Ale dzisiaj będzie piteee. Oby tylko nie przy*#bała się straż gwiezdna kosmitów ヽ( ͠°෴ °)ノ
#kapitanbomba #humorobrazkowy #heheszki
Mam 23lata
Przez ostatnie 5 lat:
- wyrzucili mnie i moja rodzine z mieszkania mimo ze mieszkamy tu od pokolen #warszawa#reprywatyzacja
- moj tata mial zawal serca ale przezyl
Potem
- nie podeszlam do matury bo myslalam ze nie dam rady, ale dalam za drugim razem
- mama miala udar
- babcia miala udar ale taki mocny ze zatrzymalo jej sie krazenie w szpitalu i zmarla
- dziadek zmarl
A ostatnio
Tata mial mikroudar i zmarla moja przyjaciolka
Czy mam prawo byc lekko pojebana czy trzeba zyyc?
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@4nka: tak trzeba zyc, ludzie niestety umieraja i choruja. i smutny fakt: jeszcze wiele pogrzebow Cie czeka. btw, dbaj o siebie, badaj sie profilkatycznie, to moze byc genetyczne.
@4nka: trzeba było wcześniej wstawać a tak w ogóle to urodzić się w bogatej rodzinie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jebani millenialsi, wszystko jest w twoich rękach, sięgaj do gwiazd!!! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@4nka: nie przejmuj się ale dla pewności, przenigdy nie koleguj się ze mną. Boję się że coś mi się stanie xD
@4nka: nie wiem co napisac, eh :(. Wiec wkleję tylko glupio cokolwiek..moze to pokaze Ci, ze nie jestes sama (づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ(づ•﹏•)づ
Racja, ale to udary to glownie przez stres, fajki i kawe. Zarowno mama jak i babcia duzo pala i pija kawy, tata tez. Ja nie pale ale stres i kawa to moja coziennosc niestety, codziennie sie boje ze mnie cos yebnie :D
@4nka: no to pogratulować odpowiedzialności. O ile stresu się uniknąć całkowicie nie da, tak już picie kawy byś sobie mogła odpuścić mając taką historię chorób w rodzinie i w ogóle o siebie zadbać.
@4nka: zapomniałaś do tej całej tragedii życiowej napisać że zalozylas konto na wykopie.
pokaż spoiler Ale sama nie wiem z głupoty, ciekawości czy braku atencji ¯\\_(ツ)_/¯
Ale dzisiaj będzie piteee. Oby tylko nie przy*#bała się straż gwiezdna kosmitów ヽ( ͠°෴ °)ノ
#kapitanbomba #humorobrazkowy #heheszki
Potężny sierp, co Szpilkę by zabił,
Wachem zaledwie kołysze...
#boks