#dzieci #paramlodych
Doszliśmy z partnerką, że nie chcemy mieć dzieci. Takie czasy. Wygodne życie. Brak odpowiedzialności. Brak nieprzewidzianych wydatków. Nie wiem tylko jak dzieciaki zareagują na tą informację.
Cześć Mirki i Mirabelki!
Druga edycji wykoPAKI dobiega końca. Chcielibyśmy wszystkim Wam podziękować za udział w zabawie! Cieszymy się, że kolejny raz byliście z nami. Dziękujemy za wszystkie dobre słowa i motywację do działania – bez Was tej zabawy by nie było! Ta edycja była rekordowa pod każdym względem, dlatego przygotowaliśmy dla Was infografikę, na której przedstawiliśmy najciekawsze statystyki (grafika w pełnej rozdzielczości)
Aktualnie monitorujemy wszystkie paczki, z którymi zgłosiliśmy nam problemy. W razie odrzucenia reklamacji będziemy potrzebować pomocy wolontariuszy, z którymi będziemy się kontaktować poprzez PW.
Strona zabawy będzie dostępna do końca stycznia. Po tym czasie dostęp do panelu uczestnika nie będzie możliwy. W tym roku udostępniliśmy Wam opcję zachowania swoich danych do kolejnej edycji, dzięki czemu ponowne wypełnienia opisu oraz danych wysyłkowych nie będzie konieczne. Zgodę na zachowanie danych możecie wyrazić w panelu uczestnika w zakładce „Twoje dane”. Brak takiej zgody spowoduje usunięcie wszystkich danych uczestnika wraz z początkiem lutego. Pamiętajcie, że zachowanie danych nie zobowiązuje do uczestnictwa w kolejnej edycji.
Podobnie jak w zeszłym roku, chcielibyśmy kolejną edycję zabawy przygotować razem z Wami. Na wszystkich, którzy w tej edycji wysłali swoje paczki, w panelu uczestnika czeka zakładka „Ankieta”, w której zadaliśmy Wam kilka anonimowych pytań dotyczących przyszłości zabawy. Żadne pytanie nie jest obowiązkowe, możecie więc odpowiedzieć tylko na wybrane, choć każda dodatkowa odpowiedź będzie dla nas bardzo cenna.
Na koniec chcielibyśmy podziękować @a__s za pomoc w promocji zabawy oraz w walce z technicznymi zawiłościami integracji wykoPAKI z Wykopem.
Do zobaczenia w kolejnej edycji!
Pozdrawiamy,
Ekipa wykoPAKI w składzie @chybaDapi, @dobry_programista oraz @trusru
#wykopaka
@wykoPAKA dzięki za organizację, widzimy się za rok. Coś więcej informacji o tym pozwie sądowym, za co?
@Pannenkoek: musiało być dużo bo ja robiłem paczkę dla #rozowypasek i także dostałem od różowego paska ;p
@szynall, @zielonanasowa jest błąd w intografice, chodziło im o 4 minuty jako średni czas na weryfikację zdjęcia.
@dizzydom pewnie za to, że osoba Y wysłała paczkę na weryfikację, która spełniała regulamin a nie została przez organizator dopuszczona że względu na personalizację.
@wykoPAKA: Bardziej to rozumiem ile wy potrzebowaliście na weryfikacje, aniżeli ile trwała weryfikacja zdjęcia, ale rozumiem przekaz.
@wykoPAKA jakbyście potrzebowali pieniędzy to możecie zrzutkę zorganizować, coś tam mogę wpłacić na pokrycie kosztów prawniczych.
pozew
@wykoPAKA: Przede wszystkim OGROMNE dzięki za fajną, przemyślaną i dobrze zorganizowaną akcję! Bardzo mocno dziękuję i cieszę się, że razem z zespołem mogliśmy wziąć udział w zabawie. Paczka, którą otrzymaliśmy, sprawiła nam dużo frajdy, ale tym pochwalimy się jutro ;-)) A teraz mów mi jaki pozew? Kto śmiał?
A teraz mów mi jaki pozew? Kto śmiał?
@a__s i cyk, zaraz się znajdzie kilkanaście multikont.
pokaż spoiler #heheszki
@wykoPAKA: 14% różowychpasków i mi się trafił jeden. Ale fart ;)
Jaki pozew? Kto śmiał? O o co Was oskarżają? Kto zorganizuje wykopake w przyszłym roku. Tyle pytan tak mało odpowiedzi.
