Literackiej nagrody Nobla nie powinna dostać Tokarczuk tylko osoba odpowiedzialna za fabułę w Sercach z Kamienia
pokaż spoiler nawet za samą postać O'Dima
#takaprawda #wiedzmin #literatura #tokarczuk
@adam_popijaku: CHCIELIBYŚCIE WIEDZIEĆ O CO WIESIEK MNIE POPROSIŁ? AAAAA CHUJA WAM POWIEM ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@adam_popijaku: sytuacja dość mocno przerysowana jak na smarzowskiego przystało. Ale bywalem na weselach które można porównać do tego przedstawionego na ekranie xD
Spierdalaj bo mi relaks nie wychodzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@adam_popijaku: Kiedyś spotkałem Dziędziela w swojej okolicy na stacji benzynowej i aż kusilo, żeby go zapytać: "PO JAKIE GÓWNO ŻEŚ TO AUTO KUPOWOŁ?!"
Literackiej nagrody Nobla nie powinna dostać Tokarczuk tylko osoba odpowiedzialna za fabułę w Sercach z Kamienia
pokaż spoiler nawet za samą postać O'Dima
#takaprawda #wiedzmin #literatura #tokarczuk
Odnoście garnituru za 1$, który kupiłem 11.11 na Ali to majfrend anulował wysyłkę. Tak jak myślałem i tak jak wielu z Was pisało.
Ale moje 3,95 CBLN zostaną mi zwrócone (dyskusja nie trwała nawet 24h)
Btw. nie spodziewałem się aż takiego zainteresowania :D
pokaż spoiler W komentarzach zawołam przez mirkolisty (używam pierwszy raz, więc z góry przepraszam :D)
pokaż całość
Krawczyk wykazuje się zdecydowanie większym rigczem niż wypokowe #4konserwy plujące jadem na wybitną Polkę tylko dlatego, że śmie mieć inne poglądy:
#polska #bekazprawakow #takaprawda #neuropa #gownowpis