Gry w które każdy musi kiedyś zagrać. Tak zwane klasyki. Ja zaczynam.
Mafia I
#gry #steam #pcmasterrace #playstation #xbox
@borysEK4 pierwsza porządna gierka w jaką grałem. Chyba rok codziennie była katowana. Chciałbym mieć tyle pasji do jednej gry dzisiaj ;___;
@dosiu: kurde kiedyś też miałem przebłysk, że bym sobie pograł, ale po odpaleniu na 1920x1080 to nie polecam nikomu XD
dirt 3 i rally były kiedyś za darmo dzięki czemu chodzą teraz za grosze - raczej to lepsze niż odgrzewanie tych starych rajdówek, bo niestety srednio sie starzeją
@grzesiu139: było grane. Pierwsza rajdówka, odpalana w dosie. Z KIEROWNICO, która miała sekwencyjno skrzynie biegów. Ażem się wzruszył.
@Planeta_odebete2:
Coliny były fajne, dobrze zrobione arcadówki. Ale ta gierka to dopiero było sztosiwo. Realizm bił Colina na głowę.
Bardzo długie oesy, mnóstwo rajdówek wielu klas i grup (pamiętam ośki Skoda Octavia Kit Car, Seat Ibiza, Hyundai Coupe, albo mój ulubiony w tej gierce Citroen Saxo). Auta wrażliwsze na ustawienia i ewentualne awarie.
Colinowiec musiał się odbić, długie oesy to były dla niego przetrwaniem. Aaa i to oesy zajebiście odwzorowane, bliskie oryginałom.
Aaaaa i najważniejsze - Martynka Wojciechowska albo Maciej Wisławski na prawym fotelu :O
#zimonapierdalaj #gry #nostalgia
@dosiu: Uwielbiałem te zimowe trasy… Pamiętam, jak pewnego wieczoru przez jakieś 2-3 godziny rypałem w Colina a potem dostałem telefon, że mam odebrać rodziców z dworca. Wsiadłem w auto, ruszyłem... i po paru minutach na ostrzejszym zakręcie mało nie wylądowałem w zaspie xD Parę uspokajających oddechów, „weź debilu ogarnij że to nie jest gra” i pojechałem dalej, już bez obłędu w oczach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
International Rally Championship
@dualski: @grzesiu139: A to nie jest Network Q RAC Rally Championship, czyli poprzedniczka?
@dosiu: I niech mi ktoś wytłumaczy dlaczego Codemasters nie wyda tego w wersji działającej na Windows 10
@dosiu: Ale żeby dało się to na steamie kupić czy innym gogu, bez szukania instalek i babrania się z kompatybilnością
@dosiu: @SiemkaKtoPeeL: Colin jak juz to 2.0, wiadomo klasyk, ale i tak krul jest tylko jeden - Rally Championship '99/2000.
Gry w które każdy musi kiedyś zagrać. Tak zwane klasyki. Ja zaczynam.
Mafia I
#gry #steam #pcmasterrace #playstation #xbox
Siema wariaty, dzisiaj z okazji Mikołajek robimy wam małe #pixelxmas ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kubek 3d #batman z #dccomics rozlosujemy wybierając jednego z plusujacych (ʘ‿ʘ)
Zaś plakat z Harley poleci do osoby która wstawi najlepszego mema którego wybierze specjalna komisja, czyli my ᕙ( • ‿ • )ᕗ
Tylko proszę bez żadnych pokaż całość