Naukowcy wiary wskrzesili noworodka ( ͡º ͜ʖ͡º)
#neuropa #bekazprawakow #bekazkatoli #heheszki #frondacontent #medycyna #katolicyzm #tysiacurojenniezaleznychmediow
@saakaszi: abp. Sheen , to ten od i'm in love with the shape of you.
Pewnie śpiewał o jakimś dzieciaku w czeluściach Watykanu.
@saakaszi: przecież to taka sama ingerencja w „boski plan” jak eutanazja. Mimo wszystko propsy dla Charliego Sheena, potwierdza to, że dysponuje najlepszym towarem na świecie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@saakaszi: xD kurwa katole najlepsze w łykaniu tego, że ktoś nie żył przez godziny xD A potem człowiek czyta i wychodzi, że np. był pod sprzętem i pompą, serce nie biło ale mózg żył i chuj, dla nich bez różnicy. A w wyobraźni dzieciak se leżał nieżywy i jezusek go powstał xD
Did you ever hear the tragedy of Abp.Sheen The Wise? I thought not. It's not a story the Jedi would tell you. It's a Sith legend. Abp. Sheen was a priest so powerful and so wise he could use the Force to influence the midichlorians to create life… He had such a knowledge of the dark side that he could even keep the ones he cared about from dying. The dark side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural. He became so powerful… the only thing he was afraid of was losing his power, which eventually, of course, he did. Unfortunately, he taught his apprentice everything he knew, then his apprentice killed him in his sleep. Ironic. He could save others from death, but not himself.
@saakaszi: Człowiek renesansu, człowiek wielu talentów. Wyśmienity aktor, posiadacz najciężej pracującej wątroby po tej stronie galaktyki, amant, uwodziciel - i nawet dzieci potrafi wskrzeszać.
George Carlin modlił się do Joe Pesciego, ja od dziś modlę się do Sheena.
Myślałem, że nekromancja jest zakazana w KK?
@R187: nekromancja to wróżenie/przepowiadanie przyszłości z udziałem zmarłych. Wskrzeszanie jako samo w sobie się tutaj nie bardzo się kwalifikuje jako nekromancja.
Czemu na reddicie nudesy różowych są spoko przyjmowane a na wykopie zaraz kobietę stalkują i jest inba w komentarzach ?
#niebieskiepaski #rozowepaski #reddit #wykopgonewild
Mało znany fakt, o którym nie powiedzą ci na kursach jazdy
#humor #humorobrazkowy #heheszki #polskiedrogi