XDDDD
Wchodzi ktoś z was na #filmweb ?
Wrzuciłem ciekawostkę dotyczącą serialu; nieścisłość historyczna. W serialu pokazali auto; auto zaczęli produkować PO okresie, który był pokazany na ekranie. Ewidentny błąd/niedopatrzenie (akcja serialu - długa przerwa - początek produkcji auta), który kwalifikuje się, by zostać wpisanym jako ciekawostka.
Ciekawostka odrzucona, bo "(...) Co ma (konkretny okres) do daty produkcji auta?".
Myślałem, że tylko na wykopie moderacja ma bonusowy chromosom, ale widocznie się myliłem.
#film #bekazpodludzi
@inozytol W przeciągu ostatnich dwóch lat mocno się stoczyli. Taka filmowa elektroda się z tego miejsca zrobiła
@inozytol: gdyby nie gustomierz to dawno bym się stamtąd ewakuował ( ͡° ʖ̯ ͡°) jebacz ten serwis maczetami
@inozytol: czy chodzi moze o Narcos? Bo tez zauważyłem, ze bodajze Pablo wozili e39, ktore nie bylo w produkcji jeszcze przez kilka dobrych lat ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@inozytol: ja swojego czasu zacząłem dodawać ciekawostki z książek, np. samych reżyserów co kręcili dany film a ciekawostki tej nie było w ogóle internecie. Wpisywałem oczywiście w "źródło" dany tytuł wraz z autorem.
Wszystko odrzucili xD Dałem sobie spokoj, z baranami nie wygrasz
@inozytol: Filmweb był zawsze zjebany, zarówno jeśli chodzi o moderację, jak i technologię. Do tej pory nie rozumiem jak działa ich system uwierzytelniania
@inozytol: ja chciałem dodać ciekawostkę o serialu Battlestar Galactica - mianowicie, że w którymś odcinku "zagrało" żelazne płuco z lat 50. opracowane dla chorych na polio. Nawet nie wiem czy ta ciekawostka gdziekolwiek trafiła bo nigdy nie dostałem żadnej informacji zwrotnej...
@inozytol:
Trochę nie w temacie, ale z podobnych wpadek to w serialu Czarnobyl, w scenie w której tych trzech ziomków wchodzi pod reaktor, w lusterku samochodu widać zaparkowanego fiata ducato. Model produkowany od 2006 roku xD
@inozytol: Kiedyś dodałem zdjęcie scenarzysty. Normalne, "legitymacyjne". Po pół roku odrzucone, że nie takie, że coś tam, coś tam. Gość jednak nie będzie miał innych zdjęć bo po prostu od dekady nie żyje, po paru latach dalej nie ma zdjęcia, widocznie tak jest lepiej, gdy trzeba sobie gościa googlować (albo wejść na IMDB xD). Portal tworzą użytkownicy, a użytkownikom plują w mordę i jeszcze ich cisną na kasę, takie są fakty.
@Yikan3: bo Pablo kupił sobie zanim były seryjnie produkowane, za odpowiednio wygórowaną cenę. Taki smaczek w serialu.
@inozytol: ale przecież takie informacje nie raz widziałem w ciekawostkach o filmie... Może aktualnie im się we łbach poprzewracało. Takie czasy, panie 乁(° ʖ̯°)ㄏ
@inozytol: filmweb to straszne raczysko :D zwłaszcza forumowicze: wiecznie malkontenci. Puścisz im avengers „łe tam łee jakieś szczelaniny dla dzieci, kicz” puścisz im Forresta Gumpa: głupi ten film, nierealny, książka lepsza... i tak dalej. A moderatorem tam jest pewnie jakaś 13 latka
Kiedy lubisz wykop i umiesz w marketing xD
#lidl #heheszki #humorobrazkowy #marketing