Mam nadzieję, że Pan Sapkowski nadzoruję prace nad serialem i nie będzie żadnych wątków LGBT oraz innego wszelakiego pedałowania wplecionego przez tych lewaków
#wiedzmin3 #wiedzmin #netflix
jakie #hoodie najlepszej jakości? odpada cleant. słyszałem, że palace robi kozak jakościowo ciuchy
#streetwear #modameska
@beebly: Champion RW, tylko wersja z US, nie Europy. Na urban outfitters mozesz sobie sprawdzić, fajne cw mają
@beebly pallace w porównaniu do supa i innych tego typu ma o wiele lepszą jakość ale w tej cenie nie jest najlepsza.
Krótka i szeroka, bardzo długie rękawy, generalnie oversize. Ja na 176cm wziąłem M, czyli TTS, i jest idealna. Jakość materiału najlepsza jaką miałem, po roku jak nowa. @Radek41:
@Radek41: W chuj szersza. Europejskie RW to właśnie w drugą stronę fituje zupełnie. Miałem EU rozmiar L i była dużo za mała XD
@Radek41: Ja tak samo miałem i musiałem sprzedać i zamówić M XD Lka była na mnie ogromna, zależy też ile masz wzrostu.
Jak na którąś pracę z kolei w Warszawie to jak zarabiam? 26 lat Handlu. Mieszkanie 1400kosztuje, paliwo 600,jedzenie 600 #pracbaza