#heheszki #humorinformatykow #programowanie #zajebanezreddita i jeszcze #wesolychswiat ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Muszę się Wam pochwalić. Jutro zaczynam nową pracę - będzie to już trzecie stanowisko pracy w mojej krótkiej karierze zawodowej. Zaczynałam jako referent ds. zaopatrzenia z wynagrodzeniem 1800zl netto w 2016, potem jako kupiec za 2750zl, a od jutra będę zarabiać 4400zl netto. To podwojenie wynagrodzenia udało mi się osiągnąć na przełomie 3 lat okupionych ciężką pracą i przede wszystkim uporem i odwagą w walce o swoje. Wiem, że dla wielu z Was to nie są duże pieniądze, ale dla mnie to ogromny sukces i jestem z siebie bardzo, bardzo dumna! :)
Trzymajcie kciuki żeby ta praca dała mi dużo satysfakcji i żebym została w niej już na dłużej. :)
#wygryw #chwalesie #pracbaza
@bubble_of_joy: powodzonka! Pamietaj ze pienidze szczesnia nie daja ale dopiero jak masz ich duzo. Wtedy kazdy kolejny milion nie przynosi szczescia ;)
@bubble_of_joy: Pozdrawiam koleżankę, tez w 2016 zaczynałam od referenta ds. zaopatrzenia :> zakupy się w Polsce rozwijają, wiec będzie tylko lepiej :D
@bubble_of_joy jeśli Warszawa to mogę mieć propozycje, dzięki której będziesz zarabiać jeszcze więcej ( ͡€ ͜ʖ ͡€)
Ale to na pw
@bubble_of_joy: miałem na myśli, że już tyle zarabiasz, ale resztę zabierają w postaci podatków i ubezpieczeń. Dokładniej to ok 7400.
Wiem, że dla wielu z Was to nie są duże pieniądze
@bubble_of_joy: ja mam stówe więcej jako kierownik magazynu XD
@bubble_of_joy: no i zajebiscie :) to powodzonka
pokaż spoiler P.S. Tez potroilem swoje wynagrodzenie w ciągu 3 lat ;)
@bubble_of_joy: szczerze gratuluję! Ja w Łodzi, co prawda nie w zakupach, ale 4k plus premie. Więc miasto się rozwija :)
@bubble_of_joy: Wow gratulacje! Dla mnie to są duże pieniądze i też do tego dąże. Od kilku miesięcy realizuje swój plan ( w tym dokształcanie się na własny koszt) i myślę że osiągnę to co założyłam;)
#heheszki #humorinformatykow #programowanie #zajebanezreddita i jeszcze #wesolychswiat ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak na którąś pracę z kolei w Warszawie to jak zarabiam? 26 lat Handlu. Mieszkanie 1400kosztuje, paliwo 600,jedzenie 600 #pracbaza