Tak oto należy przeładowywać broń, kiedy jedna z rąk jest ranna (。◕‿‿◕。)
#militaria #wojsko #ciekawostki #gruparatowaniapoziomu #bron
@PalNick: tylko najlepiej na swojej strzelnicy bo palcarze i safety coolowcy dostana pianotoku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wybitny_znawca_kobiet xD przecież na spust nie wolno nawet patrzeć jeśli nie masz zamiaru strzelić!!!!
@PalNick: tylko aby to miało sens, musisz wyćwiczyć to do pamięci mięśniowej niczym jazdy na rowerze.
@wybitny_znawca_kobiet: za cholerę nie chciałbym być na strzelnicy obok gościa, który zaczyna ćwiczyć coś takiego XD
@wybitny_znawca_kobiet: I tak są bardziej wyluzowani od asgejów. Spróbuj tylko nie obchodzić się z pistoletem na kulki jak z prawdziwym xD.
@wybitny_znawca_kobiet: strzelałem 6 lat ale nie znałem tego określenia, wytłumacz mi ocb z palcarzami XD
@wybitny_znawca_kobiet: Co to w ogóle jest za szydera? Ze ktoś pilnuje bezpieczeństwa na strzelnicy? Ze ktoś nie chce być postrzelony lub aby ktoś został postrzelony?
Rozumiem szydere z napinaczy klawiatury, ale jakbyś szydził na strzelnicy ze ktoś ci zwrócił uwagę na procedury bezpieczeństwa To mam nadzieje ze by cię wyjebali natychmiast z obiektu.
@avltree: no ale zasady bezpieczeństwa broni powinny być zachowane :D
" broń raz do roku sama strzela "XD
no ale zasady bezpieczeństwa broni powinny być zachowane
@r50_: To się rozumie samo przez się, ale niektórzy czasem przeginają żeby „zabłysnąć”. Np. zdjęcie modelki z paluchem na spuście - każdy wie że dziewczyna do czynienia z bronią nic nie ma i ma na celu ładnie wyglądać, ale dla porządku zawsze musi się pojawić jakiś palcarz ( ͡° ͜ʖ ͡°).
A co do gościa z filmiku powyżej, oczywiście przychylam się do opinii, że w życiu nie chciałbym znaleźć się obok trenującego omiatającego lufą wszystko dookoła, ale trzeba mu oddać honor, że ani razu sam siebie lufą nie omiótł ( ͡° ͜ʖ ͡°).
@PalNick zajebiste, chciałbym to zobaczyć w jakiejs gierce typu metal gear solid Phantom pain czy innej armie
@KapelanBrajan: ja widzialem jak asgeje trzymaja swoje AR-y czy bron krotka. :) A juz trzymanie ARa za magazynek nagminne :) Lapska bym im polamalo gdyby bron palna tak trzymali albo rozrzut bylby az do tarczy kolegi 2 stanowiska dalej :)
#rozdajo
Rozdajo najnowszej bonifikarty McDonald's, nie wykluczam nikogo z losowania.
Za wrzucenie w komentarzu filmiku jak robisz fikołka (karteczka z nickiem do weryfikacji) Twoje szanse wzrosną PIĘCIOKROTNIE, tak, dobrze widzisz, AŻ pięciokrotnie!
Losowanie jednej osoby z plusujących w sobotę, wysyłka listem, brak odpowiedzi w ciągu 48h na PW - losowanie następnego szczęśliwca