#heheszki #humorinformatykow #programowanie #zajebanezreddita i jeszcze #wesolychswiat ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli chodzi o zwalnianie się z pracy to chyba zrobiłem to z hukiem. Uprzedzaliśmy że jeśli nie dostaniemy podwyżki bądź lepszych warunków współpracy to będziemy się zwalniać.
Szef do mnie zadzwonił dlaczego nie przyszedłem do pracy (tak pracuje w niedzielę) a ja szybko udzielając mu odpowiedzi
- leżę w wannie, pije sobie piwko i mam wyjebane bo się zwalniam. Na to zdanie usłyszałem tylko krótkie "aha" łamiącym się głosem xD
#pracbaza #rzucamprace
@darek-jg Za niedzielę dyscyplinarka? Oszalał pan? Nawet sklepy wtedy pozamykane no chyba że się pełni służbę.
@Szybkalada: Nie ma co, bardzo mądre posunięcie. Na pewno przyszły pracodawca doceni dyscyplinarkę kandydata.
A kto jeszcze
@mietkomietko: pielęgniarki, dozorcy, kelnerki, kucharze, hutnicy, lekarze, kierowcy, piekarze
starczy?
#heheszki #humorinformatykow #programowanie #zajebanezreddita i jeszcze #wesolychswiat ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Szybko się poddała XDD
#heheszki myślę że też trochę #thebestofmirko i #logikarozowychpaskow ( ͡º ͜ʖ͡º)