Legendarny skok po Mi note 10 za 500zł, wszystkie te filmiki z otwarcia tego salonu to złoto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#xiaomilepsze #xiaomi
czipsy bez soli, to musi być ohydne
@nightrain: Z jakimś sosikiem a'la salsa czemu nie
@efceka: dawno nie jadłem czipsów, ale jak kupowałem to "solone", a teraz widzę że się chwalą, że nie dodali soli, z sosikiem, czemu nie, o ile składnikiem tego sosu jest sól
@nightrain: polecam spróbować te - delikatny smak, zero udziwnień, trochę jak ziemniak z blachy
https://selgros24.pl/Artykuly-spozywcze/Slodycze-i-przekaski/Przekaski-slone/Wiejskie-Ziemniaczki/WIEJSKIE-ZIEMNIACZKI-CIOSANE-SAM-ZIEMNIAK-110G-pp136496.html
w składzie jest sól, ale nijak nie da się jej wyczuć
@JagniecymFuterkiemWalekPokryty: Też nie polecam, fajne mogłoby być z jakąś salsą albo guacamole, same są okropne
@Tomji: Oto wykop w pigułce. Niewyedukowane cepy chcące przekonać świat, że ich punkt widzenia jest najlepszy i jedyny słuszny.
@Tomji: o, i to jest coś świeżego a nie nabieranie po raz enty mireczków że jutro się zwalniasz z roboty albo przyłapałeś dziewczynę na kurwieniu.
Lekki temat, zwiewny, szybki jak zjedzenie tej paczki chipsów,bez agresji i przekleństw a i tak debile się nabrały xD
@Tomji: Nie mogę pojąć, że jest tylu naiwnych mędrców na tym Wykopie, którzy się nabierają na takie zarzutki i cisną po OPie, a tymczasem to oni się kompromitują xD
Legendarny skok po Mi note 10 za 500zł, wszystkie te filmiki z otwarcia tego salonu to złoto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#xiaomilepsze #xiaomi
Czekam na film "Jak poślubić milionerkę" o tym jak wychujać bogate stare baby i zgarnąć ich majątek
#film #logikarozowychpaskow #zwiazki #bekazpodfilmow