• Wykop.pl
  • Wykopalisko 499
  • Hity
  • Mikroblog
  • Szukaj
  • Dodaj
  • Zaloguj się
    • lub
    • Zaloguj przez Facebook
    • Nie masz konta? Zarejestruj się.

Mikroblog :

• wszystkie wpisy
    • aktywne
    • gorące dyskusje
    • ulubione
    •  
      inozytol 1 tydz. temu

+469

XDDDD

Wchodzi ktoś z was na #filmweb ?

Wrzuciłem ciekawostkę dotyczącą serialu; nieścisłość historyczna. W serialu pokazali auto; auto zaczęli produkować PO okresie, który był pokazany na ekranie. Ewidentny błąd/niedopatrzenie (akcja serialu - długa przerwa - początek produkcji auta), który kwalifikuje się, by zostać wpisanym jako ciekawostka.

Ciekawostka odrzucona, bo "(...) Co ma (konkretny okres) do daty produkcji auta?".

Myślałem, że tylko na wykopie moderacja ma bonusowy chromosom, ale widocznie się myliłem.

#film #bekazpodludzi

+: Mawak, MrMarcin93 +467 innych
      • udostępnij
        • Facebook
        • Twitter
        • Link
      ‹ embed ›
      •  
        GhostxT 1 tydz. temu via Android

+243

@inozytol W przeciągu ostatnich dwóch lat mocno się stoczyli. Taka filmowa elektroda się z tego miejsca zrobiła

+: lubie-sernik, zmienna_pomocnicza +241 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        inozytol 1 tydz. temu

+6

W przeciągu ostatnich dwóch lat mocno się stoczyli.

@GhostxT: Mam nadzieję, że to tylko pechowe trafienie. Może reszta "weryfikatorów" nie jest upośledzona.

Ciekawostka była opisana dokładnie; że akcja serialu dzieje się(najpóźniejsza data końcowa), gdy to auto nie było jeszcze produkowane(początkowa data). Sprawdziłem nawet inne ciekawostki, żeby opisać to w przyjęty sposób.

Nie przeszkadzałby mi sam fakt odrzucenia kontrybucji. Jednak pytanie "co ma jedno do drugiego?" jest zatrważające.

+: matka_boska_w_klapie, cichy_pozorant +4 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        Bananowy_Kochanek 1 tydz. temu

+3

@inozytol: predzej mi to brzmi jak #elektroda

+: kurlapejter, matka_boska_w_klapie +1 inny
        • udostępnij
          • Link
      •  
        Sajner 1 tydz. temu

+1

@inozytol: gdyby nie gustomierz to dawno bym się stamtąd ewakuował ( ͡° ʖ̯ ͡°) jebacz ten serwis maczetami

+: vateras131
        • udostępnij
          • Link
      •  
        Yikan3 1 tydz. temu

+101

@inozytol: czy chodzi moze o Narcos? Bo tez zauważyłem, ze bodajze Pablo wozili e39, ktore nie bylo w produkcji jeszcze przez kilka dobrych lat ( ͡° ͜ʖ ͡°)

+: prezi139, JelonX99 +99 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        NEqS23 1 tydz. temu via iOS

+3

@Yikan3: też od razu mi sie to rzuciło w oczy :D mocne niedopatrzenie

+: WebDevIsMyPassion, NashBridges +1 inny
        • udostępnij
          • Link
      •  
        Colek 1 tydz. temu via Wykop Mobilny (Android)

0

@inozytol: normalka, czeka w kolejce z rok twoja rzecz I ja odrzucają z jakiegoś blachego powodu xD

• udostępnij
          • Link
      •  
        Snegzam 1 tydz. temu

+9

@inozytol: imdb>gówno>filmweb

+: cichy_pozorant, szczypek45 +7 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        Shatter 1 tydz. temu via Wykop Mobilny (Android)

+1

@inozytol: w Narcosie chyba bmw były złe wybrane do serialu

+: inozytol
        • udostępnij
          • Link
      •  
        Shatter 1 tydz. temu via Wykop Mobilny (Android)

