proszę pamiętać
#kaczuszki
@highlander: nic tak nie wkurwia jak wracasz po pracy i liczysz, że cos przyszło np. jakaś paczka z allie, ale musisz się przedrzec przez tone śmieci i pod nogami walaja się ukotki wkurwionych sasiadow. Sniegu nie ma, ale można się na nich poślizgnąć.
@Line-Storm:
od 20 lat wrzucają...
Jak mieszkam 6 rok na swoim to tą urzędową propagandówkę dostałem dopiero pierwszy raz.
Może rozszerzyli zasięg dystrybucji. ¯\_(ツ)_/¯
@highlander: a wiesz ile papieru idzie na parkometry miejskie i w forum gdańsk (gdzie udziałowcem jest miasto)? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dużo więcej niż na te propagandówki. I w parkometrach zużywają papier w formie z której nie da się recyklingować, czyli albo papier paragonowy albo tzw śliski, oba nie nadają się do recyklingu.
Jak mieszkam 6 rok na swoim to tą urzędową propagandówkę dostałem dopiero pierwszy raz. Może rozszerzyli zasięg dystrybucji. ¯_(ツ)_/¯
@Polinik: a to się jeszcze łapie jako Gmina Gdańsk ?
@sailor_73: nie zmienia faktu że nie nadający się do recyklingu. a w dzisiejszych czasach mogliby ekologicznie, aplikacją i tyle
@qwarqq: oczywiście , masz rację, to podam ci jeszcze jeden absurd , PGG ( górnicy) mają do komunikacji z dostawcami platformę elektroniczną i wyobraź sobie że ja jako dostawca za każdym razem jak składam im ofertę to muszę wydrukować kilka stron wypełnić je zeskanować i powiesić na platformie, to na chuj ta platforma jak i tak muszę to wszystko zrobić na papierze ?
za małolata Jasień kojarzył się nam z piknikami nad jeziorem i poligonem
@sailor_73: Biorąc pod uwagę politykę komunikacyjną miasta względem tej dzielnicy -- to w UMie też chyba tak im się kojarzy i zapomnieli, że wepchnęli tam (i okolice) do spółki z deweloperami dziesiątki tysięcy mieszkańców. ¯\_(ツ)_/¯