• Wykop.pl
  • Wykopalisko 590
  • Hity
  • Mikroblog
  • Szukaj
  • Dodaj
  • Zaloguj się
    • lub
    • Zaloguj przez Facebook
    • Nie masz konta? Zarejestruj się.

Mikroblog :

• wszystkie wpisy
    • aktywne
    • gorące dyskusje
    • ulubione
    •  
      NukeOps 1 tydz. temu via Wykop Mobilny (Android)

+11

Wszystkiego najlepszego wszystkim podchorążym Wojska Polskiego. Tym którzy mirkują i tym normalnym ( ͡° ͜ʖ ͡°) spokojnej służby, sukcesu i dotrwania do pięknego dnia promocji. #wojskopolskie #wojsko

+: HarvestRain, Domowik +9 innych
      • udostępnij
        • Facebook
        • Twitter
        • Link
      ‹ embed ›
      •  
        vladek 1 tydz. temu via Wykop Mobilny (Android)

+4

@NukeOps: dziękuję w imieniu całego plutonu (ʘ‿ʘ)

+: NukeOps, cobytuzjesc +2 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        Prezes_roku 1 tydz. temu

+1

@vladek: Tylko nie róbcie tego zwyczajowego świętowania promocji, bo znów napiszą, że bunt podchorążych ( ͡° ͜ʖ ͡°)

+: NukeOps
        • udostępnij
          • Link
      •  

+2

@Prezes_roku: ja z Warszawy ale tutaj teraz to nawet dowódcy boją się pierdnąć bo znowu jeden podchorąży nie wrócił z przepustki (nie, nie ten z Wrocławia).

+: NukeOps, kurde-moje-pole
        • udostępnij
          • Link
      •  
        jmzr21 1 tydz. temu via Wykop Mobilny (Android)

+1

@NukeOps: podziękowania od pchorków z Wrocławia

• udostępnij
          • Link
      •  
        NukeOps 1 tydz. temu

0

@vladek: jak to nie wrócił? Czekaj, jakiś pchorem z AWL nie wrócił?

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@NukeOps: https://gazetawroclawska.pl/wroclaw-nie-zyje-podchorazy-z-akademii-wojsk-ladowych-samobojstwo/ar/c1-14609109
        Ten z watu jeszcze nie wypłynął temat

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@vladek: a niedawno było, że na awl samobójstwo było, nawet na głównej. Ten sam pchor?

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@NukeOps: nie widziałem na głównej, ale chyba tak. Ogólnie to trzecia śmierć w ciągu ponad roku.

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@vladek: nie mniej, coś ten materiał podchorążowski jakiś taki słabszy chyba. Chłopaki popełniają samobójstwa, nie wytrzymują. Szkoda ludzi

• udostępnij
          • Link
      •  
        jmzr21 1 tydz. temu via Wykop Mobilny (Android)

+1

@NukeOps: tak, ten sam
        @vladek: trzecia w ciągu roku, a druga w ciągu trzech miesięcy. Masakra

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@jmzr21: kurwa, co się tam dzieje na zmechu? Na WAT dwóch pchorków zmarło z wycieńczenia, to pamietam.

• udostępnij
          • Link
      •  

+1

@NukeOps: + to co Ci napisałem na Priv. Przyjmują każdego jak leci, testy psychologiczne łatwiej zaliczyć niż badanie krwi (a to i tak ułatwili bo bilirubine znieśli). A z wycieńczenia to trzech zabrała karetka, jeden zmarł.
        @jmzr21: z tym, że tego co z Odry wyciągnęli we wrześniu tamtego roku to trochę inaczej było niż samobójstwo.

+: kurde-moje-pole
        • udostępnij
          • Link
      •  

+2

@NukeOps: @jmzr21: nie wiem czy widzieliście artykuł Onetu, taki super długi, o upadku AWLu. Mam chłopaka na roku, który był tam semestr. Zapytałem go w żartach czy akcja z pluskwami była i co się działo. Powiedział, że tak, w ramach "dezynfekcji" kazali codziennie przez tydzień trzepać koce. ¯\_(ツ)_/¯

+: NukeOps, kurde-moje-pole
        • udostępnij
          • Link
      •  

0

@vladek: mmm, trzepanie kocyk ( ͡° ͜ʖ ͡°) flaszbaki z przygotowawczej w Rzeszowie, zima 2017

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@vladek: aż tak łatwo?

