultura medycyna motoryzacja muzyka pieniadze polityka polska prawo samochody sport swiat usa wojsko wydarzenia zainteresowania zdrowie

Drogi Wykopowiczu

w załączonym linku do Polityki Prywatności przypominamy podstawowe informacje z zakresu przetwarzania danych osobowych dostarczanych przez Ciebie podczas korzystania z naszego serwisu. Zamykając ten komunikat (klikając w przycisk “X”), potwierdzasz, że przyjąłeś do wiadomości wskazane w nim działania.

Polityka plików cookies

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.