@NiMomHektara: ech, i zamiast oglądać grający gówno Milan, będziemy oglądać grające gówno Atletico ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@NiMomHektara: Przegrali z czołową trójką z Hiszpanii, a więc załapią się na 4 miejsce i Ligę Mistrzów( ͡° ͜ʖ ͡°)
Atletico przynajmniej ma prawie gwarancję na ligę mistrzów co sezon
@Tasde: No a Piątek ma w Milanie gwarancję (no, prawie) składu, a w Atletico będzie miał gwarancję ławki.
Trzeba się obudzić, Piątek w tej formie to się do Cracovii nadaje, a nie do poważnej drużyny. Wróci do strzelania, to się zobaczy, na ten moment lepszego klubu niż Milan na pewno nie znajdzie.
@ranunculus: niżej niż obecny Milan ciężko będzie upaść. Pio gra tak jak cały zespół, widać, że jakiś jełop ich przygotowywał i problem jest w całej ekipie. Ostatnio rzuciła mi się w oczy grafika z tamtego roku jak Pio był jeszcze w Genoi. Przedstawiała ona najlepiej ocenianych nowych 30 zawodników z top 5 lig. Pio był dopiero 8, Suso na 3 albo 4 miejscu i chyba w 2 dziesiątce jeszcze ktoś z ACM. W jakiej dupie wszyscy są teraz, chyba każdy widzi. Podejrzewam, że normalnie przepracowany sezon przygotowawczy, jakaś konkurencja w ataku, pomocy i tam każdy zacznie grać na miarę swoich możliwości.
@rzaden_problem: mimo wszystko jest jakiś postęp w grze, już aż tak bardzo oczy nie bolą od oglądania Milanu, nawet zrobią w meczu ze 3-4 szybsze akcje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I już ekspertów wylało.
Takie same było pierdolenie jak kapusta szedł do Anglii... I takie samo było pierdolenie jak lewy szedł do Niemiec a potem zmieniaj na Bayern. I takie samo było pierdolenie jak citko nie szedł do Blackburn.
Nie spróbuje to nie będzie wiedział, jak dla mnie to powinien spierdalac z tego gówno Milanu jak najszybciej, gdziekolwiek.
@NiMomHektara: Zrodlo to jest zadne chyba ze podparte jakims dobrym kontem na twitterze. Osobiscie zobaczylbym Piatka w Premier League, taki West Ham na rozgrzewke i przejscie na dwoch napastnikow tworzac pare z Hallerem mogloby nawet niezle wyjsc.
@NiMomHektara: z komentarzy wynika, że kibice Milanu nie mają o nim super zdania. Wręcz uważają go za mega porażkę.
@h3lloya: przyszłaby seria jak w tamtym roku, to by go na rekach nosili. Łaska kibiców na pstrym koniu jeździ xD Nie ma co się dziwić w końcu kibić wyników oczekuje.
@ranunculus: dobra , juz czaje :D myslalem ze mowisz o wpływie piątka na gre zespołu a Ty mowisz o tym co bedzie w tv patrzyl :D my bad, kajam się
@NiMomHektara: dla mnie mało możliwe i no to atletico to bym jednak omijał choć mają problemy z napastnikami. Pewnie jest to dla nich jakaś opcja 3 lub 4. Zależy ile milan sobie zawoła
#cotusieodpierdala #ornitologia #gowno
Miruny co za pojebana akcja. Co tu się odjebało to ja nie wiem. Ptak wleciał mi przez okno, nasrał mi na laptopa. Chwilę się na mnie patrzył i zdechł.
Psychoterapeuta: Zdjęcie nie może boleć, nie bój się
Zdjęcie:
------------------------------------------
#heheszki #budownictwo #dom #januszearchitektury