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@NukeOps: nabory po 850+ ludzi, stworzone 5 nowych kompanii, elektronika (ostatnia deska ratunku dla ludzi z małą ilością punktów) ma 200+ miejsc. Żeby zaliczyć sprawnościowe trzeba mieć 1 punkt (czyli kilometr poniżej 5 minut, jedno podciągnięcie albo 50 metrów poniżej iluś tam). Widziałem rozporządzenie na przyszły rok, znowu 800+ ludzi, szefu odpowiedział na to "niech mi kurwa pokażą palcem gdzie, gdzie oni będą mieszkać" xD

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@vladek: ogólnie to mógłbym napisać trochę o tej wspaniałej uczelni ale nie wiem czy chce mi się bawić w to

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@vladek: o ja pierdole. Po 800 ludzi?! Pojebało ich. Nie sądziłem, że tyle ludzi biorą. Ciężko mi uwierzyć w tą sprawnościówke. Na studium oficerskim też tak jest? A nie, czekaj, Ty na WAT siedzisz.

• udostępnij
          • Link
      •  
        vladek 1 tydz. temu via Android

0

@NukeOps ta

• udostępnij
          • Link
      •  
        NukeOps 1 tydz. temu

0

@vladek: łe, tam niema studium oficerskiego dla cywili. Miałbym tylko szanse na AWL, jeśli jest tam tak samo jak na WAT. Z tym, że ja złożyłem przysięgę i rok przesłużyłem w WOT.

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@NukeOps: ja tam nie wiem, tutaj co 3 tygodnie nowe kursy przyjeżdżają. Kurs przeszkolenia rezerwy, kurs oficerski, kurs dokształcający, kurs doskonalacy. XD teraz widziałem że tak z 30-40 wotowcow przyjechało na jakiś kurs. Ale na jaki to ja nie wiem.

• udostępnij
          • Link

Gorące dyskusje ostatnie 12h

fadeimageone 7 godz. temu

+407

#heheszki

odpowiedzi (42)

Mescuda 10 godz. temu

+924

odpowiedzi (27)

somskia 7 godz. temu

+807

#pracbaza #dziendobry

odpowiedzi (22)

• pełna lista

Wykopalisko

• Zadali 15 ciosów siekierą w głowę. 17-letnia Dżesika jest poczytalna Zadali 15 ciosów siekierą w głowę. 17-letnia Dżesika jest poczytalna 72
    • Rusza Aborcja Bez Granic. Dopłacą za usunięcie Rusza Aborcja Bez Granic. Dopłacą za usunięcie 57
    • Legalna, codzienna tortura Legalna, codzienna tortura 75
    • Francja: Wegańscy aktywiści atakują sklepy mięsne. Zatrzymano sześć osób -... Francja: Wegańscy aktywiści atakują sklepy mięsne. Zatrzymano sześć osób -... 78
    • "Bild": Polscy ekolodzy mogą zablokować Nord Stream 2 "Bild": Polscy ekolodzy mogą zablokować Nord Stream 2 40
    • USA: pierwszy komercyjny przejazd autonomicznej ciężarówki przez cały kraj USA: pierwszy komercyjny przejazd autonomicznej ciężarówki przez cały kraj 44
    • NEWS MONEY.PL Akcyza na fajerwerki. Nowy pomysł resortu finansów NEWS MONEY.PL Akcyza na fajerwerki. Nowy pomysł resortu finansów 51
    • Jednego truciciela mniej na wykopie :) Jednego truciciela mniej na wykopie :) 54
    • Potrącił matkę z córką, ponieważ nic nie widział przez zaszronione szyby Potrącił matkę z córką, ponieważ nic nie widział przez zaszronione szyby 6
    • Urodziła się żywa mimo „legalnej aborcji” Urodziła się żywa mimo „legalnej aborcji” 41

Reklamy Google

Przydatne linki

• Idea Wykopu
    • Regulamin
    • Reklama
    • Blog
    • Polityka prywatności
    • Informacja o cookies
    • Pomoc i FAQ
    • Kontakt
    • Archiwum
    • Ranking użytkowników
    • Osiągnięcia
    • Tagi
    • Dodatki
    • Dla programistów
    • Wykop Poleca
    • Quiz
    • Zamów koszulkę
    • wykopane
    • wykopalisko
    • komentarze

Chmura tagów

hardware humor internet technologia rozrywka nauka programowanie software sztuka 4konserwy ciekawostki ekonomia europa film finanse gospodarka hahard heheszki historia konfederacja kultura medycyna motoryzacja muzyka pieniadze polityka polska prawo rosja samochody swiat usa wojsko wydarzenia zainteresowania zdrowie

Drogi Wykopowiczu

w załączonym linku do Polityki Prywatności przypominamy podstawowe informacje z zakresu przetwarzania danych osobowych dostarczanych przez Ciebie podczas korzystania z naszego serwisu. Zamykając ten komunikat (klikając w przycisk “X”), potwierdzasz, że przyjąłeś do wiadomości wskazane w nim działania.

Polityka plików cookies

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.