Mam na imię Czosnek, kocham to uczucie,
Kiedy na twej twarzy widać litość i współczucie
Nie mogę się doczekać, aż PiS zarżnie gospodarkę. A jak jeszcze podniosą stopy procentowe, to już w ogóle..
Czekam na to, jak żyd na roszczenia.
#polityka #polska #gospodarka
Czekam na to, jak żyd na roszczenia.
@WildAnimal: znaczy się, że prędzej umrzesz niż się doczekasz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@WildAnimal: nie zrozumcie nas źle ludzie, wy sobie możecie ślepo pis popierać, nic nam do tego, głupich nie sieją, ale my czekamy na to tak samo jak wy czekaliście na upadek platformy, bo po prostu pisowcy debile nic nie robią, nic nie budują, nie inwestują w to co trzeba tylko rozdają pieniądze, albo mydlą ludziom oczy itd. to jest gorsze niż pro niemieccy platformersi
nic nie budują, nie inwestują
@jacieniemog28: czy ja wiem? Budowa autostrad i dróg ekspresowych jak za najlepszych lat platformy, budowa linii kolejowych lepiej jak za platformy, budowa mieszkań lepiej jak za platformy. No i nie zapominaj, że na dzieci dali ( ͡° ͜ʖ ͡°)
budowa linii kolejowych lepiej jak za platformy,
@imateapot: ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°) https://kurierlubelski.pl/remont-trasy-kolejowej-z-lublina-do-warszawy-zobacz-na-zdjeciach-jak-przebiega/ar/c1-14398637
20 października nie powrócił ruch , nie powrocił równiez 20 listopada wątpie aby powrócił przed swiętami ale zawsze możez powiedzieć ze idzie coraz lepiej
@jacieniemog28:
Mieszkaniówka idzie na rekord. "Najlepsze wyniki od prawie 30 lat"
https://tvn24bis.pl/z-kraju,74/rynek-mieszkaniowy-200-tysiecy-mieszkan-moze-zostac-oddanych-w-2019-roku,979738.html
@bombastick przynajmniej coś zaczęło się dziać i inwestycje się rozpoczęły. To, że część firm zeszło z budowy to raczej standard w tej branży. PO też połowa firm schodziła z budów (np. A2 Łódz-Warszawa)
Mirko, ale pojebana sytuacja...
W wielkim skrocie: jechałem spokojnie sobie na osiedlu samochodem, jakaś baba zablokowała pieszo mi możliwość jazdy po szosie, chciałem ją ominąć, jebneła w maskę ręką, nie pozwalała mi odjechać, widać że miała ostrą jazdę i to raczej nie alko, próbowała wsiąść mi do samochodu który wiele razy uderzała, zadrapała mnie swoim paznokciem na reku aż do pokaż całość