+1

@Yikan3: o, widzę że wszyscy to już wiedzą XDDD

+: Yikan3
        • udostępnij
          • Link
      •  
        masiej 1 tydz. temu via Mój Wykop (Android)

+9

@inozytol: przecież to portal do odznaczania poogladanych filmów xD

+: pawel8511, inozytol +7 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        kagame1922 1 tydz. temu

+1

@inozytol: Nie wchodzę tam odkąd wymusili wyłączanie Adblocka. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

+: piotrb
        • udostępnij
          • Link
      •  
        Zuchwaly_Pstronk 1 tydz. temu via Wykop Mobilny (Android)

+8

@inozytol: ja swojego czasu zacząłem dodawać ciekawostki z książek, np. samych reżyserów co kręcili dany film a ciekawostki tej nie było w ogóle internecie. Wpisywałem oczywiście w "źródło" dany tytuł wraz z autorem.

Wszystko odrzucili xD Dałem sobie spokoj, z baranami nie wygrasz

+: Uyak, 7DomeK7 +6 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        pawel8511 1 tydz. temu

+1

@kagame1922: anti adblock killer i można bez problemu wchodzić.

+: Fafrocel
        • udostępnij
          • Link
      •  
        dupa-z-tylu 1 tydz. temu via Wykop Mobilny (Android)

+4

@inozytol: Filmweb był zawsze zjebany, zarówno jeśli chodzi o moderację, jak i technologię. Do tej pory nie rozumiem jak działa ich system uwierzytelniania

+: Zuchwaly_Pstronk, inozytol +2 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        siepan 1 tydz. temu

+3

@inozytol: ja chciałem dodać ciekawostkę o serialu Battlestar Galactica - mianowicie, że w którymś odcinku "zagrało" żelazne płuco z lat 50. opracowane dla chorych na polio. Nawet nie wiem czy ta ciekawostka gdziekolwiek trafiła bo nigdy nie dostałem żadnej informacji zwrotnej...

źródło: t80jvc.jpg.png

+: 7DomeK7, inozytol +1 inny
        • udostępnij
          • Link
      •  
        mkarweta 1 tydz. temu via Wykop Mobilny (Android)

+1

@inozytol: wykop > gówno > Filmweb

+: inozytol
        • udostępnij
          • Link
      •  
        Z_czosnkowym_poprosze 1 tydz. temu

+2

@inozytol:
        Trochę nie w temacie, ale z podobnych wpadek to w serialu Czarnobyl, w scenie w której tych trzech ziomków wchodzi pod reaktor, w lusterku samochodu widać zaparkowanego fiata ducato. Model produkowany od 2006 roku xD

[zobacz Screenshot_20191202-121422.png]
        +: inozytol, XpedobearX
        • udostępnij
          • Link
      •  
        Bolszoj 1 tydz. temu

0

@inozytol: Kiedyś dodałem zdjęcie scenarzysty. Normalne, "legitymacyjne". Po pół roku odrzucone, że nie takie, że coś tam, coś tam. Gość jednak nie będzie miał innych zdjęć bo po prostu od dekady nie żyje, po paru latach dalej nie ma zdjęcia, widocznie tak jest lepiej, gdy trzeba sobie gościa googlować (albo wejść na IMDB xD). Portal tworzą użytkownicy, a użytkownikom plują w mordę i jeszcze ich cisną na kasę, takie są fakty.

• udostępnij
          • Link
      •  
        uzior 1 tydz. temu

0

@Yikan3: bo Pablo kupił sobie zanim były seryjnie produkowane, za odpowiednio wygórowaną cenę. Taki smaczek w serialu.