@Wycu91: No właśnie, ja tyle różowych widziałem we wpisach na Mirko, że mam wrażenie jakby ich było 3x tyle niż w podsumowaniu :D Sam zresztą dostałem paczkę od różowego ;)
@niochland: Zapoznaję się z aktualnie zgromadzoną dokumentacją, na tym etapie juz niestety obowiązuje mnie tajemnica więc nie mogę podzielić się spostrzeżeniami :<
Dzięki za zorganizowanie Wykopaki! Dałem waszą trójkę na swoją białą listę - dożywotnie plusy i wszystkie słodkie słowa:*
@wykoPAKA: Kilka pomysłów na dane do następnej inografiki za rok:
Ile w sumie kiometrów pokonały paczki (nie dokładnie, ale z miasta do miasta)
Ile średnio km miała paczka do pokonania
Ile krajów wzięło udział w zabawie
@wykoPAKA:
jeden w uczestników twierdzi, że nas przejrzał i ma dowody na to, że cała akcja jest ustawiona, uczestnicy podstawieni, a my zgarniamy wszystkie paczki dla siebie oszukując ludzi
ciekawe czy ta osoba ma już diagnozę od psychiatry, czy wszystko jeszcze przed nią? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
jeden w uczestników twierdzi, że nas przejrzał i ma dowody na to, że cała akcja jest ustawiona, uczestnicy podstawieni, a my zgarniamy wszystkie paczki dla siebie oszukując ludzi ¯_(ツ)_/¯
@wykoPAKA: A przy otwieraniu paczek było słychać strzały.
pokaż spoiler Przepraszam, musiałem.
@wykoPAKA: O ciul xD
Jak ktoś to znajdzie w google, to powiedzcie co wpisać, bo ja nic nie widzę. Szkoda, że przestałem śledzić tag xD
Pozdrawiam serdecznie @KapturekTermokurczliwy oraz @Zabojcza_Rozowa
Zachęciliście mnie do wzięcia udziału za rok (。◕‿‿◕。)
@wykoPAKA: Ten pozew to pewnie od @norskarisk albo tego typa co chciał rozdać swoją paczkę na wypoku? XD
ja nie dostałem swojej paki do teraz ( ͡° ʖ̯ ͡°) ehh nigdy więcej #wykopaka
@TfarukBartus:
trzymaj się miras ( ͡° ʖ̯ ͡°) ja niedługo będę obchodzić pierwszą miesięcznicę zgubienia paczki przez inpost (╥﹏╥)
@vateras131: @TfarukBartus: Spokojnie, w ostatnim czasie mamy dużo sygnałów, że paczki w InPoście się odnajdują i zostają dostarczone do odbiorców, więc jest duża szansa, że Wasze paczki jeszcze dojdą
@gunwoburza: Mamy zapisanych sporo wolontariuszy a na razie mamy bardzo mało sytuacji, kiedy musimy ich prosić o pomoc, więc w tej edycji raczej już nie będzie nam potrzeba więcej wolontariuszy, ale zapraszamy do zapisania się w kolejnej edycji :)
@empe12: Dzięki, miło słyszeć takie słowa!
@FHA96: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@dobry_programista @TomdeX moja paczka niby się ruszyła... po reklamacji xD Ale co mi z tego skoro sam operator z inpostu powiedział że jest uszkodzona :/
@dobry_programista @TomdeX A teraz pokazuje że 20 min temu nastąpił zwrot do nadawcy... Kurwa czyli stabilnie ( ͡º ͜ʖ͡º)
@TfarukBartus: @TomdeX: Mieliśmy podobny przypadek, okazało się że w paczce było coś płynnego i się rozlało i paczka została zawrócona. W tamtym przypadku nadawca przepakował resztę rzeczy, porządnie zapakował i ponownie nadał. Odpowiedzi na reklamację w tamtym przypadku jeszcze nie ma, więc nie wiemy czy będzie odszkodowanie, ale był protokół uszkodzeń spisany i wymienione dokładnie co się uszkodziło - więc jest na to spora szansa. Najważniejsze, że coś ruszyło do przodu :)
#dzieci #paramlodych
Doszliśmy z partnerką, że nie chcemy mieć dzieci. Takie czasy. Wygodne życie. Brak odpowiedzialności. Brak nieprzewidzianych wydatków. Nie wiem tylko jak dzieciaki zareagują na tą informację.
Znalezisko: LINK
Telewizja wRealu24, czyli Szurający Cyrk Marcina Roli. Zapraszam na film.
Autorem miniaturki jest wielki neuropejski patriota Grzegorz Zieliński.
PS: Możesz wesprzeć kanał. pokaż całość
Całe szczęście podróż do Zakopanego odłożyłem w czasie przez te obostrzenia, latałbym dziś bokiem bez ESP i ABS po Zakopanem, czujnik ABS upadł po raz 3ci i nie wstał xD
#prestizowygruz