ament
Ja w poniedziałkowy poranek przychodzę do pracy, robię sobie w ekspresie pyszną kawkę i zaczynam robotę. Co w tym samym czasie robi przedstawiciel neuropy. ru: tolerancyjnej, pełnej miłości, zrozumienia dla bliźniego i walczącej z mową nienawiści grupy ludzi na tym portalu? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazlewactwa #lewackalogika #4konserwy
@Sagitarius: @czikita1337: no widać, że to Polactwo jak nic, bo z Polakami ciężko tego typa utożsamiać( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Sagitarius: Jak nie potrafisz zczarnolistować trolli i łapiesz takie bejty to nawet mi ciebie nie żal.
@Sagitarius: Doskonały przykład zakompleksionego ojkofoba. Polacy to polactwo, polaczki, sowieckie plemię, natomiast np. tacy Ukraińcy to już "bohaterski naród", "ratujący polską gospodarkę" mimo że z 'sowieckim ludem' mają przecież znacznie więcej wspólnego od nas.
HA TFU
@Sagitarius: Takie wpisy tylko motywują ich do trollowania. Ale w sumie wy to lubicie sie bawić w takie gierki xD
@Sagitarius: że też Ci się chce takie rzygi czytać, i to w poniedziałek rano. Ja tego typu tęczowiny orędowniki, cięmiężone jednostki po prostu blokuje na vikop.ru, bo to nijak nie idzie tego zrozumieć, co autor miał na myśli i czemu on w ogóle tak myśli.
@Sagitarius: Kolega @Majk_ pewnie pracuje zdalnie.
Poza tym bardzo dobrze opisał gówno, które toczy się na wykopie.
@Sagitarius to ten dzban od polityków w parlamencie ue i 'komunisu z ludzkom twarzom'. Aż mi się wycieczki helikopterem przypomniały