Ponieważ oblężenie jak entropia - zawsze wzrasta (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) - nowa, zaktualizowana wersja (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
pokaż spoiler #bekazprawakow #bekaznarodowcow #bekazpodludzi #tysiacurojenniezaleznychmediow #urojeniaprawakoidalne #polska #heheszki #humorobrazkowy #neuropa
@Oh_hi_Mark: Nie od dziś wiadomo że biali, heteroseksualni mężczyźni wyznania katolickiego są najbardziej prześladowaną grupą etniczną w Polsce ¯\_(ツ)_/¯
#bekazprawakow #bekaznarodowcow #bekazpodludzi #tysiacurojenniezaleznychmediow
@Oh_hi_Mark: Przecież to ty jesteś autorem.
@Oh_hi_Mark: dobrze dobrany materiał, a na koniec lewaki i tak dostaną liryczny i logiczny wpierdol zgodnie z dalsza czescia wydarzen z tegoz filmu (✌ ゚ ∀ ゚)☞ w sumie nawet ich orkowe mordki pasuja( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Oh_hi_Mark: Każda jedna #beka służy do dodawania przykładów działania, a nie tworzenia inspirowanych obrazków. Jak zwykle u politycznie zaangażowanych wszystko jest na odwrót. Aha, jak mowa o politycznych - taguj takie badziewie #polityka. Po to właśnie czarnolistuję #polityka, żeby nie widzieć tego rodzaju wysrywów w wykonaniu neuropków i konserw.
@Oh_hi_Mark: Jak napotykam centralne, kompletnie nic nie mówiące hasło oblężonej twierdzy "marksizm kulturowy", to już wiem, że mam do czynienia z debilem.
@Oh_hi_Mark: biorąc pod uwagę ten klejnot z głównej to bym tam jeszcze wcisnął REKLAMY - największe zagrożenie dla cywilizacji zachodu ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
https://www.wykop.pl/link/5238379/en-43-reklamy-przeciwko-bialym-anti-white-commercials/
@Oh_hi_Mark: brakuje mi czarnego Supermana i Kobiety Batmana. To drugie o dziwo śmieszniejsze ale wymaga trochę wyjaśnienia. Jak konserwowe wykopki zobaczyły zdjęcie z serialu Batwoman to myślały ze to nowy film z Batmanem i Batman jest kobietą. Oj jaka to była drama.
@Oh_hi_Mark: Wrzucą cię na #bekazlewactwa jako przykład dzbana, który nie potrafi znaleźć przykładu na inne.
@Oh_hi_Mark: no proszę, ja pamiętam tylko, że było oburzenie Ludzi Alfabetu, że spektrum płci to tylko "baba z kutasem" ze screena
Jebany zawsze ranisz
#humorobrazkowy #heheszki #takaprawda @Kempes #logikarozowychpaskow