• Wykop.pl
  • Wykopalisko 360
  • Hity
  • Mikroblog
  • Szukaj
  • Dodaj
  • Zaloguj się
    • lub
    • Zaloguj przez Facebook
    • Nie masz konta? Zarejestruj się.

Mikroblog :

• wszystkie wpisy
    • aktywne
    • gorące dyskusje
    • ulubione
    •  
      Jerrymerry1 5 dni temu

+358

#heheszki #humorobrazkowy

źródło: 78660481_2314215452151357_2979929476256759808_n.jpg

+: Carolo5, elf_pszeniczny +356 innych
      • udostępnij
        • Facebook
        • Twitter
        • Link
      ‹ embed ›
      •  
        KatpissNeverclean 5 dni temu

0

@Jerrymerry1: wskrzesić XD

• udostępnij
          • Link
      •  
        PeterFile 5 dni temu

+10

@KatpissNeverclean: wskrzesza to się adiego

+: Filareta, grondir +8 innych
        • udostępnij
          • Link
      •  
        Fishuur 5 dni temu

+3

@Jerrymerry1: za każdym jebanym sylwestrem

+: RandomowyMirek, PeterFile +1 inny
        • udostępnij
          • Link

Gorące dyskusje ostatnie 12h

i_took_a_pill_in_remiza 5 godz. temu

+483

odpowiedzi (3)

Tibor 3 godz. temu

+422

#heheszki #humorobrazkowy #ocieplaniewizerunkuadolfahitlera

odpowiedzi (6)

partycja_ 6 godz. temu

+96

Kurde, rozstałam się właśnie z niebieskim po 3 latach i tak jakoś mi dziwnie. Nie umiem sobie wyobrazić jak będzie wyglądało moje życie teraz, ale myślę że lepiej. W sumie spoko bo ostatnie 3 miesiące to było takie reanimowanie związku który już dawno umarł, a wczoraj tzn w sobotę odwalił taką akcję że już nie mam wątpliwości, w końcu się mogę od tego uwolnić.

odpowiedzi (70)

• pełna lista

Wykopalisko

• Co się stało z Wojną Idei i jak można pomóc Co się stało z Wojną Idei i jak można pomóc 38
    • Czy smartfon z Androidem bez Google Apps/Services ma sens Czy smartfon z Androidem bez Google Apps/Services ma sens 48
    • Augsburg: śmiertelna ofiara ataku 7 młodych mężczyzn o nieustalonej narodowości Augsburg: śmiertelna ofiara ataku 7 młodych mężczyzn o nieustalonej narodowości 104
    • Walka z przemocą? Feministki przykuły się do bramy kościoła i oblały mury farbą Walka z przemocą? Feministki przykuły się do bramy kościoła i oblały mury farbą 80
    • Miłość od pierwszego rabunku. Tego nie ogarniesz... Miłość od pierwszego rabunku. Tego nie ogarniesz... 106
    • Pogromy Żydów na Ukrainie i sowiecka intryga. Czarna legenda atamana Petlury Pogromy Żydów na Ukrainie i sowiecka intryga. Czarna legenda atamana Petlury 72
    • Rosjanki śpiewają piosenkę. Rosjanki śpiewają piosenkę. 74
    • Niemcy: Tragiczny incydent. Nie żyje 49-latek Niemcy: Tragiczny incydent. Nie żyje 49-latek 27
    • Lego Ideas - Archers Tower - zbiórka głosów Lego Ideas - Archers Tower - zbiórka głosów 83
    • Ten wynalazca modyfikuje łuk mongolski Ten wynalazca modyfikuje łuk mongolski 63

Reklamy Google

Przydatne linki

• Idea Wykopu
    • Regulamin
    • Reklama
    • Blog
    • Polityka prywatności
    • Informacja o cookies
    • Pomoc i FAQ
    • Kontakt
    • Archiwum
    • Ranking użytkowników
    • Osiągnięcia
    • Tagi
    • Dodatki
    • Dla programistów
    • Wykop Poleca
    • Quiz
    • Zamów koszulkę
    • wykopane
    • wykopalisko
    • komentarze

Chmura tagów

hardware humor internet technologia rozrywka nauka programowanie software sztuka 4konserwy ciekawostki ekonomia europa finanse geopolityka gospodarka hahard heheszki historia kultura medycyna motoryzacja niemcy pieniadze policja polityka polska religia rosja samochody sport swiat usa wykop zainteresowania zdrowie

Drogi Wykopowiczu

w załączonym linku do Polityki Prywatności przypominamy podstawowe informacje z zakresu przetwarzania danych osobowych dostarczanych przez Ciebie podczas korzystania z naszego serwisu. Zamykając ten komunikat (klikając w przycisk “X”), potwierdzasz, że przyjąłeś do wiadomości wskazane w nim działania.

Polityka plików cookies

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.