• Wykop.pl
  • Wykopalisko 517
  • Hity
  • Mikroblog
  • Szukaj
  • Dodaj
  • Zaloguj się
    • lub
    • Zaloguj przez Facebook
    • Nie masz konta? Zarejestruj się.

Mikroblog :

• wszystkie wpisy
    • aktywne
    • gorące dyskusje
    • ulubione
    •  
      beebly 1 tydz. temu

0

jakie #hoodie najlepszej jakości? odpada cleant. słyszałem, że palace robi kozak jakościowo ciuchy
      #streetwear #modameska

• udostępnij
        • Facebook
        • Twitter
        • Link
      ‹ embed ›
      •  
        Zekkeh 1 tydz. temu

0

@beebly: Zależy czy do 200zł, czy do 2000zł ( ͡° ͜ʖ ͡°)

• udostępnij
          • Link
      •  
        beebly 1 tydz. temu

0

@Zekkeh: powiedzmy do 500

• udostępnij
          • Link
      •  
        xDgg 1 tydz. temu via iOS

0

@beebly: Champion RW, tylko wersja z US, nie Europy. Na urban outfitters mozesz sobie sprawdzić, fajne cw mają

• udostępnij
          • Link
      •  
        Trapas 1 tydz. temu via Android

0

@beebly pallace w porównaniu do supa i innych tego typu ma o wiele lepszą jakość ale w tej cenie nie jest najlepsza.

• udostępnij
          • Link
      •  
        Radek41 1 tydz. temu

0

@xDgg: jak to fituje? wlasnie zamowilem ostatnio ale sie boje rozmiaru xD

• udostępnij
          • Link
      •  

0

Krótka i szeroka, bardzo długie rękawy, generalnie oversize. Ja na 176cm wziąłem M, czyli TTS, i jest idealna. Jakość materiału najlepsza jaką miałem, po roku jak nowa. @Radek41:

• udostępnij
          • Link
      •  
        Radek41 1 tydz. temu

0

@xDgg: kurwa xD a fituje tak samo jak europejskie rw, czy jest jeszcze szersza?

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@Radek41: W chuj szersza. Europejskie RW to właśnie w drugą stronę fituje zupełnie. Miałem EU rozmiar L i była dużo za mała XD

• udostępnij
          • Link
      •  
        Radek41 1 tydz. temu

0

@xDgg: ja pierdole, to ja na tej podstawie zamowilem L... xD

• udostępnij
          • Link
      •  

0

@Radek41: Ja tak samo miałem i musiałem sprzedać i zamówić M XD Lka była na mnie ogromna, zależy też ile masz wzrostu.

• udostępnij
          • Link
      •  
        Radek41 1 tydz. temu

+1

@xDgg: udało się cofnąć przesyłkę i zamówię jeszcze raz Mkę, mam nadzieję że mnie nie oszukałeś :D ale faktycznie np. hoody z american eagle były mega duże w L, oby było tak samo

+: xDgg
        • udostępnij
          • Link
      •  
        xDgg 1 tydz. temu

0

@Radek41: Daj znać jak dojdzie i oby nie dojebali VATu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

• udostępnij
          • Link

Gorące dyskusje ostatnie 12h

zartos 11 godz. temu

+174

Mam nadzieję, że Pan Sapkowski nadzoruję prace nad serialem i nie będzie żadnych wątków LGBT oraz innego wszelakiego pedałowania wplecionego przez tych lewaków
      #wiedzmin3 #wiedzmin #netflix

odpowiedzi (49)

ZmianaZycia 10 godz. temu

+88

Jak na którąś pracę z kolei w Warszawie to jak zarabiam? 26 lat Handlu. Mieszkanie 1400kosztuje, paliwo 600,jedzenie 600 #pracbaza

odpowiedzi (224)

suqmadiq2ama 11 godz. temu

+931

#codziennadawkamadek #madki #emigracja #heheszki

odpowiedzi (32)

• pełna lista

Wykopalisko

• Prowadząca kanał "Mówiąc Inaczej" nazywa wykopowiczy incelami Prowadząca kanał "Mówiąc Inaczej" nazywa wykopowiczy incelami 161
    • Geniusz z Harvardu chce całkowicie zlikwidować choroby genetyczne. Geniusz z Harvardu chce całkowicie zlikwidować choroby genetyczne. 84
    • Kiedy masz strzelnicę, ale naprawdę marzy ci się burdel Kiedy masz strzelnicę, ale naprawdę marzy ci się burdel 112
    • Szeryf wyznaczy na asystentów wszystkich mieszkańców miasta - ominą zakaz broni Szeryf wyznaczy na asystentów wszystkich mieszkańców miasta - ominą zakaz broni 55
    • Bank BNP Paribas gubi pieniądze klientów Bank BNP Paribas gubi pieniądze klientów 71
    • Największe zarejestrowane osuwisko w historii Największe zarejestrowane osuwisko w historii 70
    • 61.000 złotych za imprezę rocznicową Prezydenta Wrocławia z kieszeni Wrocławian. 61.000 złotych za imprezę rocznicową Prezydenta Wrocławia z kieszeni Wrocławian. 76
    • Czy 18:00 to już cisza nocna? Dla Policji w Lubaniu TAK! Czy 18:00 to już cisza nocna? Dla Policji w Lubaniu TAK! 122
    • Datek na kościół oburzył parafian z Kościelnika Datek na kościół oburzył parafian z Kościelnika 72
    • Konsekracja dziewic na Wawelu. 8 kobiet ślubowało czystość do końca życia Konsekracja dziewic na Wawelu. 8 kobiet ślubowało czystość do końca życia 113

Reklamy Google

Przydatne linki

• Idea Wykopu
    • Regulamin
    • Reklama
    • Blog
    • Polityka prywatności
    • Informacja o cookies
    • Pomoc i FAQ
    • Kontakt
    • Archiwum
    • Ranking użytkowników
    • Osiągnięcia
    • Tagi
    • Dodatki
    • Dla programistów
    • Wykop Poleca
    • Quiz
    • Zamów koszulkę
    • wykopane
    • wykopalisko
    • komentarze

Chmura tagów

hardware humor internet technologia rozrywka nauka programowanie software sztuka 4konserwy ciekawostki ekonomia europa film finanse gospodarka hahard heheszki historia kultura medycyna motoryzacja muzyka pieniadze policja polityka polska prawo rosja samochody sport swiat usa wydarzenia zainteresowania zdrowie

Drogi Wykopowiczu

w załączonym linku do Polityki Prywatności przypominamy podstawowe informacje z zakresu przetwarzania danych osobowych dostarczanych przez Ciebie podczas korzystania z naszego serwisu. Zamykając ten komunikat (klikając w przycisk “X”), potwierdzasz, że przyjąłeś do wiadomości wskazane w nim działania.

Polityka plików cookies

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.