• Wykop.pl
  • Wykopalisko 512
  • Hity
  • Mikroblog
  • Szukaj
  • Dodaj
  • Zaloguj się
    • lub
    • Zaloguj przez Facebook
    • Nie masz konta? Zarejestruj się.

Mikroblog :

• wszystkie wpisy
    • aktywne
    • gorące dyskusje
    • ulubione
    •  
      Szybkalada 1 tydz. temu via Android

+9

Jeśli chodzi o zwalnianie się z pracy to chyba zrobiłem to z hukiem. Uprzedzaliśmy że jeśli nie dostaniemy podwyżki bądź lepszych warunków współpracy to będziemy się zwalniać.
      Szef do mnie zadzwonił dlaczego nie przyszedłem do pracy (tak pracuje w niedzielę) a ja szybko udzielając mu odpowiedzi
      - leżę w wannie, pije sobie piwko i mam wyjebane bo się zwalniam. Na to zdanie usłyszałem tylko krótkie "aha" łamiącym się głosem xD
      #pracbaza #rzucamprace

+: Arturek_przegryw, Smierdzimizdupy +7 innych
      • udostępnij
        • Facebook
        • Twitter
        • Link
      ‹ embed ›
      •  
        darek-jg 1 tydz. temu

+14

@Szybkalada: i dyscyplinarka w świadectwie wpadnie

+: iks__dee, kryzju +12 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        iks__dee 1 tydz. temu via Wykop Mobilny (Android)

0

@darek-jg: o tym samym pomyślałem

• udostępnij
          • Link
      •  
        mietkomietko 1 tydz. temu via Android

0

@darek-jg Za niedzielę dyscyplinarka? Oszalał pan? Nawet sklepy wtedy pozamykane no chyba że się pełni służbę.

• udostępnij
          • Link
      •  
        nairoht 1 tydz. temu

0

@mietkomietko: tak kurwa bo tylko sklepy i służby pracują w niedzilę iks kurwa de.

• udostępnij
          • Link
      •  
        mietkomietko 1 tydz. temu via Android

0

@nairoht A kto jeszcze (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)

• udostępnij
          • Link
      •  
        Mathas 1 tydz. temu

+3

@Szybkalada: Nie ma co, bardzo mądre posunięcie. Na pewno przyszły pracodawca doceni dyscyplinarkę kandydata.

+: ArooNxss, taraqui +1 inny
        • udostępnij
          • Link
      •  
        Szybkalada 1 tydz. temu via Android

+11

@Mathas
        @darek-jg
        @iks__dee byłem na zleceniu może mnie cmoknąć w pompkę umowa o pracę była jednym z moich warunków

+: darek-jg, Pantegram +9 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        darek-jg 1 tydz. temu

+2

A kto jeszcze

@mietkomietko: pielęgniarki, dozorcy, kelnerki, kucharze, hutnicy, lekarze, kierowcy, piekarze
        starczy?

+: izka_pyzka, DeafSilence
        • udostępnij
          • Link
      •  
        DarkZizi 1 tydz. temu via Android

+1

@Szybkalada No to wygrałeś

+: Arthizo
        • udostępnij
          • Link
      •  
        Wieczna_zielonka 1 tydz. temu

+1

@mietkomietko: robotnicy, całkiem często

+: darek-jg
        • udostępnij
          • Link

Gorące dyskusje ostatnie 12h

europa 7 godz. temu

+1252

#heheszki #humorinformatykow #programowanie #zajebanezreddita i jeszcze #wesolychswiat ( ͡° ͜ʖ ͡°)

odpowiedzi (21)

Lebensabschnittpartner 7 godz. temu

+2168

Szybko się poddała XDD
      #heheszki myślę że też trochę #thebestofmirko i #logikarozowychpaskow ( ͡º ͜ʖ͡º)

odpowiedzi (109)

zartos 11 godz. temu

+175

Mam nadzieję, że Pan Sapkowski nadzoruję prace nad serialem i nie będzie żadnych wątków LGBT oraz innego wszelakiego pedałowania wplecionego przez tych lewaków
      #wiedzmin3 #wiedzmin #netflix

odpowiedzi (49)

• pełna lista

Wykopalisko

• Prowadząca kanał "Mówiąc Inaczej" nazywa wykopowiczy incelami Prowadząca kanał "Mówiąc Inaczej" nazywa wykopowiczy incelami 177
    • Szeryf wyznaczy na asystentów wszystkich mieszkańców miasta - ominą zakaz broni Szeryf wyznaczy na asystentów wszystkich mieszkańców miasta - ominą zakaz broni 67
    • Kiedy masz strzelnicę, ale naprawdę marzy ci się burdel Kiedy masz strzelnicę, ale naprawdę marzy ci się burdel 120
    • Czy 18:00 to już cisza nocna? Dla Policji w Lubaniu TAK! Czy 18:00 to już cisza nocna? Dla Policji w Lubaniu TAK! 124
    • Konsekracja dziewic na Wawelu. 8 kobiet ślubowało czystość do końca życia Konsekracja dziewic na Wawelu. 8 kobiet ślubowało czystość do końca życia 116
    • Datek na kościół oburzył parafian z Kościelnika Datek na kościół oburzył parafian z Kościelnika 74
    • Unijne wysłuchanie Węgier zakończone skandalem. Prezydencja domaga się .... Unijne wysłuchanie Węgier zakończone skandalem. Prezydencja domaga się .... 24
    • Mania-perfum.pl oszukała Mirka na kwotę 1100 złotych - ciąg dalszy Mania-perfum.pl oszukała Mirka na kwotę 1100 złotych - ciąg dalszy 13
    • Turcja zawłaszczyła część Morza Śródziemnego Turcja zawłaszczyła część Morza Śródziemnego 65
    • UOKiK rozpoczyna postępowanie przeciwko Allegro UOKiK rozpoczyna postępowanie przeciwko Allegro 3

Reklamy Google

Przydatne linki

• Idea Wykopu
    • Regulamin
    • Reklama
    • Blog
    • Polityka prywatności
    • Informacja o cookies
    • Pomoc i FAQ
    • Kontakt
    • Archiwum
    • Ranking użytkowników
    • Osiągnięcia
    • Tagi
    • Dodatki
    • Dla programistów
    • Wykop Poleca
    • Quiz
    • Zamów koszulkę
    • wykopane
    • wykopalisko
    • komentarze

Chmura tagów

hardware humor internet technologia rozrywka nauka programowanie software sztuka 4konserwy ciekawostki ekonomia europa film finanse gospodarka hahard heheszki historia kultura medycyna motoryzacja muzyka pieniadze policja polityka polska prawo rosja samochody sport swiat usa wydarzenia zainteresowania zdrowie

Drogi Wykopowiczu

w załączonym linku do Polityki Prywatności przypominamy podstawowe informacje z zakresu przetwarzania danych osobowych dostarczanych przez Ciebie podczas korzystania z naszego serwisu. Zamykając ten komunikat (klikając w przycisk “X”), potwierdzasz, że przyjąłeś do wiadomości wskazane w nim działania.

Polityka plików cookies

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.