jak już będę sławnym aktorem to pierwszym dziesięciu plusujacym i być może reszcie jak będą fajni wyślę przelew na 100 zł (w piątek mam przesłuchanie w teatrze i mam się umówić z panem na casting do roli)
Cześć #rozowepaski i #niebieskiepaski #witamsie #dziendobry :)
Jesteśmy tu nowi, dlatego na przywitanie ogłaszamy #konkurs #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania trzy rolki tapety Khroma Ayo Tribute 503 10.05m x 0,53m.
Zasady są prościutkie. Aby wziąć udział w losowaniu wystarczy zaplusosować wpis :)
Plusować może każda osoba. Konkurs trwa do 5 grudnia, a 6 grudnia ogłosimy wyniki! Przewidujemy również kilka nagród pocieszenia.
Powodzenia!
Przydatne linki:
Facebook.com/DekorianHome
Instagram
nasza strona
#cebuladeals #dekorianhome #konkurs #remontujzwykopem
@Dekorian_Home: Kupiłem u was niejedna farbę i lampe i listwę ze styropianu w Kr. Uważam ze mi się należy wygrana
@Dekorian_Home w styczniu mam remont przydało by się tapetki podmienić bo aktualnie kwiatki po teściowej :(
Moja babcia skończyła wczoraj 80 lat. Imprezę Jej zrobiliśmy na czterdzieści osób, tort ciotka sama piekła, przyjechali goście z każdego końca Polski specjalnie dla Niej. Była tak szczęśliwa i wzruszona, że aż miło popatrzeć. Każdemu życzę, żeby jego babcie tak długo żyły, a nawet dłużej! #urodziny #babcia #chwalesie