Radar wciąż zazdrosny :C
Ale wimiziany, na 4 ręce ʕ•ᴥ•ʔ
Miłego wieczoru!
#teczowepaski #nsfw
Angole, murzyny i ich brak wiedzy praktycznej - jak wyjezdzam z roboty to stoję jakies 10-15minut w korku. Jak jest na minusie w korku stoje 2-3 bo tyle zajmuje im usunięcie lodu z auta, zw wyjeżdżam szybciej od nich zanim zrobi się korek
Za to przylapalem dzis sasiadke - odpala auto, wykreca je na ~5000rpm i tak stoi 10-15minut siedzac w srodku czekajac az sie odmrozi przecierajac od srodka szybke szmatka xD au5o, wyje, wiatrak wyje, szyby zamarzniete. Potem kup takie auto.. To tak jakby ktos sie zastanawial czemu auta w uk maja do 150tys mil przebiegu i zlom..
#motoryzacja #uk #bekazpodludzi
@PienieznyWieprzZMlotemBojowym: ja to nie wiem co mają w głowie handlarze którzy dopisują w ogłoszeniach "używane przez kobietę" i uznają to za plus xD
@PienieznyWieprzZMlotemBojowym: widac ze jakis nieogar - u mnie wrzatkiem plewaja szyby i lusterka :P
Raz nawet wracam sobie motungiem z pracy i widze taka polewajaca... jaka miala mine zdziwiona jak jej przednia szyba pekla :) Co sie nasmialem to moje :)
To tak jakby ktos sie zastanawial czemu auta w uk maja do 150tys mil przebiegu i zlom..
@PienieznyWieprzZMlotemBojowym: przy gówno pojazdach niższej klasy to może.
Nadal lepsze na z od Niemca co po bulki do kościoła jeździł xd
@PienieznyWieprzZMlotemBojowym ja kupiłem takie maty na szybę, minuta i założone, rano to samo ( ͡º ͜ʖ͡º) tylko wsiadac i jechać
@PienieznyWieprzZMlotemBojowym jak zamarza od środka to masz wilgoć w aucie. Wymień filtr kabinowy, wymień dywaniki na gumowe, sprawdź co jakiś czas czy wykładzina pod gumami nie jest mokra. Powinno być dobrze jak usuniesz wilgoć.
Sprawdź jeszcze czy wentylację masz ustawiona na nadmuch z zewnątrz ( ͡º ͜ʖ͡º)
@PienieznyWieprzZMlotemBojowym: biznes wycieraczkowy to jest kopalnia złota bez dna w tym kraju. Dobra połowa gamoni skrobie zamarznięte szyby włączając wycieraczki, a druga połowa jeździ z nimi włączonymi na sucho (kurwa!)
Radar wciąż zazdrosny :C
Ale wimiziany, na 4 ręce ʕ•ᴥ•ʔ
Miłego wieczoru!
#teczowepaski #nsfw