• udostępnij
          • Link
      •  
        metalowy_pasterz 1 tydz. temu

0

@inozytol: ale przecież takie informacje nie raz widziałem w ciekawostkach o filmie... Może aktualnie im się we łbach poprzewracało. Takie czasy, panie 乁(° ʖ̯°)ㄏ

• udostępnij
          • Link
      •  
        Necroman 1 tydz. temu via iOS

0

@inozytol: filmweb to straszne raczysko :D zwłaszcza forumowicze: wiecznie malkontenci. Puścisz im avengers „łe tam łee jakieś szczelaniny dla dzieci, kicz” puścisz im Forresta Gumpa: głupi ten film, nierealny, książka lepsza... i tak dalej. A moderatorem tam jest pewnie jakaś 13 latka

• udostępnij
          • Link

Gorące dyskusje ostatnie 12h

Bodzias1844 8 godz. temu

+1921

Włamanie gdzieś w Brazylii xD

#heheszki #gfycat #brazylia

GFY

odpowiedzi (42)

osmakukokosowym 4 godz. temu

+880

popierdolone małe s szkalujesz plusujesz

odpowiedzi (42)

Chcesz_Pomarancze 2 godz. temu

+1189

Kiedy lubisz wykop i umiesz w marketing xD

#lidl #heheszki #humorobrazkowy #marketing

odpowiedzi (43)

• pełna lista

Wykopalisko

• "Wolność" mediów w Szwecji. Ekipie TVP uniemożliwiono przeprowadzenie relacji... "Wolność" mediów w Szwecji. Ekipie TVP uniemożliwiono przeprowadzenie relacji... 87
    • Jak być rycerzem? Jak być rycerzem? 30
    • Nowa luka w procesorach Intela. Plundervolt wykorzystuje vCore do kradzieży... Nowa luka w procesorach Intela. Plundervolt wykorzystuje vCore do kradzieży... 57
    • Jessica Yaniv oskarżona o masturbowanie się przed nastolatkami na czacie Jessica Yaniv oskarżona o masturbowanie się przed nastolatkami na czacie 43
    • Właścicielka maltretowanego psa stanie przed sądem. Właścicielka maltretowanego psa stanie przed sądem. 74
    • Korupcja w szpitalach. Pracownicy firmy medycznej usłyszeli zarzuty Korupcja w szpitalach. Pracownicy firmy medycznej usłyszeli zarzuty 75
    • Zbiórka na używaną ciężarówkę dla irańskiego kierowcy - Dalszy ciąg historii Zbiórka na używaną ciężarówkę dla irańskiego kierowcy - Dalszy ciąg historii 45
    • Apple chce 400 dolarów za kółka do Maca Pro Apple chce 400 dolarów za kółka do Maca Pro 63
    • Finlandia udostępni wszystkim obywatelom UE darmowy kurs sztucznej inteligencji Finlandia udostępni wszystkim obywatelom UE darmowy kurs sztucznej inteligencji 36
    • PKN Orlen wystąpił do Rosjan o odszkodowania za zanieczyszczoną ropę PKN Orlen wystąpił do Rosjan o odszkodowania za zanieczyszczoną ropę 50

Reklamy Google

Przydatne linki

• Idea Wykopu
    • Regulamin
    • Reklama
    • Blog
    • Polityka prywatności
    • Informacja o cookies
    • Pomoc i FAQ
    • Kontakt
    • Archiwum
    • Ranking użytkowników
    • Osiągnięcia
    • Tagi
    • Dodatki
    • Dla programistów
    • Wykop Poleca
    • Quiz
    • Zamów koszulkę
    • wykopane
    • wykopalisko
    • komentarze

Chmura tagów

hardware humor internet technologia rozrywka nauka programowanie software sztuka 4konserwy ciekawostki ekonomia europa film finanse gospodarka hahard heheszki historia kultura medycyna motoryzacja muzyka pieniadze policja polityka polska prawo rosja samochody sport swiat usa wydarzenia zainteresowania zdrowie

Drogi Wykopowiczu

w załączonym linku do Polityki Prywatności przypominamy podstawowe informacje z zakresu przetwarzania danych osobowych dostarczanych przez Ciebie podczas korzystania z naszego serwisu. Zamykając ten komunikat (klikając w przycisk “X”), potwierdzasz, że przyjąłeś do wiadomości wskazane w nim działania.

Polityka plików cookies

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.