Gupie lewaki malują kredkami po chodniku i myślą, że to działa XDD
Prawaki:
#bekazkatoli #neuropa #bekazprawakow #krakow #polska
@Brakus: Zamiast śmiać się z babć to odwiedzajcie je jak najczęściej zanim odejdą i nie będziecie się mieli z czego śmiać :P
@Brakus: dla mnie to jest w sumie smutne. No bo wyobraźcie sobie siebie np. +50 lat. Przecież to powinna być skarbnica wiedzy a w naszym kraju te stare pokolenie to tylko kościół i odgadywanie sąsiadów
@korporacion: a co my bedziemy robic jak za 50 lat nie bedziemy juz rozjebani przez raka? ogladac seriale/YT zamiast trwamu na głodowej emeryturze :D
@korporacion: wiesz ze babcie i rodzice przeżyli PRL, a czasami wojnę? Ale Ty będziesz mógł przekazać doświadczenia z Wykopu i wyższej historii memów?
@korporacion: to zależy. Z moją jedną babcią mogę porozmawiać praktycznie o wszystkim i mimo że ma 86 lat to na umyśle jest całkiem sprawna. Druga babcia jest dewotką, jedyne co by robiła to chodziła do kościoła i jeździła na pielgrzymki parafialne. Odkąd dziadek zmarł to chodzę do niej z takiego obowiązku ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ale Ty będziesz mógł przekazać doświadczenia z Wykopu i wyższej historii memów?
@SzalonyMiodozer: bardziej mi chodziło o doświadczenia emocjonalne
@Brakus: Zawsze mi się z tych memów robi ciepło na serduszku, bo moja babcia totalnie do nich nie pasuje.
Babcia lvl 69 (nadal do mnie nie dociera, że to już taka liczba) w wolnych chwilach nie chodzi do kościoła tylko na miasto z dwoma siostrami (niewiele młodszymi) na piwerko i pitce albo do centrum handlowego na zakupsy, ale to raczej sama lub z moją mamą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Gupie lewaki malują kredkami po chodniku i myślą, że to działa XDD
Prawaki:
#bekazkatoli #neuropa #bekazprawakow #krakow #polska