• Wykop.pl
  • Wykopalisko 536
  • Hity
  • Mikroblog
  • Szukaj
  • Dodaj
  • Zaloguj się
    • lub
    • Zaloguj przez Facebook
    • Nie masz konta? Zarejestruj się.

Mikroblog :

• wszystkie wpisy
    • aktywne
    • gorące dyskusje
    • ulubione
    •  
      Zwiadowca_Historii 6 dni temu

+2

Sensacyjne doniesienia z Krakowa - historyczna Brama Gliniana odkryta na skrzyżowaniu ul. Krakowskiej i ul. Beera Meiselsa została już zasypana! Więcej na temat bramy i znalezionych przy niej przedmiotach możecie przeczytać i zobaczyć w tym artykule. Z tego co się dowiedziałem linia tramwajowa na ul. Krakowskiej w kierunku Stradomia ma zostać uruchomiona już 9 grudnia! - Ile w tym prawdy? - przekonamy się wkrótce ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

Chcesz być na bieżąco? #zwiadowcahistorii - tag z moimi najciekawszymi znaleziskami! Zapisz się też do mikrolisty zwiadowcahistorii lub zaplusuj ten komentarz, bym zawołał Cię do najlepszych znalezisk!

#archeologia #ciekawostki #historia #krakow #ciekawostkihistoryczne #sredniowiecze #zabytki

źródło: IMG_2921.JPG

+: Schecterro, Pannenkoek
      • udostępnij
        • Facebook
        • Twitter
        • Link
      ‹ embed ›
      •  
        Zwiadowca_Historii 6 dni temu

0

Zdjęcie nr. 2

źródło: IMG_2922.JPG

• udostępnij
          • Link
      •  
        StayHydrated247 6 dni temu

0

Komentarz usunięty przez autora wpisu

• udostępnij
          • Link
      •  
        WypadlemZKajaka 6 dni temu

+1

@Zwiadowca_Historii: zasadniczo w tej sytuacji nie ma dobrego rozwiązania

+: SpawaczPolimeru
        • udostępnij
          • Link
      •  
        piekuo 6 dni temu

+1

Z tego co się dowiedziałem linia tramwajowa na ul. Krakowskiej w kierunku Stradomia ma zostać uruchomiona już 9 grudnia!

@Zwiadowca_Historii: a po czym tramwaje tam będą jechać ? Po żwirze ?

+: filozofw
        • udostępnij
          • Link
      •  
        Zwiadowca_Historii 5 dni temu

0

@piekuo: Też mnie to zastanawia, tak sobie szedłem i myślałem że ten termin to chyba dla mieszkańców i restauratorów tylko podali, bo realnie to mission impossible. Dlatego na końcu postawiłem to pytanie XD

• udostępnij
          • Link
      •  
        piekuo 5 dni temu

0

Też mnie to zastanawia, tak sobie szedłem i myślałem że ten termin to chyba dla mieszkańców i restauratorów tylko podali, bo realnie to mission impossible.

@Zwiadowca_Historii: 9 grudnia ma być przejazd dietla x stradom x krakowska ( ͡° ͜ʖ ͡°) byłeś blisko ale chyba cos klepłeś

• udostępnij
          • Link

Gorące dyskusje ostatnie 12h

MarianoaItaliano 11 godz. temu

+1307

odpowiedzi (14)

johnkashtan 9 godz. temu

+1426

odpowiedzi (31)

czlowiekproso 8 godz. temu

+648

(╥﹏╥)
      #heheszki #gownowpis

odpowiedzi (17)

• pełna lista

Wykopalisko

• YouTube blokuje wRealu24. Rola: Walczmy, bo nas zgnoją i zniszczą YouTube blokuje wRealu24. Rola: Walczmy, bo nas zgnoją i zniszczą 298
    • Merkel: "Auschwitz to niemiecki obóz śmierci zarządzany przez Niemców" Merkel: "Auschwitz to niemiecki obóz śmierci zarządzany przez Niemców" 67
    • W wyniku dekomunizacji NRD z pracy usunięto blisko 2/3 sędziów. W Polsce... W wyniku dekomunizacji NRD z pracy usunięto blisko 2/3 sędziów. W Polsce... 113
    • SKANDAL! Niemiecki sklep wprowadził hitlerowskie prawo. Kasa tylko dla... SKANDAL! Niemiecki sklep wprowadził hitlerowskie prawo. Kasa tylko dla... 100
    • Polskie Radio robi aferę, bo transpłciowa kobieta uczyła pierwszej pomocy Polskie Radio robi aferę, bo transpłciowa kobieta uczyła pierwszej pomocy 165
    • Pershing - Król życia (2019) Pershing - Król życia (2019) 160
    • 1400 osób i @m__b wykopało propagandowego newsa od Ministerstwa Sprawiedliwości 1400 osób i @m__b wykopało propagandowego newsa od Ministerstwa Sprawiedliwości 28
    • AMA Zajmuję się dezynsekcją (likwidacja szkodników) AMA Zajmuję się dezynsekcją (likwidacja szkodników) 46
    • Raport: Polacy wśród najlepiej znających język angielski narodów na świecie Raport: Polacy wśród najlepiej znających język angielski narodów na świecie 44
    • Eksperymentalne oświetlenie drogi w Rosji Eksperymentalne oświetlenie drogi w Rosji 72

Reklamy Google

Przydatne linki

• Idea Wykopu
    • Regulamin
    • Reklama
    • Blog
    • Polityka prywatności
    • Informacja o cookies
    • Pomoc i FAQ
    • Kontakt
    • Archiwum
    • Ranking użytkowników
    • Osiągnięcia
    • Tagi
    • Dodatki
    • Dla programistów
    • Wykop Poleca
    • Quiz
    • Zamów koszulkę
    • wykopane
    • wykopalisko
    • komentarze

Chmura tagów

hardware humor internet technologia rozrywka nauka programowanie software sztuka 4konserwy ciekawostki ekonomia europa finanse geopolityka gospodarka hahard heheszki historia kultura medycyna motoryzacja muzyka niemcy pieniadze policja polityka polska religia rosja samochody sport swiat usa zainteresowania zdrowie

Drogi Wykopowiczu

w załączonym linku do Polityki Prywatności przypominamy podstawowe informacje z zakresu przetwarzania danych osobowych dostarczanych przez Ciebie podczas korzystania z naszego serwisu. Zamykając ten komunikat (klikając w przycisk “X”), potwierdzasz, że przyjąłeś do wiadomości wskazane w nim działania.

Polityka plików cookies

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.