• Wykop.pl
  • Wykopalisko 420
  • Hity
  • Mikroblog
  • Szukaj
  • Dodaj
  • Zaloguj się
    • lub
    • Zaloguj przez Facebook
    • Nie masz konta? Zarejestruj się.

Mikroblog :

• wszystkie wpisy
    • aktywne
    • gorące dyskusje
    • ulubione
    •  
      krisip 1 tydz. temu via Android

+17

I tak pracuje się:) A wy już wstaliście? Bo u mnie już prawie 11 (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)

#podroze #podrozujzwykopem #malediwy #pracbaza

źródło: 1575092323379.jpg

+: hugoprat, Kressska +15 innych
      • udostępnij
        • Facebook
        • Twitter
        • Link
      ‹ embed ›
      •  
        NoLife_ 1 tydz. temu via Wykop Mobilny (Android)

+3

@krisip: ja jeszcze się nie położyłem spać, no fajnie macie tam w tych kolchozach

+: sodomek, krisip +1 inny
        • udostępnij
          • Link
      •  
        Berkel_88 1 tydz. temu via Android

0

@krisip i co tam robisz? Zbierasz piasek do wiaderek?

• udostępnij
          • Link
      •  
        krisip 1 tydz. temu

0

@Berkel_88: Hihi i buduje zamki ;)

• udostępnij
          • Link
      •  
        Argonzz 1 tydz. temu via Android

+2

@krisip Dzień jak co dzień. Tylko babki z kamyków nie wychodzą....

źródło: 1575105976506.jpg

+: rzezol, krisip
        • udostępnij
          • Link
      •  
        krisip 1 tydz. temu via Android

0

@Argonzz użyj superglue:)

• udostępnij
          • Link

Gorące dyskusje ostatnie 12h

PoczciwyChlop 7 godz. temu

+241

Typ wyzywa mnie od przegrywow i nasmiewa sie z #blackpill i #redpill #przegryw xDDDDD

odpowiedzi (44)

Kipper 5 godz. temu

+154

Jest prawie 4 rano, postanowiłem popełnić zemstę. Ten siersciuch zawsze budzi mnie około 9 drąc się w nieboglosy, jak pomimo to nie wstanę to zaczyna po mnie chodzić. Teraz to ja go obudziłem mówiąc do niego i co chwilę tykam go palcem. Niech chociaż raz poczuje jak to jest ( ͡° ʖ̯ ͡°).
      Myślicie że zrozumie i przestanie? #pokazkota #koty

odpowiedzi (22)

ierospap 6 godz. temu

+312

odpowiedzi (12)

• pełna lista

Wykopalisko

• Polska na drugim miejscu pod względem wzrostu gospodarczego Polska na drugim miejscu pod względem wzrostu gospodarczego 185
    • Kobiety uzależnione od alkoholu – płacą za swój nałóg najwyższą cenę Kobiety uzależnione od alkoholu – płacą za swój nałóg najwyższą cenę 136
    • Nie dał się zaprowadzić na śmierć w Katyniu. Zastrzelił enkawudzistę i podjął... Nie dał się zaprowadzić na śmierć w Katyniu. Zastrzelił enkawudzistę i podjął... 32
    • Mężczyźni stanowią większość ofiar przestępstw. Mężczyźni stanowią większość ofiar przestępstw. 107
    • Egzaltacja dziennikarki Wprost - autentyk Egzaltacja dziennikarki Wprost - autentyk 105
    • Woda butelkowana to jedno z największych oszustw. Dlaczego się na nie... Woda butelkowana to jedno z największych oszustw. Dlaczego się na nie... 90
    • Chiński reaktor termonuklearny - czy to koniec problemów ludzkości z energią? Chiński reaktor termonuklearny - czy to koniec problemów ludzkości z energią? 96
    • Niszczył samochody. Pech chciał, że jednym z nich była Tesla, która go nagrała Niszczył samochody. Pech chciał, że jednym z nich była Tesla, która go nagrała 74
    • Format wyklęty! Dlaczego w Polsce olewa się nośnik Blu-ray? Format wyklęty! Dlaczego w Polsce olewa się nośnik Blu-ray? 76
    • W Polsce księżą każą dyscyplinarnie na uczelniach za obrazę uczuć religijnych. W Polsce księżą każą dyscyplinarnie na uczelniach za obrazę uczuć religijnych. 50

Reklamy Google

Przydatne linki

• Idea Wykopu
    • Regulamin
    • Reklama
    • Blog
    • Polityka prywatności
    • Informacja o cookies
    • Pomoc i FAQ
    • Kontakt
    • Archiwum
    • Ranking użytkowników
    • Osiągnięcia
    • Tagi
    • Dodatki
    • Dla programistów
    • Wykop Poleca
    • Quiz
    • Zamów koszulkę
    • wykopane
    • wykopalisko
    • komentarze

Chmura tagów

hardware humor internet technologia rozrywka nauka programowanie software sztuka 4konserwy ciekawostki ekonomia europa film finanse geopolityka gospodarka hahard heheszki historia konfederacja kultura medycyna motoryzacja muzyka pieniadze policja polityka polska rosja samochody sport swiat usa zainteresowania zdrowie

Drogi Wykopowiczu

w załączonym linku do Polityki Prywatności przypominamy podstawowe informacje z zakresu przetwarzania danych osobowych dostarczanych przez Ciebie podczas korzystania z naszego serwisu. Zamykając ten komunikat (klikając w przycisk “X”), potwierdzasz, że przyjąłeś do wiadomości wskazane w nim działania.

Polityka plików cookies

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.