Jakby ktoś był ciekawy, jak wygląda (i co obejrzeć) japoński cyberpunk, tu jest świetny (olbrzymi) tekst. Od klasyki anime, jak Gits, Akira i Appleseed, po odjazdy typu Tetsuo: Człowieka z żelaza.
https://horrornews.net/146048/introduction-to-japanese-cyberpunk/
#film #japonia #cyberpunk #scifi #gruparatowaniapoziomu #kino #anime
@sejsmita: Tekst dla kogoś kto anime odkrył wczoraj. Aż sobie Gits chyba zobaczę dziś znowu w ramach projektu wymazywania z pamięci tego potworka z Johanson.
@sejsmita widziałem w życiu może ze 3 filmy anime. Chętnie bym zobaczył więcej, ale pełnometrażowych, bo seriale mnie nie interesują (normalnych seriali też nie oglądam, no może sporadycznie Family Guya).
Pytanie - skąd takie filmy zdobyć? Wiesz może, czy są jakieś serwisy online gdzie można kupić lub wypożyczyć (z opcją oglądania offline na Androidzie) takie filmy jak np z tego artykułu?
No i wrzucam jak obiecałem.
Regularnie, konsekwentnie przez 3 miesiące czasem mimo zmęczenia czy bólu stawów, w czasie gdy inni byli zajęci turbodrzemkami i obgadywaniem ;) zawsze znalazł czas na sport, niepotrzebny mu był profesjonalny sprzęt, wystarczyło troche kreatywności i chęci.
Kamil - Workout motivation. Podkład kultowe "Eye Of The Tiger". Zapraszam pokaż całość